Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Dazzling Hot Gratis 2024

Distrează-te la maxim cu fructele zemoase și șeptarii norocoși gratis pe JocuriCazinouri.com! Încearcă și tu Dazzling Hot ca la aparate!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: EGT

Bonus 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

1. 100% până la 1500 RON + 100 Rotiri
2. 50% până la 1000 RON
3. 80% până la 2500 RON + 100 Spins
100 Rotiri pentru verificare
200 Spins pentru finalizarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Dazzling Hot Gratis 2024

DenumireDazzling Hot
RTP95.74%
ProducătorEGT
TipSloturi cu fructe
Structură5 role
Linii5

Te poți bucura de Dazzling Hot gratis direct de pe site-ul JocuriCazinouri unde poți testa strategia ta de câștig, dar și slot Dazzling Hot pentru a te pregăti de momentul în care decizi să pariezi. Astăzi îți vom prezenta toate detaliile despre cum să joci la Dazzling Hot gratis.

Încearcă sloturile The Dog House Gratis sau Jumanji ca la aparate, plus Juicy Fruits păcănele gratis! Distrează-te gratuit online și cu păcănele Rambo, inspirate de seria de filme de acțiune!

Cum se joacă slot Dazzling Hot 2024?

Fiind un slot furnizat de unul dintre cei mai cunoscuți creatori de jocuri de noroc, Dazzling Hot gratis se remarcă prin simplitatea de a fi jucat. Pe ecranul jocului sunt afișate toate setările Dazzling Hot gratis pe care le poți folosi atât când joci fără a depune bani prin intermediul site-ului JocuriCazinouri, cât și atunci când îți faci curaj și joci pe bani reali.

Dazzling Hot gratis îți pune la dispoziție același ecran pe care-l ai și atunci când pariezi la un casino. Astfel, în partea de jos regăsești butonul Spin afișat sub forma a 2 săgeți paralele afișate într-un cerc de unde poți plasa rotirile. 

În dreapta butonului de Spin, ai butonul cu Setări ce îți permite să setezi  valoarea creditului  și valoarea pariului.  În cazul dat, Dazzling Hot gratis dispune doar de un credit în valoare de 0.01 RON, iar valoarea pariului este cuprinsă între 5, 10, 25, 50 și 100 RON.

În cazul în care decizi să treci de la Dazzling Hot gratis la joc Dazzling Hot cu bani reali, valoarea unui credit începe de la 0,01 RON și urcă până la 1.00 RON, în funcție de valoarea creditului, ai la dispoziție și sumele pe care le poți paria per rotire. Suma minima este de 0,20 RON și poate urca până la 200 RON per rotire.

În partea stângă a butonului de Spin se găsește butonul care îți permite să joci să joci automat fără a mai fi nevoie să apeși pe butonul de Spin pentru a plasa rotirile. Poți juca automat minim 10 rotiri sau poți alege varianta de a juca până când decizi să te oprești. Dazzling Hot gratis îți permite să ajustezi volumul după bunul plac, dar și să transformi ecranul de joc într-un ecran de tip full screen.

După cum sigur ți-ai dat seama din informațiile prezentate mai sus, Dazzling Hot gratis este extrem de ușor de jucat, iar toate aceste setări sunt disponibile și pentru joc Dazzling Hot cu bani reali. Așa că încearcă acum Dazzling Hot gratis disponibil mai sus și testează unul dintre cele mai căutate sloturi.

Simboluri Dazzling Hot online 2024

Dazzling Hot pacănele gratis se remarcă prin combinațiile de fructe, stele și șeptari care apar pe ecranul de joc. Pe parcursul jocului Dazzling Hot online îți vor apărea o gamă largă de fructe precum prune, portocale, citește și pepene roșu.

Pe lângă aceste fructe, poți beneficia și de apariția aleatorie a simbolului Scatter sub formă de stea care îți poate crește șansele la câștig sau la runde gratis. Tot la această categorie se încadrează și șeptarii care sunt la mare căutare când vine vorba de Dazzling Hot ca la aparate.

Joacă gratuit online și slotul Pumpkin Smash, unul dintre cele mai tari din mediul online, preferat de către cei mai mulți jucători!

