Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Fire Joker Gratis 2023

Ești pregătit să beneficiezi de o experiență de joc de excepție prin intermediul unuia dintre cele mai populare sloturi? La JocuriCazinouri poți încerca slotul Fire Joker Gratuit Online, un slot marca Play’n Go care te va impresiona plăcut, cu siguranță! Descoăeră simbolurile prezente pe tabla de joc și funcțiile speciale ale slotului Fire Joker și mai ales cum poți profita de toate acestea!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Play'n Go

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri
DenumireFire Joker
RTP96,15%
ProducătorPlay’n Go
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 3 coloane
Linii de plată5

Dacă vrei să trăiești experiența clasică a păcănelelor, încearcă Fire Joker gratis 2023. În articolul de astăzi, îți arătăm cum te joci Fire Joker online, ce simboluri are, care sunt funcțiile speciale de la păcănele Fire Joker 2023 și alte informații importante. De asemenea, aici poți să încerci și tu acest joc Fire Joker demo 2023 pentru experiența gratuită și pentru testarea tuturor funcțiilor la slot Fire Joker gratis online 2023!

Fire Joker joc este creat de Play’n Go, un furnizor dintre cei mai buni din lume. Jocurile acestuia se găsesc pe multe platforme online, cum ar fi NetBet sau Superbet.

Echipa noastră recomandă și sloturile Oil Company 2, 100 Super Hot, 30 Spicy Fruits sau 40 Burning Hot gratuit online la JocuriCazinouri! Dacă ești fan păcănele cu fructe și șeptari, atunci nu ezita să testezi gratuit online slotul Sizzling Hot la JocuriCazinouri.com!

Cum se joacă Fire Joker gratis 2023?

Este foarte simplu să joci Fire Joker gratis 2023. Mai jos, vei vedea etapele de pentru jocuri aparate Fire Joker demo:

 1. Pornești Fire Joker slot de pe site-ul nostru;
 2. Apeși pe butonul de meniu din dreapta jos;
 3. Selectezi miza dorită la joc Fire Joker online;
 4. Apeși butonul verde de spin din dreapta pentru pornirea unei runde la Fire Joker gratis online.

De asemenea, poți să joci păcănele Fire Joker joc 2023 și în mod automat. Apeși butonul de meniu și selectezi numărul de runde automate. Dacă dorești, poți să stabilești câteva condiții pentru oprirea seriei de jocuri la slot Fire Joker online 2023. Aceste condiții sunt: valoarea câștigului singular, balanța crește cu suma stabilită sau balanța scade cu suma pe care o pui.

În meniul Fire Joker slot 2023, mai găsești și alte opțiuni. Poți vedea setările jocului: sunet, ajustare automată a pariului și modul mâna stângă. Poți consulta tabelul de câștiguri. Aici vezi cât plătește fiecare simbol și regulile generale ale funcțiilor speciale. Pentru ceva mai detaliat, consultă secțiunea de reguli de joc Fire Joker 2023.

Pariul, câștigul și soldul se văd în partea de jos a ecranului Fire Joker online 2023. Desigur, pentru Fire Joker demo, soldul este unul virtual. Jocul pe bani reali nu diferă față de versiunea noastră gratuită. Fire Joker joc are aceleași funcții, deci dacă te hotărăști să joci cu miză reală, vei ști ce presupun Fire Joker păcănele 2023.

Joacă gratuit online la JocuriCazinouri și slotul 20 Burning Hot, dar și Twin Spin, Thunderstruck 2 și Mythic Maiden!

Simbolurile de la păcănele Fire Joker ca la aparate 2023

Joc Fire Joker gratis 2023 are o structură de numai 3 role a câte 3 rânduri fiecare. Structura clasică este în concordanță cu simbolurile tradiționale de la păcănele. Astfel, găsești X, cireșe, lămâi, struguri, prune, BAR, stele și șeptari.

Simbolul special de la jocuri Fire Joker gratis 2023 este, așa cum te așteptai, Jokerul. Vom vorbi mai multe despre el în capitolul următor din recenzia jocuri aparate Fire Joker gratis online 2023.

Prin prisma simbolurilor Fire Joker gratis online 2023, acesta este un aparat retro. Este unul dintre cele mai spectaculoase jocuri clasice, deci dacă ești fan această temă, trebuie neapărat să încerci slotul.

Ai jucat până acum sloturile Jimi Hendrix, Jewels 4 All, Immortal Romance sau Cats? La JocuriCazinouri le poți testa gratuit online, după bunul plac!

