Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Flowers

Rating:
4.8/5 - (6 votes)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi clasice

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Flowers

NetEnt este unul dintre cei mai mari dezvoltatori din industria de gaming iar nivelul calității și cel al divertismentului,este prezent în fiecare joc al lor. Flowers gratis este un slot lansat destul de recent, construit pe 5 role, trei rânduri și 30 de linii active de joc. Flowers online te cucerește prin simbolurile care-ți aduc multe rotiri gratuite, simboluri wild sau cele care au rol de dublare și multiplicare, alături de multă animație 3D.   

Florile sunt niște personaje extra simpatice, care ne fac ușor să zâmbim, mai ales cele care ne promit câștiguri. Flowers online, pe care-l poți juca la Maxbet, se diferențiază de alte sloturi tradiționale prin atmosfera veselă și colorată, plină de flori, litere și rotiri gratuite ori bonusuri neașteptate. Flowers de la Maxbet iese în evidență prin existența simbolurilor duble – acestea conțin același simbol de două ori, ceea ce îți garantează premii uriașe atunci când aduni 10 astfel de simboluri pe o linie. 

De ce să joci Flowers gratis

Partenerii tăi de aventură din jocul Flowers gratis te îmbie la a paria pe bani reali, având în vedere multiplele avantaje care îți poartă noroc. Iar simbolul Wild, sub formă de soare simpatic, este prietenul tău de nădejde. El poate să înlocuiască orice alt simbol pentru a crea combinațiile câștigătoare, exceptând simbolul pentru rotiri gratuite și pe cele duble. Patru wild-uri declanșează runda de rotiri gratuite, în care poți câștiga până la 30 de rotiri, în timp ce sumele câștigate pe parcursul acestei runde la Flowers Maxbet sunt multiplicate cu 3.

Momentul în care decizi să testezi Flowers gratis o să fie cel în care te și îndrăgostești de florile buclucașe, aducătoare de noroc. Încearcă și tu Flowers gratis în varianta demo sau îndrăznește să visezi la premii impresionante aduse de acest joc cu RTP de 96,4%. Fiind unul dintre cele mai populare jocuri NetEnt, Flowers gratis te intrigă la o sesiune de gambling online, plină de divertisment și premii pe măsură.