Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Penguin Vacation

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Playtech

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Jocuri asemanatoare cu Penguin Vacation

Pentru jocul Penguin Vacation gratis nu ar fi rău să vă pregătiți cu niște haine groase, în cazul în care doriți să vă alăturați distracției arctice oferite de echipa de pinguini. Oferit în România de Maxbet Pariuri Sportive, jocul celor de la Playtech își bazează povestea pe un grup de pinguini care se distrează de minune în mediul lor natural. Aceștia îți pot oferi însă nu doar petrecerea într-un mod plăcut a timpului liber, ci și niște câștiguri promițătoare, dacă știi unde să le cauți.

Din punct de vedere grafic, Penguin Vacation gratis este un joc pe cât de simplu, pe atât de atractiv, folosind din plin teme ce țin de sălbăticia ținutului arctic. Astfel, fundalul este unul alcătuit din sloiuri mari de gheață, de jur împrejur. De asemenea, rolele sunt plasate în mijlocul ecranului, pe un fundal străveziu de culoare albastră, în vreme ce butoanele panoului de control sunt amplasate în partea de jos. În ceea ce privește butonul de start, acesta nu îl veți găsi în mijlocul barei principale de meniu din partea de jos, la fel ca la alte jocuri slot. Pe jocul celor de la Maxbet Pariuri Sportive, acesta este amplasat în laterala dreaptă a ecranului, iar prin apăsarea lui prelungă veți putea activa opțiunea Autoplay a jocului.

Din punct de vedere al graficii și al temei alese, la prima vedere nu ai spune că Penguin Vacation este cel mai original joc dintre toate, însă, în termeni de calitate, acesta oferă o atmosferă apropiată de realitate. Astfel, odată ce ai pătruns în atmosfera acestui slot cu speciale de la Playtech , nu ai senzația că te încălzești, ci dimpotrivă. Nu mai spunem de faptul că figurile pinguinilor sunt de-a dreptul simpatice.

Specialele lui Penguin Vcation gratis

Cât privește conceptul în sine, jocul oferit de Maxbet Pariuri Sportive urmează o serie de reguli simple, pe înțelesul tuturor jucătorilor. Astfel, jocul este conceput cu 5 role și 20 de linii de plată, care îți vor indica de fiecare dată premiile potențiale pe care le poți câștiga și combinațiile posibile pe ecran. De asemenea, pe Maxbet Pariuri Sportive poți câștiga o serie de premii substanțiale, simbolurile cel mai des apărute pe ecran fiind cele din cărțile de joc, de la 10 la As, dar și simpaticii pinguini. Hai acum pe site și dă start joc, fără a mai sta pe gânduri!