Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Rambo

Trăiește o zi de aventură cu Rambo gratis de la NetBet! Intră acum pe JocuriCazinouri.com și distracția îți este asigurată!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: iSoftBet
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Rambo

Seria de filme Rambo se axează pe exploatările lui John Rambo, un veteran de război din Vietnam, jucat de Sylvester Stallone. Au fost patru filme în serie, primele trei care apar în anii 1980, cu cel mai recent film „Rambo” care apare în 2008, această tranșă fiind subiectul slotului. În timp ce jucați slotul cu speciale Rambo gratis, puteți câștiga unul dintre cele patru jackpot-uri diferite, precum și o rundă de rotiri gratuite cu o întorsătură interesantă. Totuși caracteristica cea mai atrăgătoare a slotului isoftBet este cea de 720 de moduri de a câștiga și aspectul oarecum diferit al rolelor.

Rambo gratis, chiar acum!

Văzând oricare dintre filmele Rambo, veți ști că Stallone se îmbarcă pe multe misiuni ale unui om, iar simbolurile de pe role arată acest lucru, inclusiv grenade de mână, cuțite, muniții, mașini blindate și chiar și Rambo. Aceste simboluri se potrivesc cu o scenă de teren înverzită cu aspect de portocaliu, dând slotului o senzație dură. O combinație câștigătoare va vedea animația simbolurilor care duc jocul la viață. Ocazional, veți auzi sunetul de sirene și focuri de armă în fundal atunci când jucați și fiecare rotire este întâmpinată de un sunet mecanic, care evocă războaie.

Configurare și redare pentru slotul Rambo gratis

Unul dintre primele lucruri pe care le vei observa când joci este faptul că cele cinci role au un aspect diferit de cel obișnuit. Tamburi una și cinci au trei simboluri; bobinele două și patru au patru simboluri, în timp ce bobina de mijloc are cinci simboluri. Pe roți există 720 de moduri de a câștiga. Aceasta înseamnă că, dacă un simbol va ateriza pe cel puțin trei role consecutive de la stânga la dreapta, în orice poziție, vi se va garanta o victorie. Aceste 720 de linii vin la costul a 50 de credite și veți alege valoarea monedei pentru aceste credite de la 1c și până – interesant, veți găsi schimbarea sumelor Jackpot în funcție de valoarea monedei alese.

Primul simbol plătitor la joc este mașina blindată, care este în valoare de 500 de monede dacă aterizați cinci la rând. Șarpele vine în continuare la 100 de monede, în timp ce cuțitul și muniția plătesc 50 de monede. Aceste simboluri standard sunt îmbinate de simbolurile cărții de joc de la 9 la Ace. Există o opțiune de rotire automată la slotul Rambo gratis. Pur și simplu apăsați butonul și jocul va continua până când caracteristica este aterizată sau ați lovit stop.

Simbolul „Rambo Wild” va înlocui orice alt simbol al jocului, în afară de simbolul scatter și de cele progresive din Jackpot. Profită acum de distracție maximă la Netbet!