Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Dazzle me

Joacă Dazzle Me și vei avea parte de o experiență fantastică!

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Pana la 900 RON + 100 RON Gratis + 50 Rotiri Gratis Fără Depunere

Până la 1000 RON gratis
50 de rotiri gratuite

Dazzle Me gratis de la NetEnt este chiar jocul de care ai nevoie ca să-ți rotunjești câștigurile. Iată câteva motive prin care vei înțelege de ce am dreptate, iar acest slot cu speciale merită încercat:

  • Deși un slot mai vechi, este încă în topul gamblerilor din România, dar și din alte țări importante de pe harta de igaming
  • Culorile, sunetul și tematica îmbină armonios o abordare clasică cu una avant-gardistă.
  • Structura este una mai specială. Vorbim de o structură de tipul 3-3-4-4-5 și de 76 de linii de plată
  • Return to Player Rate are o valoare extrem de bună pentru jucătorii care se consideră norocoși. Vorbim de 96.9% și de o margine pentru casă de doar 3.1%.

Credem că acestea sunt motive solide ca tu să alegi Dazzle Me gratis pe platforma Jocuri Cazinouri. Vezi cum stă treaba cu acest super-slot în varianta gratis, după care mergi să joci pe bani adevărați la Admiral Cazino. Dar să vedem cum stă treaba și cu specialele din această nouă producție marca NetEnt.

Cu ce speciale ne ademenește Dazzle Me gratis

Niciun joc, fie el și cel mai iubit de gambleri, nu ar arăta la fel fără așa-numitele speciale. Vorbim de rundele gratis, de simboluri wild și scatter sau de funcția gamble. Înainte de a vorbi despre toate acestea, vei vrea probabil să știi faptul că poți folosi fise începând de la 0.2 unități monetare și până la 200 de unități monetare în cadrul acestui joc. În Dazzle me gratis (jocul de bază) nu poți neglija de exemplu opțiunea Dazzling Wild Reels, care poate apărea în mod aleator în orice moment, chiar și atunci când nici măcar nu te aștepți.

Poate să aterizeze pe oricare dintre rolele de la 1 la 5. La final, să vorbim puțin despre rotirile gratuite din cadrul acestui joc. Ele sunt conectate cu opțiunea de Role Legate (Linked Reels). Trei simboluri free spin îți garantează 8 runde gratis, în timp ce 4 simboluri îți aduc 12, iar 5 îți aduc 16 runde gratis. Ce mai aștepți?