Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Black widow

Încearcă acum slotul Black Widow gratis și te distrezi cu un pic de magie neagră, la casino online. La NetBet ai cele mai tari păcănele de care poți profita pentru a face un pic de bani în plus! Dă spin, chiar acum la distracție!

Rating:
4.4/5 - (5 votes)
Producator: IGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Black widow

Black Widow gratis are 5 tamburi și 40 de sloturi video cu linii de plată alimentate de software-ul IGT. Tema abordată în acest slot cu speciale de la IGT este povestea unei crime. Pe lângă simbolurile cărților, acest slot prezintă o victimă de sex masculin care devine prada farmecelor ucigașe ale Văduvei Negre. Fundalul are un design floral, maro, cu păianjen și există o muzică înfricoșătoare care se aude în fundal. Acest slot are o tonă de caracteristici unice, astfel încât să puteți încerca orice bonus doriți!

Black Widow gratis, acum

Înainte de a vă angaja în această investigație de crimă, trebuie să vă plasați pariurile. Sunteți obligat să jucați toate cele 40 de linii în orice moment. Dând click pe „Linia de pariuri”,  ajustați numărul de monede pe linie, iar acestea variază de la 1 la 20. Butonul „Spin” pune ă tamburul în mișcare, iar cel „Auto Spin” va seta rotirile automat, pentru un număr selectat de ori. Simbolul Wild al jocului este logo-ul Black Widow, iar cea mai mare recompensă în jocul de bază este 1000 ori pariul pe linie. Otrava verde este simbolul care poate activa una dintre caracteristicile bonus.

Furnizorul de software IGT a inclus ceva în acest slot video caracteristica Super Stacks. Chiar înainte de fiecare rotire, unul dintre simboluri va apărea stivuit pe role. Aceasta înseamnă că unul dintre simboluri va acoperi întreaga bobină. Slotul Black Widow gratis are, de asemenea, o caracteristică pentru rotiri gratuite, care se activează atunci când pe rolele 2, 3 și 4 apare simbolul otravei verzi. Trebuie să completați toate pozițiile din aceste role pentru a declanșa Rotirile Gratuite. Veți fi premiat cu 7 rotiri, iar jocul bonus va deveni disponibil în timpul acestei caracteristici.

În timpul prinderii în plasa de păianjen, la rotirile gratuite, va trebui să „capturați” simbolul masculin sau feminin pe rola 3 în poziția centrală. Fiecare personaj are un multiplicator care merge după el, crește de fiecare dată când îl capturați și este, în acel moment, aplicat pariului de linie. În ceea ce privește personajele feminine, capturarea este puțin diferită. Odată ce personajul feminin este prins, veți fi plătiți cu multiplicatori combinați de la alte personaje.

Acțiuni la Black Widow Gratis:
Linie de pariuri +/-: Setați mărimea monedelor pe linie.
Spin: Rotirea rolelor.
Auto Spin: Rotirea rolelor, fără întrerupere, pentru un număr de ori selectat.

Hai chiar acum pe pagina Jocuri Gratis și dă startul la câștiguri cu cel mai nou slot de la NetBet!