Funcții speciale Dazzling Hot ca la aparate 2024

Dazzling Hot online are ca primă funcție specială faptul că beneficiezi de 5 linii fixe de plată care îți pot genera câștiguri semnificative dacă te numeri printre norocoși.

Tot la Dazzling Hot ca la aparate beneficiezi și de funcția specială numită Gamble unde ai posibilitatea de a dubla câștigurile dacă nimerești culoarea cărții. Ai de ales între roșu și negru, iar în cazul în care greșești, câștigul tău din runda respectivă este pierdut.

Slot Dazzling Hot mai are disponibilă și funcția specială Jackpot unde ai de ales 3 cărți dintr-un pachet de 12. În funcție de simbolul cărților alese, afli ce tip de jackpot ai câștigat. Trefla corespunde celui mai mare jackpot și este urmată de romb, inimă și spadă.

După cum vezi, Dazzling Hot păcănele gratis îți aduce și suspans și te ține în priză prin funcțiile pe care le ai la dispoziție pentru a dubla câștigurile.

Cât plătește un simbol Dazzling Hot gratis 2024?

  • Dazzling Hot gratis necesită ca simbolurile să se repete de minim 3 ori la rând pentru a putea aduce câștiguri. 
  • Excepție de la această regulă fac cireșele care pot să apară și de minim 2 ori și simbolul Scatter reprezentat la Dazzling hot online sub formă de stea care poate apărea oriunde și îți poate aduce câștiguri.
  • Portocalele, cireșele, lămâile și prunele la o apariție de minim 3 ori îți pot aduce 30 de monede, la 4 apariții îți aduc 50 iar la 5 apariții 200 de monezi.
  • Strugurii și pepenii îți aduc 50 de monede pentru 3 simboluri, 200 pentru 4 simboluri și 500 pentru 5.
  • Septarul îți aduce 100 de monede la o apariție de 3 simboluri, 1000 pentru 4 și 5000 pentru 5 simboluri.
  • Simbolul Scatter îți poate aduce până la maxim 250 de monede în funcție de numărul de simboluri care îți apar pe fereastra ecranului Dazzling Hot gratis.

Simbolurile prezente la Dazzling Hot gratis îți pot genera câștiguri destul de mari. Nu uita că pentru varianta Dazzling Hot gratis nu te poți bucura de banii câștigați, deoarece aceștia sunt fictivi. Poți plasa pariuri la Dazzling Hot online și îți poți aduna câștigurile numaidecât!

Joc Dazzling Hot pe mobil 2024

Slot Dazzling Hot este disponibil direct de pe telefonul mobil. Fie că ai un telefon cu sistem de operare Androi, fie unul cu iOS, ai la dispoziție posibilitatea de a te bucura de unul dintre cele mai căutate sloturi direct din buzunarul tău. Furnizorul EGT își dorește să fie cât mai aproape de jucătorii care preferă sloturile sale și astfel se conformează nevoilor acestora.

Avantaje și dezavantaje joc Dazzling Hot 2024

  • Un avantaj major este reprezentat de faptul că rata de plată este în valoare de 95,74% și împreună cu cele 5 linii de joc îți cresc substanțial șansele de a aduna câștiguri la slot Dazzling Hot.
  • Pe lângă rata de plată semnificativă, beneficiezi și de funcții speciale precum Jackpot și Gamble unde îți poți dubla câștigurile.

Un dezavantaj pe care jucătorii l-au semnalat, dar de care spun că nu reprezintă o problemă majoră este faptul că Dazzling Hot gratis nu are o specială care să ofere runde gratis. Tot ei spun că acest dezavantaj compensează prin rata mare de plată și celelalte speciale puse la dispoziție.

Concluzie

Testează acum Dazzling Hot gratis și bucură-te de posibilitatea de a iniția drumul tău de jucător la unul dintre cele mai îndrăgite sloturi de  pe piața de gambling online.

Nu uita că Dazzling Hot gratis este la fel din orice punct de vedere cu joc Dazzling Hot pe bani reali. Testează acum propriile tale strategii de joc prin intermediul Dazzling Hot gratis și bucură-te de șanse reale la câștig.