Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Pirate Gold Demo 2023

Aventurează-te în universul oceanului cu Pirate Gold demo online, disponibil pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri
DenumirePirate Gold
RTP 96,5%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură5×4
Linii de plată40

Pirate Gold demo este un joc plin de aventură. Pe grila sa de 5 role a câte 4 rânduri, străbați mările și oceanele, înfrunți pericole și descoperă cele mai râvnite comori. În acest ghid, îți prezentăm poate cel mai palpitant aparat cu pirați din industrie. Pirate Gold gratis online este produs de Pragmatic Play, deci așteaptă-te la funcții speciale care te țin în suspans și la o grafică demnă de un joc video din era noastră. 

Joacă păcănele Pirate Gold demo pe JocuriCazinouri ca să experimentezi și tu o parte din aventura oferită de aparat!

Te mai poți distra la maxim și cu Mustang Gold demo, joc Fruit Rainbow ca la aparate, păcănele Spartan King online sau Street Racer slot!

Cum se joacă Pirate Gold slot 2023?

La joc Pirate Gold demo, nu trebuie decât să apeși pe câteva butoane. În esență, trebuie să stabilești pariul și să pornești runda. Există mai multe feluri prin care poți să faci aceste operațiuni. De asemenea, Pirate Gold păcănele are și câteva setări generale și o secțiune de informații pe care le poți accesa direct din interfață. Hai să vedem detaliile:

 • Cu -/+, poți să stabilești pariul pe calculator la Pirate Gold ca la aparate. Pentru mobil, butonul de setare miză este reprezentat prin monede.
 • Ca să pornești o rundă la slot Pirate Gold online, apasă butonul mare de spin, cu două săgeți circulare. Dacă joci de pe laptop sau desktop, este mai comod să folosești tasta SPACE sau tasta ENTER. Ține apăsat pe buton sau tastă pentru rotire turbo.
 • Dacă vrei să joci păcănele Pirate Gold demo automat, folosește butonul ”autoplay” pe calculator sau butonul mai mic cu două săgeți circulare pe smartphone. 
 • Apasă pe butonul „i” ca să afli mai multe despre reguli, plăți și funcții speciale ale Pirate Gold joc.
 • Setările Pirate Gold slot sunt la butonul cu 3 linii paralele orizontale. Poți să optezi pentru joc rapid, mod economic sau să dezactivezi/activezi sunetele la joc Pirate Gold gratis online.

Simboluri slot Pirate Gold demo 2023

Simbolurile jocului Pirate Gold demo sunt numai tematice. Aparatul plătește cu monede de bronz, argint și aur. Alte simboluri sunt harta, cârligul de pirat, monoclul, corabia și papagalul. Pirate Gold păcănele are și două personaje, un pirat și partenera lui. Printre simbolurile speciale de la Pirate Gold joc, găsim un cufăr plin cu bogății, o busolă și saci cu monede. 

Funcții speciale la păcănele Pirate Gold online 2023

Funcțiile speciale de la joc Pirate Gold demo îți aduc multe câștiguri și îți mențin interesul pentru joc. Sunt mai multe simboluri și secvențe speciale de care poți să profiți:

