Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

King of Slots Demo 2024

Unul dintre sloturile NetEnt pe care trebuie să le încerci măcar o dată! Joacă King of Slots demo, direct de pe JocuriCazinouri!

Rating:
4.7/5 - (3 votes)
Producator: Netent

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON

Jocuri asemanatoare cu King of Slots Demo 2024

DenumireKing of Slots
RTP 96,96%
ProducătorNetEnt
TipSloturi cu speciale
Structură5 role
Linii de plată26

King of Slots demo își poartă cu mândrie numele, deoarece rămâne printre titlurile extrem de populare create de NetEnt. King of Slots demo sau pe bani este un joc pe 5 role și 26 de linii plătitoare, inspirat din strălucirea vieții regale, cu o cotă de plată RTP de 96,96%.

Rolele sunt dispuse pe un fundal care urmează tematica de aproape, o mare albastră văzută de deasupra. King of Slots demo se folosește de simboluri clasice cu fructe și simbolurile cărților de joc, desenate însă într-un mod ce amintește de bogăția și opulența unei case regale. 

Pe JocuriCazinouri.com poți testa gratuit online și sloturile Batman, The King, Football Star demo și Hot Safari online!

Cum se joacă King of Slots demo 2024

King of Slots demo este poate unul dintre sloturile NetEnt cu o grafică atât de aerisită și ușor de înțeles. Practic, dacă ești nou în industria jocurilor de noroc, păcănele King of Slots demo este alegerea potrivită pentru tine!

 • În partea stângă jos a ecranului de joc King of Slots demo ai butonul cu ajutorul căruia poți plasa miza dorită.
 • În centrul ecranului de joc King of Slots demo este butonul de Spin care pune rolele în mișcare.
 • Chiar în stânga butonului Spin, ai butonul AutoPlay, de unde poți alege un număr prestabilit de runde care să se desfășoare automat în timpul King of Slots gratis online.
 • În partea dreaptă a ecranului de joc King of Slots gratis online poți vedea câștigul obținut și balanța și poți opri/porni muzica ambientală.
 • Mai ai la dispoziție în stânga ecranului King of Slots gratis online butonul de informații, prezent prin litera „i”, unde ai afișate regulile jocului, plata simbolurilor, etc.

Echipa noastră recomandă și sloturile Family Guy, Mirror Mirror, 40 Super Hot și Flowers gratuit online!

Simboluri King of Slots păcănele 2024

Joc King of Slots gratis online oferă diverse simboluri atractive, puternic strălucitoare și luxoase, precum coroana, pepenele, lămâia, cireșele, pietrele prețioase, A, Q, K, J, 10. Fiecare dintre acestea plătesc diferit în funcție de importanța sa pe rolele de joc. 

Distrează-te și la păcănele Top Gun, Sinbad`s Golden Voyage și White King online pe JocuriCazinouri.com!

Funcții speciale King of Slots păcănele 2024

King of Slots demo este unul dintre sloturile NetEnt cu un pachet aproape complet datorită funcțiilor avantajoase diversificate după cum vei vedea în rândurile de mai jos:

 • Simbolul Wild: reprezentat sub formă de Piatra Prețioasă Albastră, care poate să înlocuiască orice alt simbol pe rolele King of Slots online, în afară de simbolul Scatter
 • Simbolul Scatter: reprezentat de trei pietre violet în King of Slots și atunci când norocul îți scoate în cale 5 simboluri Scatter sau mai multe, ai parte de până la 30 de free spins.
 • Rotiri Gratuite: beneficiezi de funcția de rotiri gratuite King of Slots online atunci când pe rolele de joc întâlnești 5 sau mai multe simboluri Scatter.
 • Cacracteristica Sticky Win: apare de fiecare dată când ai cel puțin trei simboluri Scatter pe o linie de joc King of Slots online. Ele rămân pe loc, în timp ce toate celelalte role se rotesc din nou, dându-ți șansa de a ajunge la câștiguri impresionante.

Joacă și Ace Ventura gratuit și Penguin Vacation demo pe JocuriCazinouri.com!

Cât plătește un simbol la păcănele King of Slots?

Plata simbolurilor la păcănele King of Slots gratis online este un alt aspect important pe care nu aveam cum să nu-l menționăm. Reține că plata fiecărui simbol King of Slots demo diferă de poziția sa pe rolele de joc King of slots online:

 • Coroana plătește între $1.00-$20.000
 • Pepenele verde plătește între $1.00-$6.00
 • Lămâia creditează între $0.50-$5.00
 • Cireșele plătesc între $0.30-$4.00
 • Litera A plătește între $0.30-$2.50
 • Litera K plătește între $0.20-$2.000
 • Litera Q returnează între $0.10-$1.50
 • Litera J  plătește între $0.10-$1,00
 • Cifra 10 creditează între $0.10-$0.80 

Joc King of Slots pe mobil 2024

Păcănele King of Slots poate fi jucat de oriunde te-ai afla, indiferent de dispozitiv. Astfel, te poți juca de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop și te poți bucura de distracție pe măsură și eventuale câștiguri avantajoase.

Grafica King of Slots păcănele este fără cusur, iar design-ul slotului este atractiv și luxos. Asigură-te că dispozitivul de pe care joci păcănele King of Slots demo este conectat la internet pentru a da start jocului King of Slots online cât mai rapid!

Avantaje și dezavantaje slot King of Slots 2024

Iată câteva pros&cons cu privire la King of Slots joc pe care ar trebui să le știi înainte de a juca fie slot King of Slots demo, fie King of Slots păcănele pe bani reali:

 • Rata de plată la King of Slots joc este de 96,96%.
 • Sunt prezente 4 funcții speciale care vor face King of Slots joc mai interesant și te vor ajuta să acumulezi potențiale câștiguri.
 • Slot King of Slots demo dispune de 25 linii de plată fixe. 
 • Design-ul King of Slots joc este atractiv și distractiv. 

În ceea ce privește dezavantajele slot King of Slots demo, nu a fost înregistrat niciunul în rândul jucătorilor.

Concluzie

Încearcă King of Slots păcănele gratis, direct de pe JocuriCazinouri! Distrează-te pe cinste datorită funcțiilor speciale, dar mai ales design-ului atrăgător și simbolurilor luxoase prezente în joc King of Slots demo!