Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Book of Ra Deluxe 6 Gratis

Pe JocuriCazinouri.com, te poți juca Book of Ra Deluxe 6 Gratis fără a scoate un ban din propriul buzunar! Vezi avantajele jocului Book of Ra Deluxe 6 online și profită de distracție!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Novomatic

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Book of Ra Deluxe 6 Gratis

DenumireBook of Ra Deluxe 6
RTP95.1%
ProducătorNovomatic
Tippăcănele clasice
Structură6 role, 3 rânduri
Linii de plată10

Un slot care face parte din cea mai căutată serie de jocuri creată de Greentube, Book of Ra Deluxe 6 online aduce o modificare foarte populară variantei clasice. Dacă potențialul maxim nu era destul pentru tine, noua rola de joc Book of Ra Deluxe 6 online urmărește să schimbe acest lucru. Această adaptare poate să fie jucată în varianta Book of Ra Deluxe 6 gratis pentru a testa jocul fără riscuri.

Book of Ra Deluxe 6 online ne aduce înapoi în Egiptul Antic, cu tematica principală regăsită în toate jocurile din această serie. Din nou, funcția bonus este punctul focal al slotului Book of Ra Deluxe 6 gratis, tamburul extra fiind o schimbare complementară acesteia.

Dacă vrei să încerci mai ulte variațiuni ale jocului Book of Ra Deluxe, îți recomandăm și Book of Ra Mystic Fortune gratis! De asemenea, mai punem la dispoziție și Book of Ra Magic gratis, Book of Ra Deluxe 10, jocul Book of Ra Temple of Gold ca la aparate, plus Book of Ra Bingo online și Book of Ra Classic!

Cum se joacă Book of Ra Deluxe 6 2023?

Prima alegere care trebuie făcută, este să alegem versiunea pe care vrem să o jucăm. Putem alege între Book of Ra Deluxe 6 gratis sau variantă pe mize cu bani reali. Dacă doriţi să încercaţi joc Book of Ra Deluxe 6 în modul demo, se poate accesa direct pe pagina noastră www.jocuricazinouri.com

Acum că ai ales varianta Book of Ra Deluxe 6 ca la aparate pe care o vei juca, următorul pas este selectarea mizei. Controlul mizei este făcut din partea stângă a meniului de sub role, în partea dreaptă găsim butonul de start atunci când suntem gata să începem să rotim. Înainte să dăm start jocului, trebuie să profităm de opțiunile specifice Book of Ra Deluxe 6 online.

Tot ce trebuie să faci ca să activezi această opțiune în Book of Ra Deluxe 6 păcănele gratis este să dai click pe rola blocată și aceasta va fi pusă în joc. Odată cu creșterea numărului de role automat crește și potențialul câştigurilor. Totuşi, el rămâne Book of Ra Deluxe 6 ca la aparate, unde funcția specială a simbolurilor expandabile rămâne principala atracție.

Opţiunea extra este valabilă și dacă joci Book of Ra Deluxe 6 păcănele gratis, dar când ești gata de a juca mize reale porneşte noua rola şi vânează noile potenţiale câştiguri.

Mai poți încerca gratis online și sloturile Pumpkin Smash și Rambo gratis online! Experiența de joc te va surprinde plăcut, cu siguranță!

Simboluri Book of Ra Deluxe 6 Gratis 2023

Tematica simbolurilor găsite în joc Book of Ra Deluxe 6 urmează tiparul clasic. Egiptul Antic, hieroglifele și artefactele găsite de-a lungul aventurii sunt cuprinse în pictogramele simbolurilor găsite în Book of Ra Deluxe 6 online. Chiar dacă a fost adăugată o rolă extra, plățile simbolurilor rămân similare. Diferențele apar doar când linile ajung la 6 simboluri.

Indiferent că joci pe bani reali sau Book of Ra Deluxe 6 gratis, cel mai căuta simbol este exploratorul, el oferă cea mai mare plată de pe toată tabla de joc Book of Ra Deluxe online. Un alt simbol important este cel al cărții care aduce funcție dublă de Wild şi Scatter în Book of Ra Deluxe 6 online.

Următoarele simboluri ca şi importanţă sunt cele ce reprezintă sarcofagul, statuia şi scarabeul. Aceste simboluri clasice ale comorilor găsite în aventura Book of Ra Deluxe 6 gratis fac parte din pictogramele pe care toţi jucătorii doresc să le prindă în funcţia specială.

Ultimele în ierarhia de plăți a jocului Book of Ra Deluxe 6 gratis sau cu bani reali sunt cele 5 hieroglife care simbolizează clasicele carte de joc prezente în multe jocuri de cazino. Poți vedea toată tabela de plăți când joci Book of Ra Deluxe 6 păcănele gratis.

Funcţii speciale Book of Ra Deluxe 6 Gratis 2023

În Book of Ra Deluxe 6 gratis funcţia bonus este baza jocului Book of Ra Deluxe 6 online, indiferent de modificările aduse acestei formule. În acest caz, modificările aduse nu fac decât să crească stocul funcției bonus, rola suplimentară aduce potențiale câştiguri mai mari în specială fără riscuri suplimentare.

