...
12

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Street Racer Demo 2024

Ești pasionat de mașini sau de curse? Încearcă slot Street Racer gratis online, pe JocuriCazinouri.com!

Rating

Rate this jocuri

Producător

Pragmatic Play

600 Rotiri Gratuite

  • free spins cu depunere
  • disponibile la bonus de bun venit
  • la primele 3 etape bonus

Jocuri asemănătoare cu Street Racer Demo 2024

JOACA ACUM
Classic Blackjack
Classic Blackjack
JOACA ACUM
Sizzling Hot Deluxe Demo 2024
sizzling hot deluxe demo online
JOACA ACUM
Great Rhino Megaways Demo 2024
great rhino megaways demo
JOACA ACUM
20 Super Hot
20-super-hot
Vezi toate jocurile
Rate this jocuri
DenumireStreet Racer
RTP 96,52%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură5×4
Linii de plată40

La joc Street Racer demo, ai parte de adrenalina celor mai palpitante curse de mașini. Descoperă un joc semnat de Pragmatic Play care are o specială progresivă și care încântă prin câștigurile de senzație! Plățile iau viteză pe măsură ce avansezi în cursa jocului de păcănele Street Racer online.

Citește ghidul nostru și joacă și tu Street Racer gratis online pe JocuriCazinouri. În acest mod, te familiarizezi cu modul de joc și vezi exact ce presupune speciala.

Profită la maxim și de Mustang Gold gratis, joc Fruit Rainbow demo, păcănele Pirate Gold ca la aparate, slot Spartan King online sau 3 Genie Wishes demo!

Cum se joacă Street Racer slot 2024?

Dacă nu ai mai jucat păcănele Pragmatic Play, atunci nu ai de ce să te îngrijorezi. Street Racer ca la aparate este un joc cu o structură de 5X4, în care trebuie să setezi un pariu și să dai spin. Simplu, așa-i? Hai să-ți arătăm detaliile acestor funcții de joc Street Racer online:

Simbolurile la păcănele Street Racer demo 2024

La slot Street Racer demo, simbolurile care ilustrează personaje sunt extrem de importante pentru specială. Aceștia sunt piloți care conduc mașini puternice:

Street Racer joc are și patru simboluri clasice, dar ilustrate în stilul jocului. Acestea sunt suitele cărților de joc: inimă, treflă, romb și pică.

Funcții speciale Street Racer păcănele 2024

Street Racer demo are, așa cum am spus, o secvență specială progresivă unde primești rotiri gratuite. Dar înainte să vorbim pe larg despre aceasta, hai să-ți arătăm și care sunt simbolurile speciale la Street Racer joc și ce fac ele:

Secvență specială progresivă la Street Racer păcănele

Înainte de începerea secvenței la păcănele Street Racer gratis online, trebuie să alegi un pilot. Simbolul corespondent va deveni simbol special și plăti mai bine decât în jocul de bază. 

Secvența de joc Street Racer online aleasă de tine odată cu un pilot are un anumit număr de runde. Cei 5 piloți se află într-o ierarhie, iar unii plătesc mai bine decât alții. Totuși, dacă alegi un pilot cu plată mare, vei primi mai puține rotiri. Hai să vedem care este această ierarhie la Street Racer demo, cu numărul de runde și plățile pentru 5 simboluri de-un fel:

Este important de reținut că plățile de mai sus de la Street Racer ca la aparate sunt numai în jocul bonus și numai dacă alegi respectivul simbol. Altfel, simbolurile tematice Street Racer slot au plăți mai mici. Pe acestea le vom menționa în capitolul următor.

Secvența slot Street Racer demo are 5 niveluri progresive. Ca să avansezi, colectezi câte 3 simboluri butelie. Începi la nivelul 1, iar fiecare nouă avansare, mai primești rotiri gratuite, după cum urmează:

La fiecare nou nivel al Street Racer demo, simbolul ales de tine elimină simbolurile pilot, în ordinea crescătoare a ierarhiei, de la Firefly la Vapor.

Am adăugat recent în portofoliul nostru de jocuri și păcănele Book of Vikings, slot Fire Strike demo, joc Master Joker gratis online, plus Emerald King demo!

Cât plătesc simbolurile la păcănele Street Racer ca la aparate 2024?

Street Racer demo plătește în secvența de bază și în rotirile gratuite pe 40 de linii de plată. Aparatul are o rată de plată foarte bună, de 96,52%. Pentru câștiguri la slot Street Racer online, ai nevoie de combinații de minim 3 simboluri similare pe o linie, de la stânga la dreapta. Iată cât plătesc simbolurile la 5 de același fel:

Street Racer joc pe mobil 2024

Street Racer demo este creat în HTML5, deci merge fără probleme și pe smartphone. Interfața de joc se adaptează tipului și dimensiunilor ecranului, deci te bucuri de aceeași experiență de top la Street Racer păcănele și de pe mobil.

Avantaje și dezavantaje la slot Street Racer demo 2024

Dezavantaje Street Racer slot:

Distrează-te la maxim și cu slot Dance Party online sau păcănele Chilli Heat demo!

Concluzie

Street Racer demo este un joc cu mașini puternice, deci cu multă adrenalină. Speciala pe niveluri o dovedește, deci bucură-te și tu de fiorul curselor! La Street Racer joc, ești pe mulți cai mari putere. Nu ne crezi, încearcă și tu Street Racer slot în versiunea gratuită pe Jocuri Cazinouri și convinge-te!