Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Cats Gratis online 2023

Cats gratis online este disponibil acum pe JocuriCazinouri.com și te așteaptă cu cele mai interesante simboluri!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: IGT

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Jocuri asemanatoare cu Cats Gratis online 2023

DenumireCats
RTP94%
ProducătorIGT
Tippăcănele clasice
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată30

Cats gratis este un slot online renumit care face parte din portofoliul larg de jocuri de noroc. Dacă îți plac felinele și vrei să te relaxezi la sloturi cu această tematică, jocul Cats gratis e perfect nevoilor tale.  

Profită de alte sloturi interactive precum joc Jurassic Park online, păcănele Playboy gratis, slot Age of Troy ca la aparate și joc Avalon online. Poți încerca și slotul Rambo gratis online, dacă îți plac sloturile cu tematică de acțiune!

Cum se joacă Cats online 2023?

Cats gratis este un slot renumit cu o tematică specifică care te va vrăji cu felinele sale. Pe lângă asta, are funcțiile speciale pe care orice jucător de sloturi și le dorește. În rândurile ce urmează îți vom povesti pe larg tot ce trebuie să cunoști despre Cats gratis.

 • Cats Gratis are o interfață de joc comună, unde setările și toate informațiile legate de jocuri Cats gratis sunt puse la vedere.
 • Toate butoanele pe care urmează să le folosești se află în partea de jos a ecranului de joc Cats.
 • În mijloc, regăsești butonul de Spin prin intermediul căruia pornești joc Cats.
 • În partea stângă a butonului de Spin păcănele Cats este butonul de unde îți poți alege pariul pe linie, iar imediat lângă acesta butonul de unde să alegi liniile de plată și funcțiile speciale slot Cats. Din păcate, joc Cats nu dispune de butonul de runde automate.
 • În partea din dreapta-jos a ecranului Cats păcănele regăsești afișată suma pe care o ai disponibilă și ultimul câștig acumulat. Tot aici regăsești și butonul de informații de unde poți afla detalii importante în legătură cu simbolurile de joc Cats, funcțiile special de plată, rata de plată și multe alte informații importante despre slot Cats.

Cats gratis dispune de 5 role de joc, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Ai posibilitatea de a paria între 1, 3, 5, 9,15 sau 30 de linii de plată.

Ai testat până acum slotul Pumpkin Smash? La JocuriCazinouri.com poți face acest lucru gratuit!

Simboluri Cats gratis 2023

Simbolurile prezente în slot Cats sunt în mare parte reprezentate de pictograme cu diferite pisici, amprente de pernuțe, pantere negre, leu, tigru, gheparzi și multe alte feline sălbatice precum și simbolurile clasice cu literele A, K,Q și J. Fiecare simbol Cats slot în parte are în spate o sumă diferită de plată pe care urmează să o detaliem în rândurile ce urmează.

Funcții speciale Cats online 2023

Pe lângă câștigul standard, la jocuri aparate Cats mai poți beneficia și de diferite funcții speciale Cats joc care să îți vină în ajutor:

 • Simbolul Wild prezent în Cats joc poate înlocui orice alt simbol cu excepția simbolului Scatter. În funcție de liniile pe care apare și de numărul acesta, îți poate aduce câștiguri de până la 10.000 EGT la jocuri aparate Cats.
 • Funcția Split Symbols din jocuri Cats gratis este reprezentată de 2 feline de același fel care îți aduc câștiguri suplimentare la Cats ca la aparate gratis.
 • Simbolul Scatter din Cats joc este sub forma unei pernițe de felină. Simbolul Scatter din jocuri Cats gratis poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 la Cats slot.
 • Rundele gratis din jocuri Cats gratis prin intermediul simbolului Scatter. În cazul în care apare de 5 ori la jocuri aparate Cats primești 5 rotiri gratuite, iar în situația în care apare de 6 ori la jocuri Cats gratis primești 10 rotiri bonus. Dacă simbolul Scatter din slot Cats apare de 4 ori ești recompensat cu dublarea sumei de bani pe care ai atribuit-o rotirilor. În timpul rotirilor oferite la păcănele Cats, nu se pot genera alte runde gratuite la jocuri aparate Cats.

După cum poți observa, păcănele Cats dispun de o paleta largă de funcții speciale Cats online unde să poți aduna câștiguri semnificative și în același timp să te și distrezi jucând la jocuri aparate Cats .

Cât plătește un simbol Cats gratis 2023?

Așa cum am spus și în rândurile de mai sus, fiecare simbol prezent în Cats joc are o sumă diferită pe care o plătește în funcție de numărul de apariții per rundă.

 • În cazul panterei, la o apariție de 5 ori îți aduce 2.500 de credite la Cats slot.
 • Leul îți aduce până la 1.000 credite la prezența a 5 simboluri pe fereastra de joc la Cats slot.
 • Tigrul îți aduce 1.000 credite la prezența a 5 simboluri afișate la Cats slot.
 • Ghepardul și puma îți generează 100 credite dacă apar de 5 ori pe ecranul de Cats ca la aparate.
 • Simbolul A îți aduce până la 200 de credite la Cats ca la aparate.
 • Simbolurile K, Q și J până la 100 de credite la Cats gratis online.

Câștigurile afișate sunt representative pentru miza cea mai mică în 30 de linii de plată păcănele Cats.

Îți recomandăm și alte jocuri precum – slot Immortal Romance gratis, păcănele Jewels 4 all online, Jimi Hendrix ca la aparate și Mythic Maiden online.

Jocul Cats online pe mobil 2023

Slotul Cats gratis este disponibil și jucătorilor care doresc să fie la un click distanță de Cats gratis online prin intermediul telefonului mobil. Te poți bucura de toate aceste avantaje joc Cats chiar dacă folosești un sistem de operare Android sau iOS. Posibilitatea de a accesa Cats ca la aparate chiar de pe mobil, a oferit un mare avantaj major acestui slot Cats care a devenit printre sloturile preferate ale iubitorilor de păcănele.

Avantaje și dezavantaje Cats ca la aparate 2023

Așa cum sigur ți-ai dat seama, Cats online se remarcă pe piața de gambling prin variația de funcții speciale Cats păcănele de care poți beneficia dacă alegi să joci la Cats gratis online. Pe lângă asta, Cats păcănele dispune de 30 de linii de plată, adică șanse foarte mari de a aduna câștiguri păcănele Cats.

Un dezavantaj Cats păcănele care compensează prin funcții speciale și linii de plată este reprezentat de valoarea media a ratei de plată la Cats pacănele este de 94%.

Nu rata nici slot Thunderstruck 2 gratis sau păcănele Twin Spin ca la aparate! De asemenea, îți mai recomandăm și Dazzle me gratis ca la aparate!

Concluzie

Alătură-te acum unuia dintre cele mai interesante jocuri Cats gratis de pe piața de gambling și profită de posibilitatea de a testa Cats joc în varianta demo. Poți stabili strategii de joc care să te ajute să aduni cât mai multe câștiguri în momentul în care alegi să pariezi bani reali.