Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Bollywood Story

✅Află cum se joacă slotul Bollywood Story gratis și care sunt specialele de care poți profita pentru a câștiga bani reali fără să depui niciun leu!?

Rating:
4.7/5 - (4 votes)
Producator: Netent

Bonus 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

1. 100% până la 1500 RON + 100 Rotiri
2. 50% până la 1000 RON
3. 80% până la 2500 RON + 100 Spins
100 Rotiri pentru verificare
200 Spins pentru finalizarea bonusului

Dacă știi cine este Amitabh Bachchan sau ești pasionat de producțiile cinematografice în stilul Bollywood, acest slot video este pentru tine. Bollywood Story gratis este dezvoltat de NetEnt și are 9 linii de plată și 5 role. Acest slot video este bazat pe povestea a doi tineri îndrăgostiți a căror relație este amenințată de mama vitregă a unuia dintre ei, subiect foarte popular în filmele Bollywood. La fel ca și celelalte elemente grafice din Bollywood Story gratis, acestea te introduc în atmosfera universului cinematografic indian. Același efect îl are și muzica tradițională pe care dezvoltatorii au ales-o pentru fundalul jocului Bollywood Story.

Cum joc Bollywood Story?

Jocul începe cu fixarea pariului cu ajutorul săgeților din dreptul câmpului Coin Value. Opțiunea de Level îți dă posibilitatea să alegi repartizarea pariului pe fiecare linie. Ca și butoane de control în jocul Bollywood Story, te poți folosi de următoarele:

  • Max bet, care te ajută să pui pariul maxim disponibil pentru acea rotire.
  • Spin, butonul rotund cu două săgeți care pornește practic runda (rotirea rolelor).
  • Autoplay, care va roti rolele jocului Bollywood Story fără întrerupere de un anumit număr de ori.

Bollywood Story este un slot cu speciale, ce te va recompensa cu următoarele simboluri:

  • Floating Wild: o ghirlandă de flori care apare în timpul rotirilor standard și aterizează pe simboluri standard, făcându-le să se transforme în simboluri Wild. Pot apărea între 2 și 4 simboluri Wild în timpul fiecărei rotiri.
  • Free Spins: bonus special care apare la rotirile cu minim 3 pietre prețioase albastre și care te recompensează cu rotiri gratuite: 10 rotiri pentru 3 pietre prețioase albastre, 20 pentru 4, 30 pentru 5. E important de reținut că poți obține până la 60 de rotiri gratuite într-o singură rundă dacă ești suficient de norocos!

Ce altceva ar trebui să mai știi despre Bollywood Story gratis?

Ei bine, regulamentul jocului spune că numai câștigul cel mai mare de pe o linie de pariu este plătit într-o rundă și că liniile de plată sunt verificate de la stânga la dreapta. Ca și experiență de joc, noi am constatat în primul rând că elementele de design împreună cu muzica creează o atmosferă unică, pe care nu am mai întâlnit-o la alte sloturi. De asemenea, am observat că simbolurile cu pietre prețioase albastre de care ai nevoie pentru rotirile gratuite sunt mai rare decât te-ai aștepta.

Cu toate astea, reușești să ieși pe plus dacă ai noroc. Deși câștigurile nu sunt cele mai mari la acest joc, RTP-ul (procentul de rotiri câștigătoare pentru jucători) este unul peste medie. Prin urmare, dacă strategia ta de joc implică multe pariuri mici în loc de câteva pariuri considerabile, ai toate motivele să încerci jocul Bollywood Story! În prezent, acest joc face parte din oferta Admiral Casino, însă având în vedere popularitatea în creștere a acestui joc, cu siguranță va fi preluat și de alte cazinouri online în cel mai scurt timp.