Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Black Widow Gratis 2023

Încearcă acum slotul Black Widow gratis și te distrezi cu un pic de magie neagră, la casino online. La NetBet ai cele mai tari păcănele de care poți profita pentru a face un pic de bani în plus! Dă spin, chiar acum la distracție!

Rating:
4.5/5 - (6 votes)
Producator: IGT

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Black Widow Gratis 2023

DenumireBlack Widow
RTP96%
ProducătorIGT
TipSloturi cu speciale
Structură5 role
Linii de plată40

Black Widow gratis este un slot video online creat de compania de jocuri IGT. Black Widow păcănele are 5 role și 40 de linii de plată, iar tema sa este o combinație între mister și aventură. Jucătorii vor regăsi simbolurile clasice de cărți de joc Black Widow păcănele (A, K, Q, J și 10), precum și personaje din poveste, cum ar fi Black Widow însăși și cei trei bărbați care sunt victimele ei.

Joacă-te la slot Black Widow gratis la aparate de pe JocuriCazinouri.com și antrenează-te pentru a paria pe bani reali pentru câștiguri uimitoare și distracție pe măsură!

Profită și de alte sloturi din portofoliul nostru, cum ar fi: Dazzle me gratis online, păcănele Pumpkin Smash ca la aparate sau jocuri Wild Wild West gratis!

Cum se joacă Black Widow Gratis 2023

Înainte de a te angaja în această investigație de crimă Black Widow gratis, trebuie să plasezi pariurile. Va trebui să joci toate cele 40 de linii în orice moment. Dând click pe „Linia de pariuri”,  ajustează numărul de monede pe linie, iar acestea variază de la 1 la 20. Butonul „Spin” pune tamburul în mișcare, iar cel „Auto Spin” va seta rotirile automat, pentru un număr selectat de ori.

 • Linie de pariuri +/-: Setați mărimea monedelor pe linie.
 • Spin: Rotirea rolelor.
 • Auto Spin: Rotirea rolelor, fără întrerupere, pentru un număr de ori selectat.

Simboluri Black Widow slot 2023

Înainte de fiecare rotire, unul dintre simboluri la slot Black Widow gratis va apărea stivuit pe role. Aceasta înseamnă că unul dintre simboluri la jocuri Black Widow gratis va acoperi întreaga bobină. Slotul Black Widow gratis are, de asemenea, o caracteristică pentru rotiri gratuite, care se activează atunci când pe rolele 2, 3 și 4 apare simbolul otravei verzi. Trebuie să completezi toate pozițiile din aceste role Black Widow gratis pentru a declanșa Rotirile Gratuite. Vei fi premiat cu 7 rotiri, iar jocuri Black Widow gratis bonus va deveni disponibil în timpul acestei caracteristici.

În timpul prinderii în plasa de păianjen, la rotirile gratuite ale acestui slot Black Widow gratis, va trebui să „capturezi” simbolul masculin sau feminin pe rola 3 în poziția centrală. Fiecare personaj din jocuri Black Widow gratis are un multiplicator care merge după el, crește de fiecare dată când îl capturezi și este, în acel moment, aplicat pariului de linie. În ceea ce privește personajele feminine, capturarea este puțin diferită. Odată ce personajul feminin este prins, vei fi plătit cu multiplicatori combinați de la alte personaje.

Simbolul Wild al jocului Black Widow gratis este logo-ul Black Widow, iar cea mai mare recompensă în jocul Black Widow online de bază este 1000 ori pariul pe linie.

Funcții speciale slot Black Widow păcănele 2023

Slot Black Widow online dispune de o serie de funcții speciale ce vor face jocul Black Widow gratis mai interactiv și te vor ajuta să generezi câștiguri substanțiale:

