Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Sinbad’s Golden Voyage

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Ash Gaming

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Jocuri asemanatoare cu Sinbad’s Golden Voyage

În cazul în care vei dori să simți spiritul de aventură al legendarului Sinbad Marinarul și al pelerinajului său peste cele șapte mări, o opțiune poate fi jocul Sinbad’s Golden Voyage gratis, creat de Ash gaming și oferit în România de Maxbet Online. Dincolo de lupta sa cu monștrii apelor, principalul scop al jocului îl reprezintă căutarea de comori, operațiune în cadrul căreia vei fi răsplătit cu simboluri câștigătoare, sub forma unor cufere de comori, palate, corăbii sau chiar frumoase prințese.

De asemenea, vei putea beneficia de o serie de bonusuri surpriză, precum Expanding Wild Sinbad, simboluri Stack, Scatter sau runde gratuite Leviathan. Iar cu o valoare a mizei de doar 0.02 pe fiecare rundă, putem spune că jocul celor de la Maxbet Online poate fi accesat de absolut oricine, indiferent de bugetul disponibil. De asemenea, jocul este extrem de flexibil și de bine optimizat, astfel încât poate fi accesat de pe laptop sau calculator, dar și de pe dispozitive mobile precum smartphone ori tabletă.

Caută comorile din Sinbad’s Golden Voyage gratis

Prin intermediul unei grafici de excepție, jocul Sinbad’s Golden Voyage gratis te introduce din primul minut în mijlocul aventurilor pe cele 7 mări și oceane străbătute de Sinbad, cu valurile lovindu-se puternic de corabia acestuia. Jocul are o concepție modernă, fiind construit cu 6 role și 7 simboluri pe fiecare, dispuse sub forma unei piramide răsturnate. Astfel, acesta oferă nenumărate combinații și linii de plată, care te vor ajuta să ajungi mai repede în posesia marilor câștiguri.

După cum ne indică inclusiv titlul jocului oferit de Maxbet Online (în traducere liberă, Voiajul de aur al lui Sinbad), ne putem aștepta ca în cadrul rundelor să avem parte de numeroase premii constând în aur și pietre prețioase. Acestea te vor însoți la fiecare rundă, câtă vreme simbolurile de bază sunt reprezentate de diamante, smaralde, rubine și safire, care îți pot oferi câștiguri cuprinse între 50 și 300 de monede, în cazul în care vei prinde și un grifon printre acestea, care să îți multiplice sumele pe linia de plată. Câștigurile oferite de acesta pălesc însă în fața frumoasei dansatoare din buric, ce îți poate aduce până la 700 de monede. Sinbad însuși este un simbol Wild, care poate înlocui simbolurile din jur, oferindu-ți multiplicări și bonusuri surpriză. Intră acum pe site și distrează-te non-stop cu unul dintre cele mai tari sloturi!