Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Mustang Gold Demo 2023

Distrează-te cu cel mai atractiv joc de la Pragmatic Play, Mustang Gold online. Funcții speciale, simboluri unice și multe alte surprize te așteaptă la acest slot online! Pe JocuriCazinouri.com îl poți testa gratuit online!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON

Jocuri asemanatoare cu Mustang Gold Demo 2023

DenumireMustang Gold
RTP96,53%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată25

Cu Mustang Gold demo 2023, alergi spre câștiguri colosale! Dacă vrei să afli totul despre acest joc de păcănele marca Pragmatic Play, citește articolul nostru. Aici îți arătăm cum joci, cât plătesc simbolurile, care sunt specialele și avantajele la Mustang Gold joc 2023. 

Mustang Gold ca la aparate 2023 este unul dintre jocurile de referință ale acestui furnizor. Drept urmare, pregătește-te de aventură și divertisment cu simbolurile unui slot cu cai și jackpoturi. Structura la Mustang Gold slot 2023 este cea clasică, de 5 role și 3 rânduri. Pe Jocuri Cazinouri, poți să încerci și versiunea Mustang Gold demo 2023, care te ajută să te familiarizezi cu jocul.

Distrează-te pe cinste cu cele mai tari sloturi, precum: Fruit Rainbow demo, păcănele Pirate Gold gratis sau slot Spartan King ca la aparate!

Cum se joacă Mustang Gold slot 2023?

Ca să joci Mustang Gold demo 2023, nu trebuie decât să stabilești pariul și să dai spin. Poți face aceste operațiuni cu butoanele din partea de jos a ecranului Mustang Gold păcănele 2023. Iată mai exact cum pariezi și cum începi jocul:

 • Cu butoanele -/+, stabilești pariul la Mustang Gold ca la aparate 2023. În versiunea de mobil, funcția de setare miză este ilustrată printr-un buton cu monede. Alegi valoarea fiselor, fise per linie și pariul total.
 • Ca să începi runda, apasă butonul mare de spin care apare pe interfață reprezentat prin două săgeți circulare. Dacă joci slot Mustang Gold pe calculator, folosești tastele SPACE sau ENTER; este mai comod să joci în acest fel. Ține apăsat pe buton/taste pentru rotire turbo la Mustang Gold gratis online 2023.
 • Apasă butonul de joc automat ca Mustang Gold joc să ruleze fără să mai ai vreo intervenție. Acesta este ilustrat prin ”autoplay” sau printr-un buton mai mic cu două săgeți circulare. Apasă din nou pe el ca să oprești seria de rotiri automate ale joc Mustang Gold demo 2023.
 • Dacă vrei ca jocul de păcănele Mustang Gold online 2023 să-ți afișeze creditul și pariul în fise, apasă în zona aceea a creditului/pariului. 
 • Consultă secțiunea d informații din butonul „i”. Aici găsești tabelul de plăți și alte detalii despre speciale.
 • Butonul de setări (trei linii paralele) de la Mustang Gold joc 2023 are câteva opțiuni, precum rotire rapidă, muzică ambientală sau mod economic.

Simboluri Mustang Gold demo 2023

La păcănele Mustang Gold demo 2023, simbolurile sunt de două tipuri. Găsești simboluri tematice. Acesta sunt două rase de cai, un cowboy și o femeie. Alte simboluri tematice de la slot Mustang Gold online sunt potcoava, un foc de tabără și o insignă de șerif. 

Simbolurile clasice la păcănele Mustang Gold demo sunt simbolurile celor mai valoroase cărți de joc: A, K, Q și J.

Funcții speciale la joc Mustang Gold ca la aparate 2023

Mustang Gold demo are mai multe funcții speciale, precum simboluri și jackpoturi. Hai să vedem toate detaliile în cele ce urmează:

