Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

40 Super Hot

Rating:
3.7/5 - (6 votes)
Producator: EGT

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

40 Super Hot online este un slot video deosebit de celebru ce funcționează pe software-ul dezvoltat de EGT. Acest joc colorat debordează de fructe apetisante, tradiționalul semn norocos 7 care joacă rolul de simbol Wild și Stele norocoase ce se comportă în joc precum un simbol Scatter. Ai la dispoziție 40 Super Hot gratis, în varianta demo sau pe bani, pentru când te simți cu adevărat norocos. Distrează-te în fața jocului 40 Super Hot gratis de acasă, pe site-ul cazinoului Maxbet. 40 Super Hot Maxbet este un slot cu jackpot progresiv, ce se extinde pe 5 role și 40 de linii active de joc. Cota RTP de 95,81% este una decentă pentru un slot progresiv iar cu siguranță, pe lângă multă distracție, 40 Super Hot Maxbet o să te întâmpine cu premii substanțiale.

Specialele lui 40 Super Hot gratis

Simbolul Wild din slotul 40 Super Hot gratis este norocoasa cifră 7. Acesta are capacitatea de a înlocui orice alt simbol pe role, mai puțin simbolul Scatter. Bazează-te pe prezența lui pentru a face cele mai bune combinații câștigătoare atunci când mizezi la 40 Super Hot gratis sau pe bani reali. În schimb, simbolul Scatter sub formă de stea galbenă, este simbolul care plătește cel mai bine din tot jocul. Trei astfel de simboluri îți aduc un premiu de 200 de monede, 800 de monede pentru 4 simboluri pe role și marele premiu de 20.000 de monede dacă ai parte de 5 simboluri Scatter. Reține că slotul vine la pachet și cu funcția Gamble, care te pune în fața unei cărți a cărei culoare trebuie să o ghicești. Cu fiecare intuiție corectă, 40 Super Hot Maxbet îți mărește câștigurile. Ai grijă însă, un răspuns greșit te lasă fără toată suma acumulată în joc până în acel moment.