Funcții speciale la slot Fire Joker demo 2023

Mai departe, vei vedea care sunt funcțiile speciale la Fire Joker slot 2023. Nu are foarte multe, dar tot ce găsești îți aduce premii mari:

 • Roata Multiplicatoare: atunci când un simbol jocuri aparate Fire Joker apare pe toate cele 9 poziții, ai un spin la Roata Multiplicatoare. Îți poți înmulți câștigurile Fire Joker păcănele de maxim 10 ori, iar câștigul maxim la această funcție de la slot Fire Joker joc este de 800 x pariul plasat. Poate fi orice simbol de la Fire Joker gratis online. De asemenea, combinația de 9 simboluri poate fi completată și cu simboluri Wild (Joker);
 • Re-rotirea de foc: în cazul în care două role sunt ocupate de același simboluri joc Fire Joker demo 2023, va mai avea loc o re-rotire pentru șansa la câștig. Este nevoie ca cele două role să fie umplute complet cu același simbol pentru declanșarea funcției. Nu contează care role sunt și totodată, pe acestea, se pot găsi și simboluri Wild;
 • Joker: este simbolul Wild al Fire Joker păcănele și substituie toate simbolurile pe liniile de plată de la jocuri Fire Joker gratis 2023. Singur, aduce plăți de 16 x miza. Și cu acesta poți declanșa cele două funcții Fire Joker ca la aparate descrise mai sus.

Nu găsești alte speciale la jocuri Fire Joker gratis 2023, precum dublaje sau rotiri gratuite. Totuși, nu vei simți lipsa acestora datorită plăților foarte bune cu care te încântă funcțiile de mai sus.

Te distrezi pe cinste dacă alegi să joci gratuit online Avalon, Age of Troy, Playboy gratis și Jurassic Park la JocuriCazinouri!

Cât plătesc simbolurile joc Fire Joker ca la aparate 2023?

Simbolurile slot Fire Joker gratis plătesc pe 5 linii fixe. Acestea aduc următoarele plăți:

 • 3x Șeptari: 5x pariul;
 • 3x Stele: 4x pariul;
 • 3x BAR: 3x pariul;
 • 3x Prune: 1,4x pariul;
 • 3x Struguri: 1,2x pariul;
 • 3x Lămâi: 1x pariul;
 • 3x Cireșe: 0,8x pariul;
 • 3x X: 0,4x pariul.

Coeficientul RTP la păcănele Fire Joker gratis online este de 96,15%, unul foarte bun. Așadar, jocuri aparate Fire Joker merită încercat și pe bani reali. Simbolurile plătesc numai atunci când apar câte 3 de un fel pe o linie de plată.

Joacă gratuit online sloturile Book of Ra Deluxe, Mega Joker, Lucky Lady și Book of Ra Mystic Fortunes la JocuriCazinouri!

Jocul pe mobil la Fire Joker păcănele 2023

Păcănele Fire Joker 2023 sunt optimizate pentru jocul de pe mobil, deci nu vei avea probleme dacă preferi să joci așa. Play’n Go, creatorul slotului, folosește HTML5, deci Fire Joker slot funcționează de pe orice dispozitiv, fără probleme. 

De pe mobil, butonul de spin manual la Fire Joker demo este în partea de jos. În rest, nu există diferențe față de versiunea de desktop/laptop de la Fire Joker ca la aparate 2023.

Distrează-te pe cinste și cu sloturile Lucky Lady Charm Deluxe 6, Lucky Lady Charm Deluxe 10, Lucky Lady Bingo și Book of Ra Deluxe 6, pe care le poți juca gratuit online la JocuriCazinouri! Nu omite nici slotul Victorious, unul dintre preferatele jucătorilor online pasionați de dinamism și câștiguri impresionante!

Avantaje și dezavantaje Fire Joker slot 2023

Slot Fire Joker ca la aparate 2023 are foarte multe avantaje, dar și câteva dezavantaje. Hai să vedem mai multe despre aspectele pro și contra ale Fire Joker joc 2023:

Avantaje Fire Joker păcănele 2023:

 • Un joc simplu, ușor de jucat și de începători;
 • Plăți mari, cu un coeficient RTP peste medie;
 • Jocuri Fire Joker gratis are grafică excelentă;
 • Funcții speciale distractive, care plătesc bine;
 • Furnizor de top, pe care îl găsești la numeroase cazinouri online.

Dezavantaje slot Fire Joker 2023:

 • Fire Joker păcănele nu au rotiri gratuite;
 • Nu are funcția de dublaje.

Echipa noastră recomandă și sloturile Book of Ra Temple of Gold, Book of Ra Bingo, Book of Ra Classic și Rise of Ra gratuit online chiar pe acest site!

Concluzie

La jocuri Fire Joker gratis online 2023, ai parte de multă distracție cu simbolurile Wild, Roata norocului și Reînvârtirile. Jocuri aparate Fire Joker online 2023 este un slot unde te bucuri de experiența retro a păcănelelor. De asemenea, ai parte de câștiguri foarte bune, deci este un joc ideal și pentru cazinourile online. Întâi, testează Fire Joker gratis 2023 pe JocuriCazinouri și vezi cum funcționează jocul!