Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Big Bass Bonanza Gratis 2024

Distrează-te la maxim cu păcănele Big Bass Bonanza gratis ca la aparate, disponibil pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Big Bass Bonanza Gratis 2024

DenumireBig Bass Bonanza
RTP96,71%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură5×3
Linii de plată10

Îți place să te relaxezi la pescuit și îți plac și păcănelele? Atunci nu trebuie să ratezi Big Bass Bonanza gratis! Jocul semnat de Pragmatic Play oferă multă distracție și câștiguri mari într-o ambianță plăcută a unui picnic lângă un lac. Așadar, ia undița cu tine și pescuiește cele mai tari premii la joc Big Bass Bonanza slot!

Pragmatic Play scoate mereu unele dintre cele mai bune jocuri, iar slot Big Bass Bonanza online nu este o excepție. Grafica Big Bass Bonanza păcănele este la un nivel foarte bun, iar funcțiile speciale sunt palpitante datorită numeroaselor moduri de plată.

Joacă gratis online slotul Fire Joker, unul dintre cele mai populare sloturi online! De asemenea, îți mai punem la dispoziție și slot Oil Company 2 gratis online, păcănele 100 Super Hot online, jocuri 20 Burning Hot ca la aparate, plus 40 Burning Hot online!

Cum se joacă slot Big Bass Bonanza gratis online 2024?

Să joci Big Bass Bonanza gratis nu este deloc dificil. Urmează pașii de mai jos și îți garantăm distracția la păcănele Big Bass Bonanza:

 1. Pornește Big Bass Bonanza ca la aparate de la noi pe pagină.
 2. Stabilește pariul la păcănele Big Bass Bonanza joc cu butoanele „-” și „+”. Poți să alegi numărul de fise pentru o linie, valoarea fisei și miza totală la spin.
 3. După ce ai stabilit valoarea pariului la Big Bass Bonanza online, nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să apeși butonul de spin din dreapta jos.
 4. Joacă automat cu butonul de joc automat. Setează numărul de jocuri automate și câteva condiții: oprește dacă soldul scade, dacă un singur câștig depășește suma setată sau dacă soldul crește cu suma stabilită de tine.

Așa cum ai văzut, jocuri aparate Big Bass Bonanza este extrem de simplu de folosit. După ce ai dat spin, lasă rolele să se așeze cu simbolurile sale.

De asemenea, în partea din stânga, mai găsești o serie de butoane. La „i”, găsești secțiunea de informații. Aici afli detalii despre plăți, funcții și speciale la Big Bass Bonanza slot. 

Butonul de meniu ilustrat prin 3 linii paralele orizontale deschide secțiunea de setări de joc Big Bass Bonanza gratis. Poți să joci în modul economic, cu muzică ambientală, efecte sonor și cu ecran de introducere. De asemenea, ai la dispoziție și opțiunea de joc rapid.

Echipa noastră recomandă și slotul Sizzling Hot, pe care îl poți testa gratuit online pe JocuriCazinouri.com!

Simbolurile slot Big Bass Bonanza gratis 2024

Simbolurile de la Big Bass Bonanza ca la aparate sunt specifice pescuitului, dar și câteva clasice. Dintre cele clasice, vede numerele cărților de joc. Cele tematice includ o lansetă, o libelulă, o plută, o trusă de pescuit și mai mulți pești.

De asemenea, simbolul Wild este ilustrat printr-un pescar care își prezintă captura la jocuri aparate Big Bass Bonanza păcănele. Simbolul Scatter de la jocuri Big Bass Bonanza gratis este un pește mare, abia capturat.

Echipa noastră recomandă și slotul Victorious, un slot dinamic și captivant, pe care îl poți testa gratuit online pe site-ul JocuriCazinouri.com!

