Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Jumanji Gratis 2023

Intră în universul sălbatic al slotului Jumanji Gratis chiar de pe JocuriCazinouri.com și vezi dacă ți se potrivește!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Netent

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON
DenumireJumanji
RTP96.33%
ProducătorNetEnt
TipSloturi clasice
Structură5 role, 3 rânduri
Linii36

Jumanji gratis este unul dintre cel mai căutate sloturi din această perioadă, deoarece îți dă ocazia de a te pierde într-o lume plină de aventură în care câștigurile se ascund la orice pas prin sălbăticie.

Îți recomandăm și jocurile The dog house gratis, slotul Juicy Fruits ca la aparate și Dazzling Hot păcănele gratis! Joacă online gratuit și la slotul Rambo, dacă ești pasionat de sloturi de acțiune!

Cum se joacă slot Jumanji 2023?

Joc Jumanji este unul extrem de simplu de jucat și vine la pachet cu câteva reguli simple care sunt disponibile atât când joci Jumanji gratis, cât și în momentul în care ai decis să pariezi bani reali. Jumanji gratis se comportă exact ca în momentul în care pariezi bani reali, singura diferență este reprezentată de faptul că joci pe bani fictivi, iar câștigurile sunt și ele fictive.

Mai jos îți vom detalia fiecare buton prezent pe ecranul de joc Jumanji:

 • Nivel –  de aici îți poți selecta nivelul la care dorești să joci. Nivelele disponibile sunt de la 1 la 10, iar miza crește în funcție de nivelul ales la Jumanji gratis.
 • Valoarea fisei – îți poți selecta ce valoare să aibă fisele pentru joc Jumanji, suma minimă pleacă de 0.01 RON și urcă până la 0.20 RON.
 • Miza și Fisele – pentru Jumanji gratis nu poți efectua aceste setări. Poți vedea disponibilitatea fiselor și valoarea pariului.
 • Butonul Spin – acesta are rolul de a plasa fiecare rotire în parte.
 • Joc automat– această setare îți permite ca Jumanji online să plaseze rotiri fără a apăsa pe butonul de Spin.
 • Miza maximă – poți plasa rotiri slot Jumanji la miza maximă.
 • Butonul de informații – stă la dispoziția ta cu toate informațiile necesare despre Jumanji gratis ce țin de simbolurile prezente, plăți și caracteristici speciale ale simbolurilor Jumanji ca la aparate.

Nu uita că toate aceste setări prezente pe ecranul slot Jumanji îți sunt disponibile atât în cazul Jumanji gratis, cât și în cazul în care te-ai hotărât să efectuezi o depunere și să te bucuri de Jumanji ca la aparate direct de pe telefonul mobil sau PC.

Simboluri Jumanji online 2023

Jumanji gratis are simboluri specifice reprezentate de animalele sălbatice precum: crocodili, lei, rinoceri și pelicani. Alte simboluri pe care posibil să le fi întâlnit și la alte sloturi sunt reprezentate de cărțile de joc J, Q, K și A. Cele 4 simboluri reprezentate de animalele din sălbăticie reprezintă cele mai mari șanse de câștig la joc Jumanji.

Îți recomandăm să joci gratis online și la păcănele Pumpkin Smash, chiar pe site-ul nostru!

Funcții speciale Jumanji gratis 2023

Pe lângă simbolurile prezentate mai sus, joc Jumanji oferă jucătorilor săi și alte simboluri care îți vin în ajutor și îți pot aduce câștiguri semnificative.

