Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Fruit Rainbow Demo 2024

Bucură-te de explozia fructelor și a culorilor vibrante și încearcă păcănele Fruit Rainbow demo, pe JocuriCazinouri!

100% până la 1000 RON

100% până la 1000 RON
la prima depunere
depunere minimă 25 RON
DenumireFruit Rainbow
RTP 96,53%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu fructe
Structură5×3
Linii de plată40

La Fruit Rainbow demo, te delectezi cu o explozie de culori și de gusturi. Pe grila de 5X4, găsești nenumărate fructe și alte simboluri viu colorate. Jocul de păcănele Fruit Rainbow online este creat de Pragmatic Play, un nume celebru în industria jocurilor de noroc. 

Aparatul are mai puține speciale decât te-ai aștepta de la un joc Pragmatic. Te asigurăm totuși că la Fruit Rainbow păcănele te vei distra de minune, iar plățile vor fi la un nivel ridicat. De fapt, încearcă și tu Fruit Rainbow gratis online pe JocuriCazinouri!

Profită din plin și de Mustang Gold gratis online, păcănele Pirate Gold demo, slot Spartan King online sau Street Racer demo!

Cum se joacă slot Fruit Rainbow demo 2024?

La joc Fruit Rainbow demo, nu trebuie decât să selectezi un pariu pe care îl dorești și să dai spin. În versiunea gratuită, nu este prea important să stabilești pariul, pentru că ai practic un buget nelimitat. Dar este bine să umbli puțin la această funcție a Fruit Rainbow slot ca să te familiarizezi cu ea. Hai să-ți arătăm mai departe ce fac toate butoanele la păcănele Fruit Rainbow gratis online:

 • Cu -/+ pe calculator și butonul monede pe mobil, stabilești miza dorită la slot Fruit Rainbow online. Poți să setezi valoarea fiselor, numărul de fise per linie de plată și miza totală.
 • Ca să pornești runda la joc Fruit Rainbow demo, nu trebuie decât să apeși pe butonul de spin. Îți poți îmbunătăți experiența de joc în funcție de stilul tău de joc. De exemplu, pentru calculator, poți să rotești rolele Fruit Rainbow păcănele cu ajutorul tastelor ENTER și SPACE. Dacă ții apăsat pe spin sau pe taste, jocul intră în modul turbo, deci rolele se învârt instant.
 • Poți să joci automat la Fruit Rainbow slot cu butonul de autoplay sau cu butonul mai mic cu două săgeți circulare. Stabilește numărul dorit de runde și pornește seria de jocuri Fruit Rainbow ca la aparate. Poți să oprești oricând seria aceasta dacă mai apeși încă o dată pe același buton de joc automat.
 • Slot Fruit Rainbow online poate să-ți afișeze creditul și pariul în monede sau în bani. Apasă pe acea regine să schimbi. Desigur, banii în versiunea Fruit Rainbow demo sunt virtuali.
 • Secțiunea de informații la păcănele Fruit Rainbow gratis online este la butonul „i”. Aici consulți tabelul de plăți și afli regulamentul general al jocului.
 • Setările Fruit Rainbow ca la aparate se găsesc la butonul ilustrat prin trei linii orizontale. Poți să setezi jocul rapid, modul economic și sunetele de la slot Fruit Rainbow demo.

Simboluri Fruit Rainbow joc 2024

Simbolurile de la joc Fruit Rainbow demo sunt, așa cum spune și numele, fructele. Aceste fructe sunt căpșunele, portocalele, cireșele, bananele și lime. Dar mai găsești și curcubeul, alături de suitele cărților de joc: pica, inima roșie, trefla, și rombul. Un simbol foarte important la Fruit Rainbow slot este diamantul. 