Funcțiile speciale de la jocuri aparate Big Bass Bonanza gratis 2024

Joc Big Bass Bonanza gratis online impresionează prin specialele sale, așa cum urmează să vezi mai departe:

 • Simbolul Wild: ilustrat prin pescar și apare pe toate rolele de la slot Big Bass Bonanza online, doar în timpul secvenței de rotiri gratuite, 
 • Simbolul Scatter: apare pe toate rolele și declanșează secvența de runde bonus, dacă apare de cel puțin 3 ori. 3x Scatter oferă 10 spinuri gratuite, 4x Scatter oferă 15 spinuri gratuite, iar 5x Scatter oferă 20 spinuri gratuite la Big Bass Bonanza păcănele.
 • Simbolul Pește: fiecare simbol Pește are și o valoare aleatorie cu bani. Aceasta este de la 2x la 2.000x miza plasată. Valorile aleatorii pot fi câștigate numai în timpul rotirilor gratuite. Pentru primirea lor, este nevoie de minimum un simbol Wild. Altfel spus, doar Pescarul poate să prindă acele recompense ale simbolului Pește.
 • Runde gratuite: în timpul spinurilor gratuite la jocuri Big Bass Bonanza gratis online, apar și simbolurile Wild. La fiecare al patrulea simbol Wild, mai primești 10 spinuri bonus. La noile rotiri, multiplicatorul pentru simbolurile Pește crește de 2 ori la prima declanșare, de 3 ori la a doua și de 10 ori la a treia.

Cât plătește un simbol la jocuri Big Bass Bonanza gratis 2024?

Simbolurile de la slot Big Bass Bonanza gratis plătesc pe 10 linii de plată fixe și pe structura 5X3. Big Bass Bonanza slot are o volatilitate ridicată, deci plătește mai rar, dar aduce plăți foarte bune. Coeficientul RTP la joc Big Bass Bonanza ca la aparate este unul foarte bun, de 95,67%. Plățile fiecărui simbol Big Bass Bonanza joc sunt următoarele:

 • 5x Plută = 200x miza;
 • 5x Lansetă = 100x miza;
 • 5x Libelulă = 50x miza;
 • 5x Trusă de pescar = 50x miza;
 • 5x Pește = 20x miza;
 • 5x A = 10x miza;
 • 5x K = 10x miza;
 • 5x Q = 10x miza;
 • 5x J = 10x miza;
 • 5x 10 = 10x miza.

Plățile de la păcănele Big Bass Bonanza gratis sunt numai de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Ai nevoie de minim 3 simboluri de același fel, cu o singură excepție: simbolul Plută.

Păcănele Big Bass Bonanza ca la aparate de pe mobil 2024

Big Bass Bonanza păcănele poate fi jucat fără probleme și de pe smartphone. Pragmatic Play își optimizează toate jocurile și le creează în HTML5. De aceea, ecranul Big Bass Bonanza joc se adaptează după orice dispozitiv.

În versiunea de mobil Big Bass Bonanza gratis online, butoanele se află în partea de jos a ecranului. Pentru o experiență mai bună, intră în modul landscape. În acest caz, butoanele Big Bass Bonanza slot sunt în stânga și în dreapta ecranului. Din stânga setezi pariul, iar în dreapta dai spin la Big Bass Bonanza ca la aparate.

Avantaje și dezavantaje jocuri aparate Big Bass Bonanza păcănele 2024

În cele ce urmează, îți prezentăm câteva avantaje și dezavantaje de la jocuri Big Bass Bonanza gratis. Acestea te ajută să înțelegi cât mai bine jocul pe care urmează să-l testezi:

Avantaje Big Bass Bonanza joc 2024

 • Are o temă distractivă;
 • Grafica Big Bass Bonanza gratis este de 5 stele;
 • Rotirile gratuite plătesc foarte bine;
 • Poți juca Big Bass Bonanza online la multe cazinouri;
 • Este simplu de folosit de oricine.

Dezavantaje păcănele Big Bass Bonanza 2024

 • Volatilitatea mare de la Big Bass Bonanza joc înseamnă că va plăti destul de rar;
 • Câștigul maxim este limitat la 2.100 x miza.

Nu rata nici 100 Burning Hot online, jocuri 30 Spicy Fruits gratis sau chiar Fruit Cocktail ca la aparate!

Concluzie

La jocuri Big Bass Bonanza gratis online, te poți delecta cu voie bună și cu premii colosale. Poți să câștigi sume foarte bune, mai ales cu rotirile gratuite. Dă spin la joc Big Bass Bonanza online și bucură-te de multă distracție pe JocuriCazinouri!

Multe cazinouri au în portofoliu jocuri aparate Big Bass Bonanza. După ce ai testat Big Bass Bonanza slot în mod gratuit, nu ezita și încearcă jocul pe bani reali!