 • Simbolul Wild: la Pirate Gold ca la aparate, simbolul Wild este ilustrat prin cufărul cu bogății. Substituie toate simbolurile, mai puțin simbolul Bonus și cel cu premii. Este prezent pe toate rolele, mai puțin pe prima.
 • Simbolul Bonus: busola te ghidează către secvența specială cu rotiri gratuite de la Pirate Gold joc. Primești runde bonus dacă apare de 3 ori. Simbolul apare numai pe rolele 2, 3, 4 din grila Pirate Gold online. 
 • Simbolul Bani: este sacul cu bogății și poate apărea oriunde pe ecranul de joc Pirate Gold demo. Sacul ia o valoare aleatorie ca un multiplicator de miză sau unul dintre cele 3 jackpoturi. Dacă apar minim 8 simboluri pe grilă, declanșează secvența de reînvârtiri.
 • Rotiri gratuite: primești 10 rotiri bonus. În această secvență, piratul și partenera lui devin simboluri Wild și apar pe toate rolele Pirate Gold păcănele, mai puțin pe prima. Alte 3 simboluri Bonus îți aduc încă 10 rotiri și nu există o limită a numărului de învârtiri gratuite.
 • Secvența Lucky Treasure Bag: acest mini-joc de reînvârtiri la păcănele Pirate Gold Treasure începe cu 3 runde. Pe grilă, se află numai simbolurile Sac care au declanșat funcția. La un nou simbol care apare pe structura de 5X4, contorul de 3 reînvârtiri se resetează. La sfârșitul secvenței, primești suma totală a premiilor afișat pe saci. În afară de simbolurile Sac tradiționale, secvența are și un sac cu multiplicator 2x, 3x sau 5x. Alt simbol la Pirate Gold demo este cufărul, simbolul care redeclanșează secvența.
 • Jackpoturi: la păcănele Pirate Gold ca la aparate, poți câștiga un jackpot la secvența Lucy Treasure Bag. Poate apărea un simbol cu jackpot Minor (50x miza) sau Major (200x miza). Primești jackpotul Grand (1.000x miza) dacă toate cele 20 de poziții ale grilei Pirate Gold gratis online sunt ocupate în secvența Lucky Treasure Bag.

De asemenea, mai poți profita și de joc 3 Genie Wishes online, păcănele Book of Vikings demo, joc Fire Strike online sau Master Joker ca la aparate!

Cât plătește un simbol de joc Pirate Gold păcănele 2023?

Slot Pirate Gold demo aduce plăți foarte bune cu ajutorul simbolurilor sale. Are 40 de linii de câștig, iar coeficientul RTP al Pirate Gold online este peste medie: 96,5%. Simbolurile aparatului plătesc în modul clasic, de la stânga spre dreapta la minim 2 sau 3 de-un fel, în funcție de simboluri. Simbolurile cu plăți mai mari (piratul, partenera sa, papagalul, corabia, harta și monoclul) plătesc de la 2 de același fel. Vezi mai departe plățile simbolurilor Pirate Gold slot la 5 de același fel:

 • 5x Pirat = 12,5x miza;
 • 5x Parteneră = 12,5x miza;
 • 5x Papagal = 7,5x miza;
 • 5x Corabie = 7,5x miza;
 • 5x Hartă = 5x miza;
 • 5x Monoclu = 5x miza;
 • 5x Cârlig = 1,87x miza;
 • 5x Monedă de aur = 1,87x miza;
 • 5x Monedă de argint =  1,25x miza;
 • 5x Monedă de bronz = 1,25x miza.

Joc Pirate Gold ca la aparate pe mobil 2023

Pirate Gold demo este optimizat pentru jocul de smartphone. Butoanele suferă unele modificări de formă și de poziționare față de versiunea de calculator. În esență, ai la dispoziție aceleași funcții de joc, iar interfața Pirate Gold gratis online rămâne la fel de intuitivă.

Avantaje și dezavantaje Pirate Gold 2023

 • Pirate Gold păcănele are secvențe speciale palpitante și avantajoase.
 • Pirate Gold demo platăește până la 32.270x miza totală.
 • Grafica Pirate Gold ca la aparate este spectaculoasă.

Dezavantaje Pirate Gold online:

 • Pirate Gold demo nu are posibilitatea cumpărării secvenței bonus. 
 • La Pirate Gold joc, este dificil să obții un jackpot.

Nu rata nici Emerald King gratis online, joc Dance Party online sau păcănele Chilli Heat ca la aparate!

Concluzie

Slot Pirate Gold demo este unul dintre cele mai distractive jocuri de păcănele de la Pragmatic, ceea ce spune enorm. Aparatul cu pirați are mai multe simboluri și secvențe speciale, deci este mereu rost de aventură și de câștiguri frumoase. Încearcă și tu Pirate Gold gratis online pe JocuriCazinouri și testează acum funcțiile jocului!