Funcții speciale păcănele Fruit Rainbow online 2024

Specialele de la joc Fruit Rainbow păcănele sunt câteva simboluri. Fruit Rainbow joc nu are rotiri gratuite, jackpoturi sau multiplicatori de câștig. Este rar ca Pragmatic Play să aibă jocuri fără aceste funcții. Dar asta nu înseamnă că la Fruit Rainbow demo nu vei avea parte de tone de divertisment și de câștiguri frumoase. Hai să vedem care sunt cele două simboluri speciale de la păcănele Fruit Rainbow ca la aparate:

 • Simbolul Wild: este simbolul curcubeu și apare pe toate rolele. Acesta aterizează stivuit pe role, adică pe o singură rolă, vor exista mai multe simboluri Wild. Acest mod facilitează plățile pe mai multe linii în aceeași rundă de joc Fruit Rainbow online. Singur, se poate comporta ca un simbol cu plată și generează câștiguri de până la 50x pariul total.
 • Simbolul Scatter: este simbolul diamant de la Fruit Rainbow joc și aterizează și el pe toate rolele. Generează câștiguri de la 3 de un fel, oriunde pe grilă. La 5 Scatter pe grila Fruit Rainbow păcănele, primești o plată de 500x pariul total.

Mai poți juca și păcănele 3 Genie Wishes online, slot Book of Vikings demo, joc Fire Strike online sau păcănele Master Joker gratis!

Cât plătește un simbol la Fruit Rainbow slot 2024?

Simbolurile la joc Fruit Rainbow demo plătesc pe 40 de linii fixe, numai de la stânga spre dreapta, pe role vecine. Orice simbol are nevoie de combinații de 3 de același fel pentru generarea plății. Iată cât plătește fiecare simbol la slot Fruit Rainbow gratis online, la 5 de același fel:

 • 5x Căpșune = 50x pariul;
 • 5x Portocale = 15x pariul;
 • 5x Cireșe = 12,5x pariul;
 • 5x Banane = 10x pariul;
 • 5x Lime = 7,5x pariul;
 • 5x Pică = 6,25x pariul;
 • 5x Inimă roșie = 5x pariul;
 • 5x Treflă = 3,5x pariul;
 • 5x Romb = 2,5x pariul.

Este important să mai știi și că rata de plată la slot Fruit Rainbow online este excelentă: 96,53%. Chiar dacă n-are funcții speciale, jocul are un RTP în nota sloturilor Pragmatic Play. Totodată, volatilitatea la Fruit Rainbow ca la aparate este medie, deci jocul plătește des și aduce câștiguri bune.

Joc Fruit Rainbow gratis online pe mobil 2024

Păcănele Fruit Rainbow online este creat în HTML5, deci este optimizat și pentru mobil. Butoanele suferă unele modificări, dar acestea sunt numai de formă și de poziționare, chiar cu scopul adaptării. Așadar, te bucuri de aceeași experiență de top la joc Fruit Rainbow demo așa cum te bucuri și în versiunea de laptop și desktop.

Avantaje și dezavantaje păcănele Fruit Rainbow demo 2024

 • Joc Fruit Rainbow demo are o rată de plată peste media industriei.
 • Fruit Rainbow păcănele are o grafică superbă și o interfață intuitivă.
 • Volatilitatea la Fruit Rainbow joc este medie, deci nu trebuie să aștepți prea mult pentru plăți bune.

Dezavantaje slot Fruit Rainbow demo 

 • Păcănele Fruit Rainbow demo nu are secvențe speciale precum rotiri gratuite sau reînvârtiri.
 • Simbolurile Scatter apar destul de rar pe grila de joc Fruit Rainbow gratis online.

Nu rata nici joc Emerald King ca la aparate, păcănele Dance Party demo sau slot Chilli Heat online!

Concluzie

La Fruit Rainbow demo, te delectezi cu experiența clasică a unui slot cu fructe. Jocul plătește bine datorită simbolului curcubeu, pe care îl întâlnești stivuit pe role. Putem spune că Fruit Rainbow ca la aparate este un joc distractiv, chiar dacă nu are multe caracteristici speciale. 

Încearcă și tu Fruit Rainbow slot pe JocuriCazinouri și revino pentru multe alte aparate clasice din colecția noastră bogată!