Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Family guy

Family Guy Gratis este un slot video cu software IGT cu 5 role și 30 de linii de plată. Acest slot este inspirat de popularul serial TV cu același nume. Grafica este excepțională și personajele sunt portretizate frumos. Rotile sunt stabilite pe fundalul emisiunii TV. Dați acestui slot extraordinar un spin, aici!

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: IGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Bonus 3500 RON + 300 Rotiri

1. 100% până la 900 RON + 150 free spins
2. 100% până la 1200 RON + 50 rotiri gratis
3. 100% până la 1400 RON + 100 runde gratis
coduri bonus: WELCOME1, WELCOME2, WELCOME3

Înainte de a vă așeza în fața televizorului, trebuie să vă setați pariurile la Family Guy Gratis. Dând clic pe „Valoarea monedei +/-” puteți seta dimensiunea monedei care variază de la 1 la 50. Butonul „Spin” va seta rolele în mișcare și „Auto Spin” va roti rolele fără întrerupere pentru un număr de ori selectat .

Teletextul este simbolul Wild din joc, deoarece poate forma propriile combinații câștigătoare. De asemenea, în acest slot cu speciale de la IGT Wild înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului Bonus Mondial, iar în timpul caracteristicii Lois, simbolul Wild nu poate înlocui simbolurile personajelor de familie.

Cum joc Family Guy gratis?

Simbolul World Bonus apare numai pe rolele 2, 3 și 4. Odată ce ajunge pe aceste role, va declanșa jocul bonus. Odată declanșat, va exista un glob în fața dvs. și va trebui să faceți click pe acesta pentru a-l roti. După ce se oprește globul, vei primi una dintre cele 3 funcții: The Drunken Clam, Chicken Fight sau Lois’ Hot Spins.

În timpul bonusului Drunken Clam trebuie să selectați personajul pentru a câștiga între x25 și x1000 valoarea monedei spinului care a declanșat caracteristica Bonus mondial. Caracteristica începe la multiplicatorul x1 și continuă să crească ca o colaps de caractere neselectat. Multiplicatorii pot fi între x1 și x5. Trebuie să selectați robinete de bere pentru a câștiga între x5 și x750 valoarea monedei spin-ului care a declanșat caracteristica Bonus mondial. Dacă nimeriți ALL WIN, veți câștiga toate bonusurile pe care le atingeți. Caracteristica se termină când personajul se prăbușește.

Dacă declanșați o luptă împotriva găinilor, va trebui să alegeți între Peter Griffin și Puiul Gigant. Veți lupta în 3 runde și veți primi de la 1 la 7 puncte pentru fiecare dintre ele. Fiecare sac de premii acordă între x5 și x1000 valoarea monedei spin-ului care a declanșat caracteristica Bonus mondial, înmulțită cu multiplicatorul rundei actuale. Pentru fiecare rundă pe care o câștigi, multiplicatorul crește.

Dacă declanșați caracteristica Lois ‘Hot Spins, veți primi 10 rotiri. Când atingi inima în orice poziție pe bobina 5, o inimă simbol va apărea în partea de jos a ecranului, iar semnul bonusului se va umple. Când toate cele trei inimi sunt umplute lângă un simbol, acesta devine sălbatic. Simbolurile rămân salbatice până când se termină funcția. Ele apar pe toate rolele, cu excepția bobinei 1, și pot înlocui toate simbolurile, cu excepția simbolului inimii și a „giggity retriggity”. Dacă simbolul Giggity Retriggity apare pe tamburul 3, veți primi încă 5 rotiri gratuite.

Caracteristicile familiei Griffin includ: caracteristica lui Peter, caracteristica lui Stewie, caracteristica lui Lois și caracteristica lui Brian. Când caracteristica lui Peter este declanșată, o valoare de la x200 la x5000 se atribuie valoarei de declanșare a monedei. Când activați funcția Stewie, până la 3 Wilds pot fi dezvăluite pe orice rolă. Wild poate înlocui toate simbolurile cu excepția simbolului Bonus Mondial. Când declanșați caracteristica lui Lois, vor fi indicate simbolurile de la 1 la 3 caractere. Premiul va depinde de numărul simbolurilor indicate. În timpul funcției lui Brian, 1 sau 2 simboluri mondiale de bonus pe role 3 sau 4 vor declanșa caracteristica bonusului mondial.

Hai acum pe JocuriCazinouri.com și încearcă Family Guy gratis doar la NetBet!