Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Guns n Roses

Inspirat de legendara trupă rock cu același nume, jocul slot Guns N’ Roses este oferit în România de Unibet.ro și aduce în fața jucătorilor o experiență aparte în ceea ce privește posibilitățile de distracție și de câștig. Astfel, jocul creat de NetEnt oferă o grafică de excepție și o coloană sonoră de asemenea, în care vei avea posibilitatea de a rememora unele dintre hiturile memorabile ale celebrilor rokeri americani de la începutul anilor ’90.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON

Odată ce apeși butonul de start la jocul Guns n Roses gratis, pe fundal vor rula unele dintre cele mai îndrăgite piese, precum Welcome to the Jungle, Sweet Child of Mine sau Paradise City,  în care vocea acută a lui Axl Rose se împletește cu riff-urile de chitară și solo-urile lui Slash Gun. Nu au fost uitate nici baladele rock November Rain sau Don`t Cry, care a făcut trupa atât de iubită de către categorii largi de public.

De altfel, figurile legendare ale celor doi rockeri sunt unele dintre cele mai întâlnite simboluri la jocul Guns n Roses gratis cu 5 role oferit de Unibet ro, acestea fiind completate de simbolurile aferente jocului de cărți, de la 10 la As, precum și de o serie întreagă de sigle și simboluri aferente genului muzical, precum pistoalele împletite cu trandafiri, discurile de vinil sau decupajele din ziare, în care se face mențiune la concertele sau evenimentele din viața tumultoasă a trupei.

Specialele din Guns n Roses gratis

Din punct de vedere grafic, jocul Guns n Roses gratis de la Netent poate fi considerat unul de excepție, fundalul fiind construit asemenea unei impunătoare scene de concert, cu instalații uriașe de lumini pe margine și efecte speciale, precum flăcări sau jerbe de artificii izvorând în momentul în care prinzi unul dintre bonusurile oferite de joc. De asemenea, în fața scenei, avem o mulțime de oameni aplaudând, cu un efect ce imita mișcarea permanentă, dând jocului slot oferit de Unibet ro un plus de dinamism.

În ceea ce privește câștigurile, acestea sunt oferite atât de simbolurile de la 10 la As, dar și de figurile membrilor trupei, care, atunci când sunt dispuse grupat, sub formă de cruce, au rol de simboluri Wild, cu rol de multiplicatori pentru restul simbolurilor cu care intră în contact. Același rol îl au și discurile de vinil, care, odată ce le prinzi pe rolele de la 1 la 4, îți oferă posibilitatea de a aștepta câștigarea celui de-al treilea printr-o rotire specială pe rola a cincea.