Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Jimi Hendrix Gratis 2024

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Netent

Bonus 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

1. 100% până la 1500 RON + 100 Rotiri
2. 50% până la 1000 RON
3. 80% până la 2500 RON + 100 Spins
100 Rotiri pentru verificare
200 Spins pentru finalizarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Jimi Hendrix Gratis 2024

DenumireJimi Hendrix
RTP96.9%
ProducătorNetEnt
Tippăcănele cu speciale
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată20

Jimi Hendrix Online 2024 este un slot oferit de operatorul NetEnt, acesta punând la dispoziție atât varianta clasică de joc Jimi Hendrix ca la aparate, cât și cea demo, Jimi Hendrix gratis 2024, disponibilă pe platformele partenere, special pentru cei care vor să testeze păcănele Jimi Hendrix 2024 și să intre în lumea muzicală distrându-se. Slot Jimi Hendrix 2024 este un joc inspirat de cântărețul și compozitorul cu același nume, cunoscut ca fiind una dintre legendele muzicii rock. 

Întregul slot Jimi Hendrix gratis 2024 este colorat în pasteluri, iar rolele sunt așezate pe scenă deschisă în fundalul naturii. Desigur, coloana sonoră care joacă pe fundal sunt unele dintre cele mai cunoscute piese de la Hendrix.

Pentru distracție garantată, încearcă și sloturile Twin Spin gratis online și Thunderstruck 2, special pentru pasionații de câștiguri uimitoare! Mai mult, ai la dispoziție și Dazzle me păcănele gratis! Joacă și slotul Rambo gratis online, mai ales dacă ești gata să joci un slot cu tematică de acțiune!

Cum se joacă Jimi Hendrix online 2024?

Jimi Hendrix păcănele 2024 pune la dispoziție două tipuri de joc Jimi Hendrix 2024 și anume, cel de test, Jimi Hendrix gratis 2024, pentru jucătorii care doar vor să experimenteze acest slot, sau varianta obișnuită, Jimi Hendrix ca la aparate, unde jocul se desfășoară pe bani reali. Înainte de a începe să joci acest slot Jimi Hendrix gratis 2024, trebuie să-ți stabilești pariurile și să cunoști meniul de butoane al jocului de păcănele Jimi Hendrix 2024.

 • Coin Value- te ajută să setezi denominația jocului, valoarea minimă fiind de 0.1, iar cea maximă de 1;
 • Level- poți seta numărul de monede pe care le pariezi pe fiecare linie a jocului. Ține minte faptul că Jimi Hendrix joc este un slot cu 5 coloane și 20 de linii de plată;
 • Max Bet- transformă miza ta actuală în miza maximă disponibilă pentru jocul Jimi Hendrix păcănele 2024;
 • Spin- are rolul de a declanșa rotirile coloanelor Jimi Hendrix joc 2024, pe măsură ce apeși butonul;
 • Auto Play- declanșează rotirile tale conform unui număr prestabilit, fără întrerupere. 

Reține totuși faptul că aceste butoane sunt disponibile atât pentru Jimi Hendrix gratis 2024, cât și pentru Jimi Hendrix joc obișnuit, operatorul oferind aceeași experiență Jimi Hendrix ca la aparate 2024, fie că depui sau nu bani reali pentru a te bucura de talentul legendei hard rock.

Descoperă și sloturile Mythic Maiden și Jewels 4 all, unele dintre cele mai interesante din mediul online!

Simboluri Jimi Hendrix joc 2024

Slot Jimi Hendrix 2024 este un joc care oferă utilizatorilor săi o vizualizare amplă a simbolurilor legate de însuși Jimi Hendrix, fiecare element fiind reprezentativ pentru acesta, dar care aduce un câștig pentru diferite combinații create în fereastra de joc Jimi Hendrix gratis. Deși varianta Jimi Hendrix gratuită nu necesită un pariu real, combinațiile de elemente îți pot aduce chiar și acolo plăți frumușele care îți vor prelungi perioada jocului.

Cel mai important simbol din cadrul jocului Jimi Hendrix gratis 2024, este însuși artistul, fiind cel care declanșează modul wild de joc, putând înlocui toate simbolurile de joc sau poate face combinații câștigătoare cu alte elemente adiacente. Dacă ai norocul ca pe o linie de plată să îți pice 5 astfel de elemente, câștigi până la 400 de monede. 

Credem că te vei distra de minune și la sloturile Immortal Romance și Cats gratis online, doar la JocuriCazinouri.com!

Funcții speciale joc Jimi Hendrix online 2024

Caracteristicile bonus ale jocului Jimi Hendrix online 2024 sunt la fel de uimitoare ca și coloana sonoră, deoarece sunt multe. Iată principalele funcții speciale care te pot ajuta să cunoști tipul de slot Jimi Hendrix gratis 2024 și să acumulezi câștiguri fantastice:

