Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Top Gun

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Playtech

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Adrenalina oferită de avioanele supersonice sau de motoarele turate la maximum ale bolizilor pe două roţi sunt readuse la viaţă prin jocul Top Gun gratis, realizat de cei de la Playtech. Oferit în țară de Maxbet Romania, jocul este inspirat din producţia cinematografică de succes cu acelaşi nume, care făcea furori la începutul anilor ’90. Prin urmare, dacă simţi nevoia de viteză, asemenea personajului întruchipat de Tom Cruise, atunci jocul slot pus la dispoziţie de Maxbet Romania îţi oferă tot ce îţi doreşti, de la distracţie, la câştiguri substanţiale. Top Gun gratis poate fi considerat unul extrem de generos cu cei care îl accesează, pe Maxbet Romania, deoarece sistemul de cinci role şi 243 de combinaţii câştigătoare oferă premii aproape la fiecare rundă.

Cerul este limita în Top Gun gratis!

Prin urmare, nu îţi rămâne decât să vânezi zonele speciale, să intri în Danger Zone, pentru a beneficia de runde gratuite, ori să urmăreşti simbolurile Dogfight Wilds de pe liniile de plată. Jocul oferit de Maxbet România este unul licenţiat sută la sută, astfel încât, dincolo de personajele şi simbolurile din film, pe fundal vei putea auzi inclusiv hitul Take My Breath Away, al celor de la Berlin, coloana sonoră oficială a filmului Top Gun.

Jucătorii înrăiţi s-ar putea să fie uşor dezamăgiţi de faptul că la premiile în runde gratuite nu te vei putea bucura decât de opt dintre acestea, în vreme ce simbolul Dogfight Wild se arată extrem de rar.

Top Gun gratis – Eroii tăi din film îţi aduc sute de monede

Fiindcă am amintit de personaje, trebuie spus că toate acestea, de la Goose, Iceman, Charlie, Jester şi Stinger, se regăsesc pe ecranul jocului celor de la Maxbet Romania, aducându-ţi premii diferite, în funcţie de numărul apariţiilor pe ecran. Pe de altă parte, jocul nu oferă nici figura legendarului Maverick, interpretat de Tom Cruise, probabil din motive contractuale. În schimb, trebuie menţionat că primele simboluri câştigătoare sunt cele din jocul de cărţi. Astfel, în Top Gun gratis valeţii şi damele îţi pot aduce câte 5, 15 sau 25 de monede, în funcţie de numărul de apariţii pe rolele de joc, în vreme ce regii şi Aşii îţi pot aduce între 10 şi 50 de monede.

Dincolo de acestea sunt accesoriile nelipsite de la ţinuta unui aviator, precum jacheta sau ochelarii de soare, care îţi pot aduce între 15 şi 100 de monede. La nivelul următor, avem simbolurile cu eroi din film, Stinger şi Jester, care îţi pot aduce până la 150 de monede fiecare. Astfel, dacă pe doi dintre ei i-ai prins pe rolele din stânga ecranului, dacă îi prinzi şi pe a cincea rolă, poţi câştiga până la 500 de monede.