Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Guns n Roses Demo 2024

Inspirat de legendara trupă rock cu același nume, jocul slot Guns N’ Roses este oferit în România de Unibet.ro și aduce în fața jucătorilor o experiență aparte în ceea ce privește posibilitățile de distracție și de câștig. Astfel, jocul creat de NetEnt oferă o grafică de excepție și o coloană sonoră de asemenea, în care vei avea posibilitatea de a rememora unele dintre hiturile memorabile ale celebrilor rokeri americani de la începutul anilor ’90.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON

Odată ce apeși butonul de start la jocul Guns n Roses demo 2024, pe fundal vor rula unele dintre cele mai îndrăgite piese, precum Welcome to the Jungle, Sweet Child of Mine sau Paradise City, în care vocea acută a lui Axl Rose se împletește cu riff-urile de chitară și solo-urile lui Slash Gun. Nu au fost uitate nici baladele rock November Rain sau Don`t Cry, care a făcut trupa atât de iubită de către categorii largi de public.

DenumireGuns N’ Roses
RTP96,98%
ProducătorNetEnt
TipSloturi cu speciale
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată20

De altfel, figurile legendare ale celor doi rockeri sunt unele dintre cele mai întâlnite simboluri la joc Guns n Roses gratis online cu 5 role oferit de producătorul NetEnt, acestea fiind completate de simbolurile aferente jocului de cărți, de la 10 la As, precum și de o serie întreagă de sigle și simboluri aferente genului muzical, precum pistoalele împletite cu trandafiri, discurile de vinil sau decupajele din ziare, în care se face mențiune la concertele sau evenimentele din viața tumultoasă a trupei.

Există diferite simboluri care pot genera câștiguri, precum membrii trupei, pene de chitară și alte elemente rock, iar valoarea acestora variază în funcție de simbol și de numărul de simboluri identice într-o combinație. De asemenea, poți beneficia de funcții speciale, cum ar fi simbolul Wild, care înlocuiește alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare, și simbolul Bonus, care poate declanșa jocuri bonus cu premii suplimentare. Este un joc plin de energie și distracție, perfect pentru pasionații de muzică rock și jocuri de noroc.

Cum se joacă Guns n Roses demo 2024

În timp ce te bucuri de muzica trupei, poți alege nivelul de pariere și valoarea monedei. Apoi, apeși butonul de spin și aștepți să vezi ce combinații câștigătoare apar pe role. Scopul este să obții combinații câștigătoare de simboluri pe linii de plată active.

Guns n Roses gratis online 2024 are un tip de structură de 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată și un RTP de 96,98%. Are și o serie de jocuri wild și caracteristici bonus. Când deschizi jocul, vei observa butonul „Set List“ în colțul din stânga jos. De pe acel buton poți alege coloana sonoră a jocului. Poți asculta melodii clasice Guns N’ Roses demo, inclusiv ”Welcome to the Jungle” și ”Sweet Child O’ Mine”. Pe măsură ce joci, vei vedea că jocul este plasat pe o scenă iluminată, iar fanii vor sări în sus și în jos de fiecare dată când obții o combinație câștigătoare. Simbolurile cu cele mai mici valori sunt 10, J, Q, K și A, iar cele cu valoare mare sunt membrii trupei Axl Rose, Slash și Duff McKagan, împreună cu două pene de chitară.

În slot Guns n Roses, logoul trupei este un simbol wild care poate apărea pe toate rolele și se extinde pentru a crea combinații câștigătoare. Simbolul bonus Record activează caracteristica bonus principală. Roata bonus îți oferă șansa de a câștiga runde gratuite sau sume de bani.

 • Multiplicator Solo – după fiecare câștig, ai șansa să activezi această caracteristică, iar un simbol va fi evidențiat, iar câștigurile tale vor fi înmulțite cu un multiplicator între x4 și x10.
 • Bonus Wheel – este activat atunci când obții trei simboluri bonus Record pe rolele 1, 3 și 5.
 • Runde Legend – sunt runde gratuite care pot fi obținute prin roata bonus sau prin activarea simbolului bonus Legend pe rolele 1, 3 și 5. În timpul acestor runde, poți beneficia de caracteristici speciale, cum ar fi simbolul wild extins pe rolele 2, 3 și 4, sau simbolul wild Appetite for Destruction care poate acoperi o parte din role.
 • Wild Appetite for Destruction – este o caracteristică specială în Guns n Roses joc. Acest simbol wild poate apărea pe rolele jocului și poate acoperi o parte din ele, adăugându-ți mai multe șanse de a forma combinații câștigătoare. Este un simbol puternic și spectaculos care poate aduce câștiguri mari.