 • Simbolul Wild – odată apărut pe ecranul de joc Jumanji, îți înlocuiește toate simbolurile din joc cu excepția Scatter-ului.
 • Funcția Sticky Vines – îți sare în ajutor și păstrează pe ecran atât simbolurile care și-au adus câștiguri, cât și simbolurile Wild. Astfel, șansele tale de a obține și alte câștiguri cresc substanțial.
 • Funcția Monsoon Wilds – se activează aleatoriu pe tamburii 1-5. Transformă simbolurile în joker ce îți aduc câștiguri la joc Jumanji.
 • Funcția specială Monkey Mayhem – se declanșează automat la Jumanji Gratis și apar maimuțe care așează simbolurile în așa fel încât să aduni câștiguri.
 • Wild Stamped – această funcție slot Jumanji este generată în mod aleatoriu și prezintă o turmă de rinoceri care îți umplu rolele cu simboluri Wild.
 • Vines free spins – funcție care îți poate aduce 10 rotiri suplimentare la slot Jumanji prezente atât în jocul real, cât și la Jumanji gratis.
 • Funcția Monsoon free spins – îți generează 7 rotiri gratuite cu simbolul Wild.
 • Monkey free spins – primești 6 rotiri gratuite unde simbolurile sunt așezate de maimuțe în așa fel încât șansele tale la câștig să fie cât mai mari.
 • Stampede Free Spins – îți oferă 5 rotiri gratuite la joc Jumanji unde predomină simbolul Wild.
 • Mystery Feature – îți pune la dispoziție o rundă într-un carusel prin sălbăticie plin de câștiguri în bani sau rotiri gratuite.
 • Scatter – în funcție de numărul în care este prezent, îți poate aduce câștiguri sub formă de rotiri gratuite, câștiguri suplimentare sau funcții speciale.

După cum sigur ți-ai dat seama, Jumanji online este un joc plin de surprize și funcții speciale care îți pot veni în ajutor în orice moment, dublând șansele tale la câștig atunci când decizi să pariezi la joc Jumanji.

Cât plătește un simbol Jumanji gratis 2023?

În funcție de simbolurile afișate pe ecranul de joc Jumanji ca la aparate, fiecare simbol în parte plătește diferit.

 • Valeții (J) – îți pot aduce până la 7 fise dacă sunt prezenți în număr de 7.
 • Damele (Q) – 5 simboluri Q prezente îți aduc 8 fise.
 • Popii (K) – 5 simboluri îți aduc 9 fise.
 • Așii (A) – la 5 simboluri pe ecranul de joc Jumanji îți garantează 10 fise.
 • Pelicanul – 5 simboluri ce ilustrează pelicanul îți generează 25 de fise.
 • Aligatorul – 5 simboluri îți aduc 30 de fise.
 • Rinocerul – ești recompensat cu 30 de fise dacă ai rinocerul prezent pe ecranul de joc Jumanji.
 • Leul – regelele junglei îți aduce 140 de fise dacă este prezent de 5 ori.

Simbolurile de la Jumanji gratis îți pot aduce câștiguri semnificative și funcții speciale care să îți mărească șansele la câștig.

Jocul pe mobil Jumanji Gratis 2023

Pentru a le oferi jucătorilor posibilitatea de a beneficia de Jumanji gratis, operatorul a făcut ca slot Jumanji păcănele gratis să fie disponibil de pe telefonul mobil. Astfel, de oriunde te-ai afla, te poți bucura de Jumanji păcănele gratis direct din buzunarul tău.

Avantaje și dezavantaje Jumanji Online 2023

Un prim avantaj pe care toți jucătorii îl iau în calcul este reprezentat de faptul că rata de plată de 96,33% este una destul de mare, care de cele mai multe ori oferă jucătorilor un câștig asigurat.

Tot la categoria de avantaje mai putem vorbi și de faptul că jocul Jumanji păcănele gratis oferă o gamă largă de funcții repartizate aleatoriu în timpul jocului care oferă jucătorilor rotiri suplimentare, fise gratis, dar și șanse mai mari de a aduna câștiguri. Posibilitatea de a juca Jumanji gratis este percepută de jucători tot ca pe un mare avantaj, deoarece le oferă posibilitatea de a testa slot Jumanji înainte de a plasa bani reali. 

În rândul jucătorilor încă nu s-au remarcat dezavantaje ce țin de slot Jumanji gratis.

Concluzie

Jumanji ca la aparate este inspirat din unul dintre cele mai vizionate filme de aventură. Astfel, ideea principală a furnizorului atunci când a creat slot Jumanji a fost de a le oferi jucătorilor sentimentul de aventură și adrenalină care să îi țină în priză la orice rotire plasată.