Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lucky Lady Bingo Gratis

Profită de toate avantajele jocului Lucky Lady Bingo Gratis pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi clasice

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Lucky Lady Bingo Gratis

Te-ai aştepta să vezi speciale la păcănele oferite de bingo? Este inovaţia care te aşteaptă în cea mai nouă creaţie Novomatic, Lucky Lady Bingo Gratis, unde poţi îmbina de minune norocul la bingo şi păcănele. Şi da, poţi încerca Lucky Lady Bingo Gratis, astfel încât să te obişnuieşti cu acest nou concept de joc de noroc. În rest, nu se schimbă nimic în dinamica jocului Lucky Lady Bingo online, ai aceleaşi simboluri tematice şi mai ales aceeaşi specială renumită.

Merită să încerci şi acest joc inedit cu titlul Lucky Lady Bingo Gratis? O să vedem puţin mai jos care sunt avantajele pe care acest concept de joc Lucky Lady Bingo Gratis le aduce aşa că hai să parcurgem împreună ce are de oferit Lucky Lady Bingo online celor care îl accesează.

Te mai poți distra pe cinste și cu Lucky Lady gratis, plus variațiunile Lucky Lady Charm Deluxe 10 și joc Lucky Lady Charm Deluxe 6 online!

Cum se joacă Lucky Lady Bingo Gratis 2022

Dacă ai jucat măcar o dată la bingo atunci jocul Lucky Lady Bingo online nu are ce greutăţi să îţi pună. Ştii că un bilet de bingo are 3 linii pe care sunt câte 5 numere, aşa că, pe întreg biletul de joc Lucky Lady Bingo Gratis o să ai un total de 15 numere. Completezi o linie de Lucky Lady Bingo online, iei premiul ataşat acesteia, bifezi tot biletul, iei premiul de bingo. Nimic mai simplu, pur şi simplu vezi dacă numerele de pe bilet au ieşit şi încasezi şi premiul aferent acestuia.

Şi în varianta de joc Lucky Lady Bingo Gratis, dar şi în cea în care alegi să pariezi bani adevăraţi, vei începe cu setarea mizei. Şi aici trebuie să iei o decizie pentru că jocul Lady Lady Bingo gratis online îţi oferă posibilitatea să pariezi pe un singur bilet de bingo sau pe maxim 4. Alegi un bilet pe Lucky Lady Bingo slot, te costă miza selectată, alegi 4, înmulţeşte miza ta de bază cu 4 şi ajungi la miza finală. Apoi nu îţi mai rămâne decât să apeşi start joc Lucky Lady Bingo Gratis, să laşi bilele să aterizeze pe ecran şi să vezi ce premiu ai câştigat.

Simboluri Lucky Lady Bingo Gratis 2022

Poţi considera că ai de-a face cu 2 categorii de simboluri în Lucky Lady Bingo slot. În prima categorie sunt incluse numerele care se extrag la tragerea efectivă de bingo aşa că o să faci cunoştinţă cu toate cele 90 de numere din urnă.

Şi aşa cum ştii, în speciala oferită de Lucky Lady Bingo gratis online se dau 15 runde de învârtiri gratuite, toate câştigurile înregistrate în această fază de joc multiplicându-se cu 3. Numai pe parcursul desfăşurării acestui mod de premiere vei vedea la treabă şi pictogramele din joc, aşa că loveşte-o cât mai des. 

Te vor premia simbolurile doamnei şi a scatterelor dar şi cele care înfăţişează trifoiul cu 4 foi şi moneda de aur. Le urmează buburuza şi potcoava norocoasă însă aşteaptă-te să vezi pe ecran şi cărţi de joc, în suita clasică de la 9 la as.

Funcţii speciale Lucky Lady Bingo Gratis 2022

Este clar că în Lucky Lady Bingo Gratis ai parte de o specială interesantă. Pentru a ajunge însă acolo trebuie să completezi măcar un bilet de bingo cu numere în configuraţia afişată în partea superioară a jocului Lucky Lady Bingo slot. Ai la dispoziţie 2 astfel de configuraţii şi în plus, poţi apela la o extra bilă, dacă plăteşti miza corespunzătoare. Este posibil ca aceasta bilă să te ajute să intri în modulul de specială, aşa că urmăreşte configuraţia care dă bonusul şi nu ezita să o foloseşti.

