Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Queen of Rio

Atmosfera carnavalului direct pe ecranul telefonului tău mobil. Queen of Rio de la EGT este exact ce ai nevoie.

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: EGT

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON

Tipologia gamblerului de succes: petrecăreț, vesel, încrezător în propriile forțe și mereu dornic să încerce aplicații și variante noi. Dacă adăugam acestei descrieri și faptul că îi plac lucrurile noi, ajungem cu siguranță la tentația zilei de astăzi, Queen of Rio gratis. Vorbim desigur de cel mai mișto carnaval, cel din Brazilia. Slotul dedicat acestuia vine cu o formulă absolut specială: 20 de linii de plată, 5 rânduri, 3 role.

Jocul este disponibil atât pe telefonul mobil inteligent, cât și pe versiunea clasică de desktop. Deși au trecut aproape trei ani de la lansarea sa pe piață, Queen of Rio de la EGT e încă în topul preferatelor pentru jucătorii din online-ul românesc. Joacă-te mai întâi până capeți experiență cu varianta demo în secțiunea dedicate din site-ul nostrum și apoi solicit un bonus de la Unibet Online, prin care Queen of Rio gratis devine o sursă de venit pentru jucătorul din tine.

Ce te așteaptă dacă joci Queen of Rio gratis

Ambianța și grafica sunt două din punctele forte ale acestui slot cu speciale. Practic, Queen of Rio exceleanză la aceste capitol, unde primește fără nicio problemă nota 10. Ai parte de rotiri gratuite, de simboluri wild și scatter, dar și de multe alte opțiuni pe care nu vrei să le pierzi din vedere. Printre personajele centrale ale jocului se numără și o minunată dansatoare de la carnaval. Aceasta funcționează și ca simbolul wild din Queen of Rio gratis. Dansatoare poate substitui majoritatea simbolurilor obișnuite din slotul celor de la EGT.

Ca să câștigi 15 rotiri gratuite și să te bucuri de șanse suplimentare, va trebui să găsești 3 simboluri ale Copacabana, celebra plajă din Rio de Janeiro. Dacă mai punem la socoteală și faptul că jocul este dotat cu 4 jackpoturi progresive oricând la dispoziția ta, lucrurile arată din ce în ce mai bine. Până să ajungi la carnaval, joacă-te Queen of Rio gratis de la EGT.