Ca de obicei, pentru a activa funcția specială joc Book of Ra Deluxe 6, tot ce trebuie făcut este să găseşti în timp ce rulezi 3 simboluri cu carte. La începutul specialei vor fi acordate 10 rotiri gratuite în varianta Book of Ra Deluxe 6 gratis sau cu bani reali, indiferent de numărul de cărți găsite. În același timp, jocul Book of Ra Deluxe 6 păcănele gratis o să aleagă în mod aleatoriu un simbol special, care pe parcursul funcției speciale are rol de simbol expandabil.

Dacă ulterior se mai găsesc pe role încă 3 simboluri scatter, funcția specială o să fie prelungită cu încă 10 rotiri gratuite cu același simbol special. Deși funcția clasică specială este prezentă, funcția nouă pe care o găseşti la Book of Ra Deluxe 6 păcănele gratis este nouă rola suplimentară. Rola poate fi activată pentru a profita de potențialul ridicat în timpului jocului de baza dar şi pe durata funcției bonus.

O altă funcţie pe care o găsim în Book of Ra Deluxe 6 ca la aparate este cea de dublaj. O funcţie clasică GreenTube, aceasta permită prin apăsarea butonului Gamble după orice câştig dublarea acestuia. Dublarea câştigului este făcută prin prezicerea culorii următoarei cărți extrase. Dacă prezicerea este greșită, atunci câştigul este pierdut. Funcția de dublare Gamble este valabilă în toate versiunile inclusiv Book of Ra Deluxe 6 gratis.

Cât plăteşte un simbol Book of Ra Deluxe 6 Gratis?

Plățile simbolurilor din Book of Ra Deluxe 6 online sunt moştenite de la jocurile precedente din serie. Indiferent de varianta de joc aleasă, pe bani sau Book of Ra Deluxe 6 gratis valorile simbolurile sunt aceleași. Mai jos vom enumera toate simbolurile cu plățile acestora.

  • Aventurierul – plătește 750x miza pentru o linie de 6
  • Faraonul – plătește 250x miza pentru o linie de 6
  • Cartea – plătește 200x miza pentru o linie de 6
  • Statuia şi scarabeul – plătesc 100x miza pentru o linie de 6
  • Hieroglifele K şi A – plătesc 37.5x pentru o linie de 6
  • Hieroglife 10, J şi Q – plătesc 25x miza pentru o linie de 6

Rola adăugată aduce jocului Book of Ra Deluxe 6 gratis o îmbunătățire de 50% în potențialul maxim fata de jocul clasic. Potenţialul maxim în acest joc Book of Ra Deluxe 6 este de 7500x miza. Slotul Book of Ra Deluxe 6 online are o volatilitate ridicată cu o Rată de Plată (RTP) de 95.1%.

Dsitrează-te la maxim cu păcăneaua Mega Joker Gratis ca la aparate!

Jocul Book of Ra Deluxe 6 Gratis pe mobil 2023

GreenTube este un operator foarte capabil când vine vorba de optimizarea jocurilor pentru dispozitivele inteligente. Când accesezi Book of Ra Deluxe 6 gratis pe mobil, interfața este automat ajustată pentru jocul pe telefon. Dacă ai un dispozitiv mobil compatibil poți să te joci Book of Ra Deluxe 6 ca la aparate.

Diferenţa este că poți să te joci oriunde vrei tu, tot ce ai nevoie este o conexiune la internet. Poți să testezi compatibilitatea cu dispozitivul tău mobil jucând Book of Ra Deluxe 6 păcănele gratis varianta mobil.

Avantaje şi dezavantaje Book of Ra Deluxe 6 Gratis 2023

Ca dezavantaj Book of Ra Deluxe 6 gratis este numărul de linii fixat la 10 chiar şi atunci când ataşezi rola extra. Dar, avantajele acestui joc Book of Ra Deluxe 6 sunt:

  • Optimizarea bună pentru platformă mobilă a versiunii pe bani reali dar şi Book of Ra Deluxe 6 gratis.
  • Noua funcție de adăugare unei extra role de joc.
  • Potenţialul maxim Book of Ra Deluxe 6 ca la aparate de 7500x.

Pentru fanii Lucky Lady Gratis, am adăugat mai multe variațiuni ale jocului, dintre care Lucky Lady Bingo, joc Lucky Lady Charm Deluxe 10 și Lucky Lady Charm Deluxe 6 ca la aparate!

Concluzie

Cu acest slot Bookf of Ra Deluxe 6 Gratis, GreenTube reușește din nou să păstreze experiența Book of Ra Deluxe 6 ca la aparate. Această serie de jocuri are mereu succes, cu fiecare iterație în care apare o nouă inovaţie şi schimbare în stilul de bază de joc. Dacă încă nu ai avut ocazia să încerci Book of Ra Deluxe 6 gratis, acum este momentul chiar dacă o vei face prin variante de PC sau în varianta mobilă.