Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Flowers Demo 2023

Rating:
4.9/5 - (7 votes)
Producator: Netent

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri
DenumireFlowers
RTP96,32%
ProducătorNetEnt
TipSloturi clasice
Structură5×3
Linii de plată30

NetEnt este unul dintre cei mai mari dezvoltatori din industria de gaming, iar nivelul calității și cel al divertismentului este prezent în fiecare joc al lor. Joc Flowers gratis online este un slot construit pe 5 role, 3 rânduri și 30 de linii active de joc. Slot Flowers demo online te cucerește prin simbolurile care-ți aduc multe rotiri gratuite, simboluri Wild sau cele care au rol de dublare și multiplicare, alături de multe animații 3D. 

Distrează-te pe cinste cu păcănele 40 Super Hot demo, slot Top Gun online și Sinbads Golden Voyage gratis online!

Cum se joacă Flowers demo 2023

Pentru a putea da start jocului Flowers gratis online, îți prezentăm toți pașii pe care trebuie să ai în vedere:

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faci la Flowers păcănele este să setezi miza dorită din partea dreaptă-jos a ecranului de joc.
 2. După aceea, în partea stângă-jos a ecranului Flowers slot ai opțiunea de a seta nivelul pariului. 
 3. Butonul de Spin este în centrul ecranului Flowers slot. Alături, este prezent butonul de AutoSpin pe care îl poți folosi oricând vrei ca rolelele să se miște singure. De asemenea, tot lângă butonul de Spin ai și butonul de Max Bet, care odată apăsat, pune rolele în mișcare cu cel mai mare nivel al pariului Flowers slot.
 4. În ceea ce privește alte informații cu privire la Flowers joc, ai butonul reprezentat prin litera „i”, unde găsești detalii despre funcțiile speciale Flowers slot, plata simbolurilor și multe altele.
 5. Mai beneficiezi de asemenea și de regulile jocului Flowers online pe care le găsești dacă apeși pe semnul „?”
 6. Poți să pornești/oprești sunetul sau muzica ambientală din partea stângă-jos a ecranului Flowers păcănele.

Simboluri Flowers păcănele 2023

Florile sunt niște personaje extra simpatice, care ne fac ușor să zâmbim, mai ales cele care ne promit câștiguri. Flowers online se diferențiază de alte sloturi tradiționale prin atmosfera veselă și colorată, plină de flori, litere și rotiri gratuite ori bonusuri neașteptate. 

Slot Flowers online iese în evidență prin existența simbolurilor duble – acestea conțin același simbol de două ori, ceea ce îți garantează premii uriașe atunci când aduni 10 astfel de simboluri Flowers online pe o linie. 

Iată ce simboluri vei regăsi atunci când vei juca la păcănele Flowers demo:

 • Trandafiri.
 • Floarea-Soarelui.
 • Albăstrele.
 • Bujori.
 • Floare carnivoră.
 • Cărți de joc: A, K, Q, J.

Funcții speciale Flowers păcănele 2023

Ca funcții speciale, joc Flowers gratis online pune la dispoziție funcția Wild și cea de Rotiri Gratuite:

 • Simbolul Wild este reprezentat sub formă de soare buclucaș și are puterea de a înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului de rotiri gratuite. Simbolul Wild va apărea pe role în timpul rotirilor gratuite și te va ajuta să acumulezi mai multe câștiguri.
 • Simbolul de rotiri gratuite Flowers demo este înfățișat sub forma unor fețe zâmbărețe. Patru sau mai multe simboluri de free spins activează funcția de rotiri gratuite.

Cât plătește un simbol la păcănele Flowers 2023?

Am vorbit deja despre simboluri și funcții speciale Flowers joc, așa că acum, am vrea să-ți prezentăm plata simbolurilor la păcănele Flowers demo:

 • Simbolul cu trandafiri plătește între 20-2000.
 • Floarea Soarelui plătește între 15-1800.
 • Floarea Carnivoră returnează între 15-1600.
 • Simbolul cu bujori plătește între 10-1400.
 • Simbolul cu albăstrele returnează între 10-1200.
 • Litera A returnează între 5-200.
 • Litera Q plătește între 5-125.
 • Litera K returnează 5-150.
 • Litera J plătește 5-100.

Ai în vedere faptul că fiecare plată la slot Flowers demo diferă în funcție de linia de plată pe care pică simbolul în sine.

Joc Flowers pe mobil 2023

Cei de la NetEnt au dezvoltat sloturi care mai de care mai interesante și avantajoase pentru toți jucători. În plus, sloturile NetEnt sunt create și configurate să funcționeze perfect pe orice tip de ecran. Astfel, poți juca slot Flowers demo de pe telefonul tău mobil, tabletă sau laptop, de oriunde te-ai afla. Tot ce trebuie să ai este o conexiune bună la internet. Flowers joc va fi conform așteptărilor tale datorită graficii și design-ului performant și mai ales datorită funcționării rapide, fără întreruperi.

Avantaje și dezavantaje slot Flowers 2023

Nu se poate să nu încheiem acest articol despre joc Flowers demo fără câteva avantaje și dezavantaje:

 • Rata de plată pentru Flowers gratis online este de 96,32%.
 • Joc Flowers demo dispune de funcții speciale precum simbolul Wild și Rotiri Gratuite.
 • Poate fi jucat cu ușurință de pe mobil.
 • Design-ul la păcănele Flowers demo este atractiv și interesant.

În ceea ce privește dezavantajele Flowers joc, volatilitatea este destul de mare, ceea ce poate însemna câștiguri mai rare. De asemenea, un alt dezavantaj este faptul că Flowers demo nu se poate juca pe bani reali la un număr foarte mare de cazinouri din România. 

Nu rata nici păcănele White King gratis, joc Ace Ventura demo sau Penguin Vacation slot!

Concluzie

Momentul în care decizi să testezi Flowers demo o să fie cel în care te și îndrăgostești de florile buclucașe, aducătoare de noroc. Încearcă și tu păcănele Flowers demo sau îndrăznește să visezi la premii impresionante aduse de acest joc cu RTP de 96,32%. Fiind unul dintre cele mai populare jocuri NetEnt, slot Flowers demo te intrigă la o sesiune de gambling online, plină de divertisment și premii pe măsură.