 • Simbolul Wild – este reprezentat de pictograma cu logo-ul jocului și poate înlocui toate celelalte simboluri Black Widow online, cu excepția simbolului Scatter. Acesta poate apărea pe toate rolele și poate ajuta la crearea de combinații câștigătoare.
 • Simbolul Scatter – este reprezentat de pictograma cu un flacon cu o substanță misterioasă și poate declanșa runde gratuite la Black Widow online. Pentru a declanșa runde gratuite de la jocuri aparate Black Widow, trebuie să obțineți cel puțin trei simboluri Scatter pe rolele de joc.
 • Runde Gratuite – în timpul rundelor gratuite la Black Widow joc, toate câștigurile sunt dublate și puteți obține alte runde gratuite dacă obțineți din nou simbolurile Scatter pe rolele de joc.
 • Modul Bonus „Super Stacks” – acest mod bonus poate fi declanșat la începutul oricărei runde și implică faptul că toate rolele de la jocuri aparate Black Widow conțin grămezi mari de simboluri identice, ceea ce crește șansele de a obține combinații câștigătoare la Black Widow joc.
 • Jackpot progresiv – Black Widow are și un jackpot progresiv, care poate fi câștigat la întâmplare la orice rotire de la jocuri aparate Black Widow. 

Cât plătește un simbol la Black Widow ca la aparate 2023? 

Plățile pentru fiecare simbol în Black Widow pot varia în funcție de valoarea și de numărul de simboluri care formează combinația câștigătoare. Mai jos sunt prezentate plățile pentru fiecare simbol, în funcție de o pariere maximă pe linie de 200 de credite:

 • Simbolul cu Black Widow plătește 1.000 de credite pentru 5 simboluri identice pe o linie de plată activă.
 • Simbolul bărbatului blond plătește 500 de credite pentru 5 simboluri identice pe o linie de plată activă.
 • Simbolul bărbatului cu ochelari plătește 400 de credite pentru 5 simboluri identice pe o linie de plată activă.
 • Simbolul bărbatului cu barbă plătește 300 de credite pentru 5 simboluri identice pe o linie de plată activă.
 • Simbolurile cu cărți de joc A, K și Q plătesc între 75 și 125 de credite pentru 5 simboluri identice pe o linie de plată activă.
 • Simbolurile cu cărți de joc J și 10 plătesc între 50 și 100 de credite pentru 5 simboluri identice pe o linie de plată activă la Black Widow joc.

De asemenea, mai poți profita și de păcănele Rambo gratis online, joc Victorious ca la aparate, jocuri Sizzling Hot gratis sau chiar Lord of the Ocean slot!

Joc Black Widow gratis online pe mobil 2023

Black Widow slot poate fi jucat pe dispozitive mobile, indiferent de sistemul de operare. Fie că vrei să joci din browser, sau din aplicația mobilă a cazinoului preferat, tot ce ai de făcut este să cauți acest joc Black Widow la aparate și să dai drumul la distracție. 

Jocul Black Widow gratis online se mulează perfect pe orice tip de ecran, iar grafica Black Widow slot este excelentă indiferent de dimensiunile acestuia. 

Avantaje si dezavantaje Black Widow joc 2023

Black Widow păcănele dispune de anumite avantaje ce vor fi pe placul jucătorilor pentru a se putea bucura de o experiență de joc ca la carte. 

 • Joc Black Widow ca la aparate oferă o serie de funcții bonus, cum ar fi Free Spins și Super Stacks, care pot ajuta la câștigarea unor sume mari de bani.
 • Black Widow slot mai oferă și potențialul de a câștiga sume mari de bani, în special prin intermediul simbolului Wild și a jackpot-ului progresiv.
 • Black Widow ca la aparate este disponibil pe dispozitive mobile, ceea ce înseamnă că jucătorii pot juca de oriunde și oricând doresc.
 • Joc Black Widow ca la aparate se bucură de un RTP de 96%, lucru ce constituie un avantaj pentru jucători.

În ceea ce privește dezavantajele acestui joc Black Widow gratis online, jocul are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că este posibil să se treacă prin perioade lungi de timp fără câștiguri.

Concluzie Black Widow păcănele

Black Widow slot este un joc video interesant și captivant, care oferă o experiență de joc unică și atractivă. Tema acestui Black Widow joc este inspirată de lumea criminală, iar grafica și animațiile sunt de înaltă calitate. Te vei distra pe cinste cu Black Widow gratis online, mai ales că nu va trebui să scoți niciun ban din buzunarul propriu.