În momentul în care ai realizat configuraţia cerută de joc Lucky Lady Bingo gratis online, se va declanşa modulul de specială care presupune 15 rotiri gratuite la care câştigurile obţinute se înmulţesc cu 3. Frumuseţea este că se păstrează şi funcţia de redeclanşare, aşa că în mod practic poţi beneficia de multe alte rotiri gratuite la Lucky Lady Bingo Gratis.

Imaginează-ţi că dacă prinzi cele 5 scattere, ai în faţă un premiu cum rar se întâlneşte, aşa că îndrăzneşte să speri că acest lucru ţi se va întâmpla şi ţie în Lucky Lady Bingo slot. Şi ca de obicei, simbolul ghicitoarei are rol de wild, aşa că va înlocui orice alt simbol din jocul Lucky Lady Bingo online, dublând câştigul la care participă.

Cât plăteşte un simbol Lucky Lady Bingo Gratis 2022?

De fiecare dată când simbolurile tematice Lucky Lady Bingo Gratis se dispun pe ecran ştii că ai de câştigat chiar şi pe cea mai mică miză de joc, cea de 0,10 RON:

  • 90 RON dacă prinzi 5 pictograme cu doamna norocoasă;
  • 50 RON dacă pe toate rolele apar simbolurile de scatter;
  • 7,5 RON dacă buburuza apare pe o linie de 5;
  • Potcoava aduce şi ea 4 RON;
  • Cărţile de joc plătesc între 1 şi 1,25 RON;

Cum miza maximă poate ajunge la valoarea de 200 RON pentru o singură rotire a rolelor, o linie de 5 doamne norocoase aduc un premiu de 180000 RON în timp ce 5 scattere oferă nu mai puţin decât 100000 RON. Dacă alegi varianta de joc Lucky Lady Bingo gratis, nu vei avea parte de câştiguri reale ci doar de credite imaginare. Dar chiar şi aşa, vei vedea la treabă un joc inovativ, aşa că merită să îl testezi şi în această variantă de joc Lucky Lady Bingo gratis online.

Jocul Lucky Lady Bingo Gratis pe mobil 2022

Telefonul tău personal este dispozitivul ideal dacă vrei să câştigi experienţă jucând Lucky Lady Bingo Gratis. Şi după ce vei înţelege dinamica jocului în varianta Lucky Lady Bingo gratis online, vei putea să faci mult mai uşor trecerea la jocul Lucky Lady Bingo slot pe bani adevăraţi.

Verifică doar să ai o conexiune bună de internet, pentru că nu vrei să pierzi nimic din dinamica jocului Lucky Lady Bingo Gratis. Jocul Lucky Lady Bingo online are o tehnologie care se mulează la perfecţie pe telefonul tău, aşa că nu vei pierde nimic din calitatea ridicată a jocului Lucky Lady Bingo slot.

Dsitrează-te pe cinste și cu slotul Mega Joker Gratis ca la aparate!

Avantaje şi dezavantaje Lucky Lady Bingo Gratis 2022

Încă de la început avantajul Lucky Lady Bingo slot este că îmbină de fapt 2 jocuri distincte în unul singur. Joci bingo dar şi beneficiezi de specialele Lucky Lady Charm Deluxe, aşa că ce îţi poţi dori mai mult decât atât, cu atât mai mult cu cât poţi juca când vrei Lucky Lady Bingo gratis online?

Dezavantajul cel mai vizibil este că pentru a-ţi mări şansele de a intra în posesia specialei trebuie să joci mai mult decât 1 bilet de bingo. Rezultatul este că îţi creşte miza, deci va trebui să ai un buget pe care să te poţi baza în jocul Lucky Lady Bingo online.

Pentru fanii Book of Ra Deluxe online, am adăugat în oferta noastră și Book of Ra Mystic Fortunes, plus Book of Ra Deluxe 6 păcănele gratis! De asemenea mai punem la dispoziție și Book of Ra Magic Gratis, slotul Book of Ra Deluxe 10 online, Book of Ra Temple of Gold ca la aparate, slotul Book of Ra Bingo și Book of Ra Classic!

Concluzie

Poţi juca oricând Lucky Lady Bingo Gratis online pentru a-i afla secretele. Nu are ce să nu te atragă la acest joc Lucky Lady Bingo Gratis, însă nu te lăsa purtat de adrenalină, joacă cât mai responsabil poţi şi cu siguranţă că Lucky Lady Bingo online îşi va arăta o mostră din generozitatea să.