Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Ariana

Ariana este un joc slot cu 5 role și trei simboluri pe fiecare, oferit de cei de la Microgaming, prin intermediul partenerilor de la Netbet Mobile. Acesta are ca temă lumea subacvatică, dominată de bogățiile prințesei Ariana, pe care le vei putea descoperi doar dacă te scufunzi și te lași cuprins de magia simbolurilor câștigătoare oferite cu generozitate.

Rating:
4.7/5 - (4 votes)
Producator: Microgaming

Bonus 2000 RON + 777 Rotiri

1. 100% până la 900 RON + 111 free spins - WELCOME1
2. 100% până la 700 RON + 111 rotiri gratis - WELCOME2
3. 100% până la 400 RON + 222 runde gratis - WELCOME3
4. 333 rotiri gratuite - WELCOME4

Jocuri asemanatoare cu Ariana

Jocul Ariana gratis de la Netbet Mobile oferă nu mai puțin de 25 de linii de plată, astfel că este relativ ușor să prinzi una dintre combinațiile câștigătoare, aproape la fiecare rundă jucată. Potul cel mare pe care îl poți câștiga la acest joc slot este de 30.000 de monede, ceea ce nu este rău deloc, aceasta fără să luăm în calcul și celelalte bonusuri și simboluri câștigătoare, care îți pot aduce sume frumușele în cont și fac jocul cu mult mai interesant.

La prima vedere, slotul cu speciale Ariana gratis îți dă o senzație de deja-vu, în sensul în care unele dintre simboluri au mai fost folosite și la alte sisteme de tip slot din trecut. Ariana gratis vine însă cu o serie de simboluri și funcții noi, cu un design cât se poate de contemporan și o serie de efecte speciale care îți vor tăia respirația.

Încearcă acum jocul de la Netbet Mobile!

La bază, tema jocului vizează simbolurile cu vietăți marine, pești și corali intens colorați, iar odată ce învârți rolele ai senzația că acestea chiar se mișcă pe sub apă. În ceea ce privește coloana sonoră, aceasta este una cât se poate de calmă și de liniștitoare, asemănătoare cu sunetul valurilor care se ciocnesc de stânci, în vreme ce sunetele misterioase te vor întâmpina de fiecare dată când vei obține o combinație câștigătoare. La rândul lor, simbolurile afișate strălucesc și par să se aprindă în momentul în care îți dezvăluie una din cele 25 de linii de plată. Pe ansamblu, culoarea dominantă a jocului celor de la Netbet Mobile este albastru marin, care se încadrează perfect în scenariul conceput de producătorii de la Microgaming.

Simbolurile câștigătoare încep cu cele din cărțile de joc, de la 10 la As, completate de corali, stele de mare, dar și frumoasa prințesă Ariana, alături de o comoară îngropată pe jumătate în nisip.