Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Penguin Vacation

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: Playtech

100% până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Până la 2000 RON bani de joc
300 Rotiri Gratuite
Cod bonus - RO300
DenumirePenguin Vacation
RTP 94,25%
ProducătorPlaytech
TipSloturi cu speciale
Structură5 role
Linii de plată20

Pentru jocul Penguin Vacation demo nu ar fi rău să vă pregătiți cu niște haine groase, în cazul în care doriți să vă alăturați distracției arctice oferite de echipa de pinguini. Jocul Penguin Vacation demo de la Playtech își bazează povestea pe un grup de pinguini care se distrează de minune în mediul lor natural. Aceștia îți pot oferi însă nu doar petrecerea într-un mod plăcut a timpului liber, ci și niște câștiguri promițătoare, dacă știi unde să le cauți.

Cu siguranță te vei distra și cu păcănele 40 Super Hot gratis online, slot Flowers demo sau Top Gun păcănele!

Cum se joacă Penguin Vacation demo 2024

Cât privește conceptul în sine, Penguin Vacation demo urmează o serie de reguli simple, pe înțelesul tuturor jucătorilor. Astfel, jocul Penguin Vacation gratis online este conceput cu 5 role și 20 de linii de plată, care îți vor indica de fiecare dată premiile potențiale pe care le poți câștiga și combinațiile posibile pe ecran.

 • În primul rând, pentru a porni joc Penguin Vacation demo, trebuie mai întâi să setezi miza dorită, plus liniile de plată pe care dorești să joci. Poți face acest lucru cu ajutorul butoanelor „+” și „-” din partea stângă jos a ecranului Penguin Vacaion joc.
 • După aceea, cu ajutorul butonului Spin, pui rolele în mișcare și dai start jocului Penguin Vacation demo.
 • În stânga butonului de Spin, ai butonul de Autoplay, care odată selectat, rolele se pun în mișcare în mod automat în joc Penguin Vacation gratis online fără a fi nevoie să apeși de fiecare dată butonul de Spin.
 • În ceea ce privește regulile în joc Penguin Vacation păcănele, apasă butonul Info din stânga ecranului Penguin Vacation joc. Acolo vei primi mai multe informații cum ar fi plata simbolurilor, care sunt funcțiile speciale Penguin Vacation gratis online și multe altele.

Simboluri Penguin Vacation păcănele 2024

Pentru că acest slot Penguin Vacation gratis online este unul cu animații simpatice și interesante, află ce simboluri vei descoperi pe parcursul Penguin Vacation demo:

 • Pinguinii.
 • Copca.
 • Trusa cu ustensile de pescuit.
 • Peștele înghețat.
 • K, A, J, Q.
 • 9,10.

Funcții speciale Penguin Vacation joc 2024

În ceea ce privește simbolurile Penguin Vacation păcănele, unele dintre acestea dispun de funcții speciale care au posibilitatea de a aduce potențiale câștiguri în funcție de poziția acestora pe rolele Penguin Vacation joc:

 • Simbolul Wild este reprezentat de unul dintre pinguini și înlocuiește toate simbolurile Penguin Vacation demo, cu excepția simbolului Scatter.
 • Simbolul Scatter este reprezentat de copca de pescuit și odată afișat poți primi până la 33 rotiri gratuite la Penguin Vacation demo, sau un multiplicator de până la 15x.
 • Funcția de rotiri gratuite în slot Penguin Vacation este reprezentată de un alt pinguin, iar pentru a activa rundele de rotiri gratuite Penguin Vacation slot, trebuie să obții cel puțin trei simboluri Scatter. Cu cât obții mai multe simboluri Scatter, cu atât vei primi mai multe rotiri gratuite la Penguin Vacation demo. În timpul rundelor de rotiri gratuite, toate câștigurile sunt dublate, iar funcția poate fi redeclanșată dacă obții din nou simboluri Scatter în timpul rundelor gratuite.
 • Funcția Bonus: pentru a accesa funcția bonus la Penguin Vacation joc, trebuie să obții simbolul de pinguin bonus pe rolele 1 și 5 simultan. Acest lucru va iniția un joc bonus Penguin Vacation slot în care trebuie să alegi locurile unde pinguinii vor pescui. 

Cât plătește un simbol la păcănele Penguin Vacation joc 2024?

Când vine vorba de plăți la păcănele Penguin Vacation demo, acestea diferă în funcție de fiecare simbol în parte, dar și de poziția lor pe rolele de joc Penguin Vacation online:

 • Pinguinul pe gheață plătește între 10-10.000 credite.
 • Copca plătește între 2-500 credite.
 • Pinguinii pereche plătesc între 2-750 credite.
 • Pinguinul cu șapcă plătește între  20-400 credite.
 • Trusa cu ustensile de pescuit plătește între 15-250 credite.
 • K, A plătesc între 10-150 credite.
 • 9 plătește între 2-100 credite.
 • 10, J, Q plătesc între 5-100 credite.

Joc Penguin Vacation demo pe mobil 2024

Penguin Vacation demo poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil, datorită graficii performante. Design-ul atrăgător face ca Penguin Vacation demo să fie distractiv și interactiv. De asemenea, Penguin Vacation gratis online funcționează perfect, fără întreruperi.

Distrează-te cu joc White King gratis, păcănele Viking Mania online, slot Top Gun ca la aparate, jocuri Sinbad’s Golden Voyage și Secret Christmas păcănele!

Avantaje și dezavantaje slot Penguin Vacation păcănele 2024

Avantajele și dezavantajele jocului Penguin Vacation online de la Playtech pot varia în funcție de preferințele personale ale fiecărui jucător, dar iată câteva aspecte generale pe care le poți lua în considerare atunci când te decizi să joci Penguin Vacation online:

 • Tema pinguinilor călători este adorabilă și poate aduce un zâmbet pe fața jucătorilor. Animatiile sunt bine realizate și adaugă o notă de distracție la jocul Penguin Vacation online.
 • Slot Penguin Vacation oferă funcții speciale precum rotiri gratuite cu dublarea câștigurilor și un joc bonus interactiv. Acestea pot crește potențialul de câștig și distracția în Penguin Vacation slot.
 • Dacă îți place să joci pe dispozitive mobile, păcănele Penguin Vacation slot este disponibil pe smartphone-uri și tablete, permițându-ți să te bucuri de joc de oriunde te-ai afla.

În ceea ce privește dezavantajele Penguin Vacation păcănele, jocul are o volatilitate moderată, ceea ce înseamnă că câștigurile pot fi relativ frecvente, dar nu neapărat foarte mari. Acest lucru poate fi un dezavantaj la slot Penguin Vacation pentru jucătorii care caută câștiguri mai mari. Nici rata de plată nu poate fi neapărat considerată un avantaj la Penguin Vacation online, deoarece este doar de 94,25%. 

Concluzie

Slotul Penguin Vacation dezvoltat de Playtech se dovedește a fi o experiență de joc captivantă pentru iubitorii de păcănele online. Cu grafică adorabilă, personaje carismatice și funcții speciale care pot aduce câștiguri considerabile, păcănele Penguin Vacation a reușit să cucerească inimile jucătorilor din întreaga lume. 

Îți recomandăm să încerci păcănele Penguin Vacation demo, pus la dispoziție chiar aici, pe JocuriCazinouri.com!

Nu rata nici slot Rocky gratis online sau păcănele Magic Portals ca la aparate! Mai ai la dispoziție și păcănele Sinbads Golden Voyage gratis, păcănele White King și Ace Ventura demo!