Funcții speciale Guns n Roses demo 2024

Cifra trei este cu siguranță magică în ceea ce privește Guns N’ Roses păcănele 2024! Avem trei muzicieni reprezentativi, trei funcții de plată în jocul principal și, desigur, o specială cu trei funcții! Totul începe atunci când apar trei simboluri bonus pe rolele 1, 3 și 5. Apoi, o roată se va învârti și va alege una dintre cele trei funcții speciale: Encore Free Spins, Crowd-Pleaser Bonus Game și câștiguri în fise.

Encore Free Spins este varianta în care primești 10 rotiri gratuite, iar un membru al trupei va acționa ca Stacked Wild pe una dintre rolele 2, 3 sau 4 la fiecare rotire. Dacă același membru apare pe alte role în aceeași rotire, el va acționa ca un simbol Wild, crescând șansele tale de câștig.

Crowd-Pleaser Bonus Game este funcția spectaculoasă și complexă a jocului. În acest joc pe trei nivele, tu ești cel care ia deciziile. Trebuie să alegi dintr-un număr de selecții care îți vor acorda diferite câștiguri în fise (între 20-40 de fise la nivelul 1, 40-100 de fise la nivelul 2, 60-200 de fise la nivelul 3). Poți să-ți mărești câștigurile și să te distrezi în același timp!

Guns N’ Roses slot este plin de acțiune și surprize, iar aceste funcții speciale aduc o doză suplimentară de distracție și câștiguri. Rock on!

Îți recomandăm și sloturile Spinata Grande demoQueen of RioBollywood Story, Amazon Fierce, Wins of Fortune sau Archangels: Salvation. Distrează-te pe cinste!

Cât plătește un simbol Guns n Roses demo 2024

Dacă ești un fan al trupei Guns N’ Roses și îți place să joci păcănele online, atunci vei fi încântat să afli cât plătește Guns N’ Roses păcănele 2024. Acest joc captivant îți oferă o varietate de simboluri valorice care pot aduce câștiguri generoase.

 • Axl – 5 simboluri = 37,5x
 • Slash – 5 simboluri = 25x
 • Duff – 5 simboluri = 15x
 • Coperta albă de album – 5 simboluri = 10x
 • Coperta albastră de album – 5 simboluri = 7,5x
 • A – 5 simboluri = 6,5x
 • K – 5 simboluri = 5x
 • Q – 5 simboluri = 3,75x
 • J – 5 simboluri = 3x
 • 10 – 5 simboluri = 2,5x

Păcănele Guns n Roses demo pe mobil 2024

Dacă ești un fan al trupei Guns N’ Roses și vrei să te bucuri de jocul lor captivant chiar și pe mobil, atunci vei fi încântat să afli că poți juca Guns N’ Roses 2024 și pe dispozitivele tale mobile! Indiferent dacă folosești un telefon sau o tabletă, poți să te bucuri de aceeași grafică specială și caracteristici captivante. Alege versiunea pentru mobil sau desktop a jocului Guns N’ Roses și pornește într-o aventură sălbatică de jocuri slot online. Nu trebuie să renunți la nimic! Iar pentru o experiență rock extraordinară, îți recomandăm să folosești căști de calitate sau boxe. Astfel, vei fi complet absorbit în atmosfera muzicii Guns N’ Roses. Poți juca gratuit online jocul Guns N’ Roses și să te bucuri de această experiență oriunde și oricând dorești!

Avantaje și dezavantaje Guns n Roses demo 2024

Avantajele acestui joc includ rotiri gratuite, jocuri adiționale, simbol Wild și simbol Scatter, precum și 20 de linii de plată. Un alt avantaj este că jocul este accesibil și pe dispozitivele mobile, astfel încât poți să te bucuri de experiența Guns N’ Roses oriunde te-ai afla.

În ceea ce privește dezavantajele, trebuie menționat că jocul nu are un jackpot progresiv și are un număr mai mic de linii de plată comparativ cu alte jocuri.

Dacă ești un fan al trupei Guns N’ Roses și vrei să te distrezi cu acest joc, poți juca Guns N’ Roses online gratuit 2024. Este un joc de păcănele Guns N’ Roses care îți oferă o experiență autentică și captivantă în lumea muzicii rock. Alege slotul Guns N’ Roses și lasă-te purtat de ritmurile lor celebre în timp ce te bucuri de jocul captivant.

Concluzie

Dacă ești un fan al trupei Guns N’ Roses și vrei să te distrezi cu un joc captivant, atunci slotul Guns N’ Roses demo este alegerea perfectă pentru tine! Acest joc de păcănele Guns N’ Roses îți oferă o experiență autentică în lumea muzicii rock, cu simboluri Wild și Scatter, jocuri adiționale și rotiri gratuite. Poți juca Guns N’ Roses online gratuit și te vei bucura de ritmurile lor celebre în timp ce te distrezi la maxim. Așadar, nu mai sta pe gânduri și încearcă acum Guns N’ Roses slot sau păcănele Guns N’ Roses și lasă-te purtat de muzica lor într-o aventură plină de premii și distracție!