Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Burning Hot

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Burning Hot

Atunci când nu ai dispoziția necesară pentru a paria la jocuri complexe cu povești greu de urmărit, este momentul să te întorci la sloturi clasice, cu reguli simple și ușor de înțeles. Iar cea mai intuitivă direcție este aceea de a încerca extrem de popularul slot Burning Hot online de la EGT. Grafica ce urmărește tematica nostalgică a sloturilor de casino, cu un design solid, culori vivide și obișnuitele simboluri sub formă de fructe. Personajele principale din Burning Hot online sunt reprezentate prin clopot, numărul magic 7, o stea și simbolul dolarului.   

Urmând cu atenție detaliile unui slot retro, acest joc este disponibil în varianta Burning Hot gratis sau pentru mize pe bani. Indiferent dacă vrei să faci o încercare fără riscuri sau ești pregătit să-ți setezi miza, Slotul te poartă într-o aventură pe 5 role și 5 linii de câștig, la o cotă RTP de 96,45%. Găsește jocul tău preferat pe platforma cazinoului online Maxbet unde poți testa Burning Hot gratis sau visa la câștiguri impunătoare Burning Hot Maxbet. 

Specialele lui Burning Hot gratis

Pe lângă jocul de bază, slotul Maxbet te încântă prin prezența celor 3 simboluri speciale – Steaua și Dolarul, simboluri Scatter și Trifoiul cu 4 foi ce joacă rolul de simbol Wild. Atunci când ai norocul să dai de trei simboluri Stea, te așteaptă premii în bani de până la 2.000 de monede în timp ce 5 simboluri Dolar îți aduc până la 10.000 de monede.

Simbolul Wild din Burning Hot gratis înlocuiește orice alt simbol pe rolele 2, 3 și 4, pentru a te ajuta să marchezi câștigurile dorite. Poți alege să joci Burning Hot gratis pentru a te distra copios sau să mizezi pe bani reali pentru șansa de a ajunge la funcția Double-Up Gamble care îți pune intuiția la muncă, putând să-ți dublezi în schimb câștigurile. Dă și tu o șansă Burning Hot gratis astăzi și bucură-te de un slot retro aducător de câștiguri.