Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Amazon Fierce

Impresionantul slot Amazon Fierce gratis  vine cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. Dacă vă place să jucați gratuit cu bonusuri online și să aveți sete de aventură, învârtiți rolele acestui slot video creat de GAMING1. Jungla, templele pierdute, tribul periculos al fetelor războinice și victoriile fantastice vă așteaptă doar la JocuriCazinouri.com!

Rating:
4.5/5 - (6 votes)
Producator: GAMING1

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Amazon Fierce

Junglele din America de Sud sunt renumite pentru că sunt pline de mistere și comori antice, pe care doar cei mai viteji aventurieri îndrăznesc să încerce să le recupereze. Amazon Fierce gratis este un joc de la Gaming1, care vă duce chiar în inima pădurii tropicale amazoniene. Jucătorii vor călca în pantofii unor aventurieri și vor încerca să-și găsească drumul prin pustie. Recompensele corespund nivelului de risc al unei astfel de aventuri, iar jocul are și câteva surprize.

Amazon Fierce gratis- grafică impresionantă

Este nevoie doar de o privire pentru a realiza că Gaming1 nu a economisit bani pe calitatea grafică, pentru a oferi o experiență de jocuri frumoasă și unică tuturor. Tamburele transparente vă permit să vedeți pădurea luxuriantă a Amazonului, cu piramide uriașe care ies din copaci. Roțile acoperă întregul ecran, înconjurat de ornamente de piatră. Soarele strălucește luminos peste peisaj, iar rezultatul este pur și simplu răvășitor!

Amazon Fierce gratis face lucrurile ușoare pentru pasionați, deoarece este un joc simplu si intuitiv. Nu va trebui să vă petreceți prea mult timp gândindu-vă la opțiunile dvs. înainte de a fi răsuciți aici rolele. Jocul este organizat în jurul a 5 role și 10 linii de plată fixe. În calitate de jucător, obiectivul dvs. va fi să vă asigurați că anumite combinații de simboluri aterizează pe aceste linii de plată, pentru a aduna valoare în numerar. Tot ce trebuie să faceți în prealabil este să determinați valoarea următorului pariu, cu un click pe butonul de pariuri, până când sunteți mulțumit de setările dvs.

Toate recompensele din Amazon Fierce sunt calculate în funcție de simbolurile care se aliniază și de mărimea pariului de pornire. Având în vedere că multe pariuri sunt riscante și pot să declanșeze recompense mari, puteți să vă adaptați strategia și să vă modificați pariul din când în când în timpul sesiunii de joc. În caz contrar, puteți să vă mențineți pariul și să utilizați modul de joc auto-spin, pentru a plasa pariurile automat și repetat.

Ce trebuie să cauți pe role

Tabelul de plăți la Amazon Fierce este un amestec de simboluri clasice și noi de cazinou, pentru a se potrivi cu universul slotului. Cele mai comune iconițe din joc sunt simbolurile clasice ale cărților, care încep cu numărul 10, urmate de Jack, Queen, King și Ace. Răsplata este limitată la un maxim de 15 ori valoarea pariului, dar pe de altă parte, veți obține o mulțime de ocazii de a face combinații cu aceste simboluri. Restul meniului conține mai multe simboluri originale, precum monezi, piramide, cranii și exploratori. Cu o recompensă maximă de 500 de ori pariul de pornire, cred că te-am făcut cel puțin curios cu acest joc de la NetBet! Dă start la distracție, acum!