 • Simbolul Wild: este ilustrat chiar prin logo-ul slot Mustang Gold online 2023. Substitute toate simbolurile care generează plăți pe linii. Simbolul nu apare pe prima rolă.
 • Simbolul Scatter: este focul de tabără și apare pe rolele 2, 3 și 4. Când apare de 3 ori pe grila Mustang Gold gratis online 2023, declanșează secvența de rotiri gratuite.
 • Funcția de colectare: contribuie simbolurile speciale Potcoavă și Insigna de șerif. Simbolurile Potcoavă sunt simboluri bani, care afișează un premiu aleatoriu. Această recompensă poate fi de la 1x la 35x pariul total. Simbolurile sunt prezente pe rolele 1, 2, 3 și 4. Simbolul de colectare este insigna și apare numai pe rola 5. Când simboluri Potcoavă și simbolul Insignă apar aterizează pe role în aceeași rundă la Mustang Gold joc 2023, primești suma tuturor premiilor de pe potcoave. 
 • Jackpoturi: în afară de premiile ca multiplicator de miză ale Mustang Gold demo 2023, simbolurile Potcoavă pot avea și jackpoturi. Jackpoturile puse la dispoziție sunt: Mini (50x miza totală), Minor (100x miza totală), Major (200x miza totală), Grand (1.000x miza totală). Secvența jackpot de la Mustang Gold păcănele 2023 se declanșează precum secvența de colectare de mai sus. Este necesar simbolul Potcoavă cu jackpot + Insigna de pe rola 5. În secvență, selectează potcoave din grila de 4X3, până când 3 vor fi din același jackpot. Primești premiul aferent acestuia.
 • Rotiri gratuite: primești 8 rotiri gratis la Mustang Gold păcănele 2023. Funcția de colectare este disponibilă și în secvența de runde gratuite. La alte 3 simboluri Scatter, mai primești 8 rotiri gratuite. Nu există limită a numărului de runde bonus la Mustang Gold slot.

De asemenea, mai poți încerca și joc Street Racer online, păcănele 3 Genie Wishes gratis online, slot Book of Vikings demo sau Fire Strike păcănele!

Cât plătește un simbol la păcănele Mustang Gold gratis online 2023?

La joc Mustang Gold demo 2023, plățile au loc pe 25 de linii fixe, cu simboluri de-un fel de la stânga spre dreapta. Ai nevoie de minim 3 simboluri de același fel pentru o plată. Iată mai jos cât plătesc 5 simboluri de-un fel la Mustang Gold online 2023:

 • 5x Calul alb = 20x miza;
 • 5x Calul negru = 12x miza;
 • 5x Cowboy = 10x miza;
 • 5x Femeia = 8x miza;
 • 5x A = 4x miza;
 • 5x K = 4x miza;
 • 5x Q = 4x miza;
 • 5x J = 4x miza.

Coeficientul RTP al Mustang Gold slot este de 96,53% și are o volatilitate medie. Mustang Gold păcănele plătește destul de des, iar plățile sunt consistente.

Jocul pe mobil la slot Mustang Gold demo 2023

Joc Mustang Gold demo este creat de Pragmatic Play. Acest furnizor își creează jocurile în HTML5, deci este optimizat și pentru smartphone. Mustang Gold ca la aparate 2023 se adaptează fără probleme oricărui ecran, deci ai parte de aceeași experiență de top, indiferent de dispozitivul de pe care alegi să joci.

Avantaje și dezavantaje Mustang Gold joc 2023

Avantaje Mustang Gold demo 2023

 • Mustang Gold online 2023 are o rată de plată peste medie.
 • Interfața la slot Mustang Gold gratis online 2023 este simplă și intuitivă.
 • Jocul Mustang Gold păcănele 2023 are mai multe simboluri și funcții speciale.

Dezavantaje păcănele Mustang Gold 2023

 • Mustang Gold demo nu are opțiunea de cumpărare a specialei.
 • Secvența jackpot la joc Mustang Gold ca la aparate se declanșează destul de greu.

Nu rata nici Master Joker demo, păcănele Emerald King online, slot Dance Party gratis online și nici Chilli Heat păcănele!

Concluzie

Mustang Gold demo 2023 este un joc excelent pentru doritorii de aventură. Este un joc cu mai multe funcții speciale: colectare, jackpot și rotiri gratuite. Totodată, simbolurile de la păcănele Mustang Gold gratis online 2023 plătesc foarte bine. Jocul merge excelent de pe desktop, laptop, tabletă și mobil. Bucură-te de experiența gratuită de la Mustang Gold slot pe JocuriCazinouri și revino pentru cele mai noi și mai tari păcănele!