Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

King of Slots

Rating:
4.5/5 - (2 votes)
Producator: Netent

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Jocuri asemanatoare cu King of Slots

King of Slots gratis își poartă cu mândrie numele, deoarece rămâne printre titlurile extrem de populare create de NetEnt. King of Slots gratis sau pe bani este un joc pe 5 role și 26 de linii plătitoare, inspirat din strălucirea vieții roiale, cu o cotă de plată RTP de 97%. Rolele sunt dispuse pe un fundal care urmează tematica de aproape, o mare albastră văzută de deasupra. King of Slots gratis se folosește de simboluri clasice cu fructe și simbolurile cărților de joc, desenate însă într-un mod ce amintește de bogăția și opulența unei case regale.    

King of Slots Maxbet

Dacă vrei să-ți încerci norocul la King of Slots online sau pur și simplu să te distrezi fără riscuri cu King of Slots gratis, află că jocul este disponibil și pe piața online românească de gambling. Încearcă și tu King of Slots Maxbet sau pe platforma cazinoului Superbet. Ambele cazinouri îți dau șansa de a încerca varianta demo slotul cu speciale sau să pariezi bani reali, pentru câștiguri cu atât mai reale.  

Speciale King of Slots online

Joacă King of Slots gratis sau fă o investiție și caută simbolul Wild – sub formă de Piatra Prețioasă Albastră, care poate să înlocuiască orice alt simbol pe role, în afară de simbolul Scatter. Acesta e reprezentat de trei pietre violet în King of Slots Maxbet și atunci când norocul îți scoate în cale 5 simboluri Scatter sau mai multe, ai parte de până la 30 de Rotiri Gratuite. Mai mult de atât, nu uita de caracteristica Sticky Win, care apare de fiecare dată când ai cel puțin trei simboluri Scatter pe o linie. Ele rămân pe loc, în timp ce toate celelalte role se rotesc din nou, dându-ți șansa de a ajunge la câștiguri impresionante.