Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Pumpkin Smash

Pumpkin Smash gratis este un slot Yggdrasil Gaming cu 5 role si 20 de linii de plată. Jucat pe toate dispozitivele, acest joc are o caracteristică bonus, în jocul de bază, în care puteți sparge dovleci pentru a câștiga până la 30 de rotiri gratuite, premii în bani ( de până la 375 ori miza dumneavoastră) și multiplicatori până la 7 ori, pe simboluri simple. În funcția Free Spins puteți, de asemenea, să activați caracteristica Bonus Smash (Pumpkin Smash Bonus), unde puteți câștiga mai multe rotiri gratuite (până la 16 de fiecare dată), premii în numerar, de până la 875 de ori miza, și multiplicatori de simboluri de până la 7x. Alăturați-vă la fiesta și faceți o mică siesta cu această ofertă distractivă și plină de culoare!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Yggdrasil
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Pumpkin Smash

Ce este Pumpkin Smash?

Pumpkin Smash gratis este un slot cu 5 tambururi și 20 de linii de plată, creat de Yggdrasil Gaming. Jocul poate fi jucat de pe toate dispozitivele și are tema Zilei Morților. Vine cu 2 facilități bonus în care distrugeți dovleci pentru a descoperi rotiri gratuite, multiplicatori și premii de până la 875 de ori miza.

Pumpkin Smash gratis – merită încercat?

Acest slot este creat de Yggdrasil, un producător renumit pentru grafica deosebită și elementele speciale variate din jocuri. Pumpkin Smash online este un joc plin de culoare, care vă introduce în atmosfera de sărbătoare. Nu din întâmplare, Pumpkin smash gratis a fost lansat toamna – sezon al recoltelor și al Halloweenului.

Pumpkin Smash gratis respectă standardele stabilite de Yggdrasil Gaming. Atfel, veți vedea 4 simboluri de craniu de dovleac – cu plată înaltă, precum și 4 costume – cu plată scăzută pe role. Veți vedea, de asemenea, un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte simboluri cu simbolul Bonus. După cum v-ați aștepta, Pumpkin Smash online arată superb.

Ce bonus are Pumpkin Smash gratis?

Când vine vorba de caracteristici bonus, aveți caracteristica Bonus Pumpkin Smash, care se aplică atât în ​​jocul de bază, cât și în modul cu rotiri gratuite pumpkin smash. Pentru a declanșa jocul de bază, trebuie să obțineți între 2 și 5 simboluri bonus oriunde pe role. Când veți distruge cantitatea corespunzătoare de dovleci (adică între 2 și 5) veți fi recompensați cu premii, precum:

  •  funcția pumpkin smash free spins, unde veți primi între 7 și 30 de rotiri gratuite (dacă aveți 3 sau mai multe simboluri bonus).
  • un multiplicator pumpkin smash între 2x și 7x care se aplică unui singur simbol – dacă primiți 3 simboluri bonus, simbolul va avea multiplicatorul selectat atunci când apare și face parte dintr-o victorie pe o rotire gratuită.
  • între 2 și 375 de ori miza dumneavoastră, premiu în numerar.

Cum se joacă Pumpkin Smash?

Pumpkin Smash gratis este despre obținerea bonusului prin zdrobirea de dovleci. Practic, ești invitat mai exact să prinzi dovlecii care plătesc cel mai bine. Slotul are 20 de linii de plată. Cel mai bine plătesc craniile roșii. Vei vedea și un simbol Bonus, reprezentat de un dovleac. Acest simbol îți aduce beneficii triple. Pe deoparte, primești o plată foarte bună atunci când el completează o linie. Apoi, dacă prinzi cel puțin 3 astfel de simboluri, pornește o rundă cu până la 30 de rotiri gratuite. În timpul acestora vei primi monede ori de câte ori apare un dovleac. De asemenea, vei primi și multiplicatori, așa că poți strânge câștiguri foarte bune.

Sunt multe de zis despre un slot ca acesta, dar mai bine, încearcă-l și vezi exact ce îți place! Am descoperit că Pumpkin Smash gratis este un joc care oferă o serie medie de variante, dar cu potențial pentru victorii decente, atât în ​​versiunea de bază, cât și în caracteristica Free Spins. Arată fantastic (la fel ca toate sloturile Yggdrasil Gaming) și oferă o premieră unică, abordând tema Ziua Morților, care este destul de populară la nivel mondial.

Ce jocuri similare pot juca?

De asemenea, vă sugerez să jucați frumosul Bones al lui Microgaming și să jucați Grim Muerto, dacă vă place acest subiect!

Unde pot juca Pumpkin Smash gratis?

Dacă ești interesat să joci pe bani reali, găsești jocul la Netbet.

Tot la Netbet găsești și cele mai atractive oferte de bonusuri. Spre exemplu, făcându-ți cont la Netbet poți beneficia de două tipuri de bonus:

Indiferent de tipul de bonus cu depunere ales, condițiile de rulaj sunt de 40x. Nu mai pierde timpul, hai chiar acum pe pagina NetBet, fă-ți cont, ia bonusurile disponibile și distrează-te la Pumpkin Smash gratis! Nu vei regreta!