Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Drive Multiplier Mayhem

Dacă sunteți fanul seriei cinematografice „Fast and furious”, atunci cu siguranță că veți îndrăgi și jocul Drive Multiplier Mayhem. Acesta vă va conduce spre cea mai palpitantă aventură parcursă vreodată, prin uimitoare curse de mașini și premii colosale, ce pot ajunge la 750.000 de monede.

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: Netent

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Drive Multiplier Mayhem

În cadrul jocului, produs de cei de la NetEnt și oferit în România adesea prin Netbet Bonus, veți putea intra în rolul lui Jette, o frumoasă șoferiță cu părul roz, care adoră să se îmbrace în costume din piele asortate în negru și roz, după care să apese butonul Nitro, pentru a se distanța de competitorii din cursele de mașini, mare majoritate bărbați, precum Hamaki, Twitch sau Bruiser.

Distrează-te pe cinste cu păcănele Koi Princess, slot Dracula gratis, jocuri DoublePlay Super Bet online și Black Diamond ca la aparate!

Joacă gratis la fel ca la NetBet bonus

Jocul Drive Multiplier Mayhem gratis este un slot cu speciale este conceput pe 5 role a câte trei simboluri fiecare, cu 15 linii de plată fixe, dar care oferă totodată o multitudine de simboluri Wild și Scatter, care îți pot aduce noi combinații câștigătoare, cu premii substanțiale și multiplicări ale sumelor oferite. Din punct de vedere al graficii, jocul are ca fundal luminile marilor metropole asiatice, iar dacă iubiți cu adevărat seria de jocuri Need for Speed, veți recunoaște unele detalii legate de circuitele și cursele efectuate.

Încearcă și joc Ariana gratis, păcănele Ace Ventura online și jocuri aparate 7 Monkeys.

Simbolurile speciale ale Drive Multiplier Mayhem gratis

De fiecare dată când vei accesa jocul ca la Netbet Bonus, simbolurile Wild vor apărea sub forma unor vitezometre pe ecran, cu afișaj digital, care îți vor arăta cât de mult ai câștigat. În orice caz, aceste simboluri au și rol de multiplicatori, iar factorul pe care trebuie să-l luați în calcul este numărul rolei pe care se află acestea – de la 1 la 5. Vestea bună este că jucând Drive Multiplier Mayhem gratis poți beneficia de câștiguri sporite în cazul în care ai mai mulți multiplicatori, astfel încât fiecare dintre ei va înmulți suma afișată de cel dinainte. Astfel, la o singură rundă puteți câștiga și premii de 120 de ori mai mari față de sumele oferite pe linia de plată. De asemenea, dacă prindeți simbolurile Scatter, acestea au valori diferite în funcție de numărul rolei pe care sunt afișate. Acestea îți pot aduce runde gratuite, în vreme ce simbolurile normale din jocul de cărți, de la 10 la As, îți pot aduce premii multiplicate de 5 până la 30 de ori.