 • Funcția Purple Haze se va declanșa în cadrul Jimi Hendrix joc 2024 atunci când simbolul care reprezintă ceața violet va pica pe prima coloană, având rolul de a transforma simbolurile care plătesc mai puțin, în elemente wild;
 • Funcția Red Guitar este declanșată atunci când pe fereastra de joc au picat 4 sau mai multe simboluri care reprezintă chitara roșie. Această funcție din cadrul Jimi Hendrix păcănele 2024 va declanșa re-învârtirea rolelor, iar dacă după re-învârtire va apărea din nou o chitara roșie, această funcție se va declanșa până când nu va mai apărea nici un simbol de chitară roșie;
 • Funcția Pick and Click este declanșată de apariția simbolului cu Jimi care cântă la chitară pe coloanele 3, 4 și 5. Funcția Alege și apasă din cadrul jocurilor de păcănele Jimi Hendrix permite alegerea a 4 premii în urma selectării aleatorii ale unor boxe, dintre care premiile pot fi fise, rotiri gratuite Crosstown Traffic, rotiri gratuite Purple Haze și rotiri gratuite Little Wing. Premiile ți se vor însuși în momentul când vei colecta 3 din aceeași categorie;
 • Dacă colectezi 3 fise de aur, vei câștiga un multiplicator aleatoriu pentru câștigurile tale. Multiplicatorii merg între x8 și x30 din pariul inițial;
 • Cu Crosstown Traffic Free Spins, vei fi recompensat cu 6 rotiri și Wild Reels care apar pe role diferite pentru fiecare rotire. La prima rotire începe pe rolele 5 apoi se deplasează la rolele 4 și 5, la a treia rotire merge la rolele 3 și 4, apoi trece la rolele 2 și 3, la a cincea rotire merge la rolele 1 și 2, iar la ultima rotire se deplasează la coloana 1;
 • Dacă primești rotirile gratuite din categoria Little Wing din joc Jimi Hendrix ca la aparate 2024, vei primi între 6 și 12 rotiri, iar în plus vei primi între 3 și 5 Wild-uri suprapuse care apar aleatoriu pe coloane pentru fiecare rotire pe care o faci.

Îți recomandăm și sloturile Avalon gratis online și Age of Troy ca la aparate, pentru a beneficia de o experiență completă de joc!

Cât plătește un simbol la Jimi Hendrix Online 2024

Chiar dacă jocul Jimi Hendrix gratis 2024 nu generează câștiguri reale, fiecare simbol are aceeași plată, chiar dacă miza nu este una adevărată. Mai jos am întocmit o listă cu toate simbolurile pe care le poți găsi în cadrul Jimi Hendrix slot, fie varianta obișnuită Jimi Hendrix Online, fie cea beta, Jimi Hendrix gratis 2024, dar și cât valorează fiecare dintre aceste simboluri Jimi Hendrix păcănele. Sperăm ca toate informațiile oferite de plățile simbolurilor să te ajută să obții o experiență Jimi Hendrix ca la aparate indiferent de ce variantă de joc Jimi Hendrix vei alege.

 • Jimi Hendrix și chitara roșie îți aduc 400 fise pentru 5 apariții;
 • Chitara albă valorează 200 fise dacă apare de 5 ori în cadrul jocului Jimi Hendrix slot 2024;
 • Simbolul de pace valorează 150 bănuți în cazul în care apare de 5 ori pe ecranul jocului Jimi Hendrix păcănele 2024;
 • Inima roșie îți poate aduce până la 125 de bani dacă este prezentă de 5 ori în urma unei rotiri;
 • Discul de vinil are valoarea egală cu 100 de monede pentru 5 apariții;
 • 5 apariții ale florii albastre îți pot aduce 90 de bani;
 • Ilustrarea a 5 ochi pe ecran pot genera câștiguri de 80 de monede;
 • Așii (A), popii (K) și damele (Q) , valorează 75, 70 și respectiv, 60 de fise pentru 5 ilustrări ale simbolurilor lor, într-o singură fereastră de joc Jimi Hendrix 2024;
 • Valeții (J) și zecarii (10) îți aduc 50 de monede pentru 5 simboluri de același fel în cadrul aceleiași ferestre pentru slot Jimi Hendrix.

Credem că ți s-ar potrivi și slotul Pumpkin Smash, pe care îl poți testa online gratuit la JocuriCazinouri.com! Distrează-te chiar acum!

Jocul pe mobil Jimi Hendrix slot 2024

În prezent, NetEnt a creat variante pentru păcănele Jimi Hendrix care pot fii accesate fie de pe telefonul mobil, fie de pe computere, laptopuri sau tablete. Aceste versiuni de joc Jimi Hendrix transpun fie varianta Jimi Hendrix online 2024 a jocului, fie varianta de test a jocului, Jimi Hendrix gratis 2024, care poate fi accesată și offline de către utilizatori.

Joacă și sloturile Playboy gratis online și Jurassic Park ca la aparate, în versiunea demo, doar pe site-ul JocuriCazinouri.com!

Avantaje și dezavantaje joc Jimi Hendrix slot 2024

 • Un prim avantaj al jocului Jimi Hendrix gratis 2024 constă în faptul că oferă utilizatorilor o experiență de neuitat alături de una dintre cele mai îndrăgite legende ale muzicii rock, fără a efectua vreo depunere în prealabil;
 • Următorul avantaj al jocului de tip slot Jimi Hendrix constă în paleta largă de bonusuri pe care le poți căpăta, fie că alegi să depui bani pentru Jimi Hendrix online, sau alegi varianta demo, Jimi Hendrix gratis 2024;
 • Interfața jocului este prietenoasă, însoțită de o coloană sonoră celebră și o grafică foarte bună a jocului;
 • Un dezavantaj constă în faptul că meniul principal al jocului nu dispune de un buton de Gamble care permite dublarea câștigurilor în urma unei runde de joc Jimi Hendrix 2024.

Concluzie

Vino alături de Jimi Hendrix în cel mai tare turneu de muzică rock unde te poți bucura de muzică bună și câștiguri colosale în cadrul variantelor de păcănele Jimi Hendrix 2024! Nu mai sta pe gânduri și experimentează și tu cum este să fii una dintre legendele muzicii rock alături de operatorul NetEnt pentru Jimi Hendrix slot 2024!