Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Rise of Ra Gratis 2023

Află cum se joacă Rise of Ra Gratis online pe JocuriCazinouri și prinde simbolurile faraonului și reginei pentru un câștig impresionant!

Rating:
2/5 - (1 vote)
Producator: EGT

2 x 1000 RON Bonus + 100 Rotiri

bonus dublu la primele 2 depuneri
100% până la 1000 RON
100 rotiri gratuite
cod bonus - MAXDUBLU

Jocuri asemanatoare cu Rise of Ra Gratis 2023

DenumireRise of Ra
RTP95.97%
ProducătorEGT
TipSloturi clasice
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată15

Fii părtaş la era Zeului Ra în slotul Rise of Ra gratis, un slot EGT fabulos cu speciale şi o temă foarte bine pusă la punct. Jucaţi Rise of Ra online gratuit mai sus fără să descărcaţi jocul şi fără să depuneţi.

Păşiţi cu dreptul în lumea zeităţilor egiptene şi descoperiţi secretele piramidelor. De mii de ani, Egiptul Antic stârneşte curiozităţi în ochii jucătorilor, iar joc Rise of Ra gratis vă aduce aproape de această frumoasă aventură. Rise of Ra gratis este perfect pentru a vă pune în ton cu această tematică. 

Distrează-te de minune și cu slotul Pumpkin Smash gratis online, care îți poate aduce o experiență de joc inedită!

Cum se joacă Rise of Ra Gratis 2023?

Rise of Ra gratis sau cu bani reali este o producţie EGT deja cunoscută. Meniul cu setări este acelaşi pentru fiecare joc Rise of Ra păcănele gratis de la Amusnet Interactive. În partea inferioară există butoanele cu mize acceptate în Rise of Ra gratis sau cu bani reali. Jucaţi pe mize fixe în versiunea demo sau pe mize mai mari din ce observaţi în acest joc Rise of Ra online, la un operator care ofertează jocul Rise of Ra online. 

Alegi miza din orice buton şi apeşi Space la fiecare rotire. Poţi iniţia rotirile și dacă vei ţine apăsat pe unul din butoanele cu mize Rise of Ra păcănele gratis. Schimbarea mizei poate fi realizata la fiecare rotire. Poți alege și rundele automate cu AutoPlay sau opțiunea de învârtire rapidă din setările jocului.  

Calculatorul automat de numere va genera rezultatele jocului aleator. Mii de rezultate sunt calculate în câteva secunde. Jocul Rise of Ra gratis vă aduce rezultate bune sau nu, în funcție de combinația realizată de RNG. Alte opțiuni pe care le puteți selecta la Rise of Ra online mai ușoare sunt închiderea și deschiderea sunetului. 

Dacă simți nevoia să schimbi jocul, apeși pe iconița HomePage și alegi alt slot. Deja știi cum începi jocul în Rise of Ra gratis mai sus. Acum urmează să afli mai multe detalii cu plăți, simboluri și speciale la Rise of Ra păcănele gratis. 

Simboluri Rise of Ra Gratis [ year]

Jocul produs de EGT Rise of Ra gratis te aduce mai aproape de legendele vechi în care faraonii si zeii domneau peste Egiptul Antic. Cu fiecare rotire inițiată în Rise of Ra păcănele gratis te poți întâlni cu marele faraon, cu frumoasa regină, hieroglife, simboluri wild și scatter reprezentante pentru Egipt, statuete cu zei, talismane purtătoare de noroc, marele Sphinx și cufere. Care din ele plătește cel mai bine în Rise of Ra gratis? Află în meniul plăți. 

Joacă gratis online și slotul Rambo, unul dintre cele mai tari sloturi de acțiune!

Funcții speciale în Rise of Ra Gratis 2023

Funcția bonus din Rise of Ra păcănele gratis de mai sus este activată cu 3 simboluri scatter. Rotirile gratuite încep în număr de 15 cu multiplicator de x3. Pe parcursul specialei, poti sa activezi alte rotiri gratuite în Rise of Ra păcănele gratis dacă mai aterizează pe ecran 3 simboluri Scatter. 

Simbolul scatter din Rise of Ra gratis activează speciala și plătește în același timp și dacă prinzi în timpul rotirilor gratuite 2 simboluri. Câștigurile din acest joc Rise of Ra sunt ajustate în funcție de miza utilizată. 

A doua funcție specială din joc este Gamble. Cu Gamble dublezi de mult mai multe ori câștigurile dacă ghicești ce culoare are cartea pusă invers pe masă. Dublezi pana la x4. Daca ghicești greșit în acest joc Rise of Ra, pierzi câștigul. 

Ultima specială din Rise of Ra ca la aparate este jackpot cards. Funcția este clasică pentru furnizorul EGT. Jocul jackpot constă în 4 nivele de treflă, romb, inimă roșie și inimă neagră. Jocul jackpot nu are nevoie de simboluri speciale pentru activare. Orice miză va declanșa în orice moment. Alegi cărți de joc până sunt afișate pe ecran patru cărți cu simboluri identice în Rise of Ra gratis.

Cât plătește un simbol Rise of Ra Gratis 2023?

Plățile simbolurilor din joc Rise of Ra diferă pe baza mizei. Plățile de mai jos au fost selectate pe cel mai mic bet de 15 monezi. 

  • Faraonul și regina din joc Rise of Ra plătesc la 2 simboluri 2 credite, la 3 simboluri 25 de credite, la 4 simboluri 125 de credite și la 5 simboluri 750 de credite
  • Hieroglifele din joc Rise of Ra aduc o plata de 20 de credite pentru 3 simboluri, o plată de 100 de credite pentru 4 simboluri și 400 de credite pentru 5 simboluri 
  • Amfora, Ankh și simbolul zeului Ra din Rise of Ra ca la aparate, aduc pentru 3 simboluri 5 credite, pentru 4 simboluri 25 de credite și pentru 5 simboluri 100 de credite 
  • Sfinx și ochiul lui Ra aduc pentru 3 simboluri 15 credite, pentru 4 simboluri 75 de credite și pentru 5 simboluri 250 de credite
  • Statuetele cu Anubis și bastoanele de aur din Rise of Ra online aduc pentru 3 simboluri 10 credite, pentru 4 simboluri 50 de credite și pentru 5 simboluri 125 de credite
  • Cufărul din Rise of Ra gratis plătește cu 2 credite pentru 2 simboluri, 5 credite pentru 3 simboluri, 25 de credite pentru 4 simboluri și 100 de credite pentru 5 simboluri de același fel în Rise of Ra online 
  • Dacă câștigurile sunt urmate de simboluri wild, sunt dublate. 

Jocul Rise of Ra Gratis pe mobil 2023

În jocurile EGT, Egiptul Antic nu mai are secrete. Joc Rise of Ra ca la aparate nu face excepție de la regulă. Îți stă la îndemână în orice moment. Poți juca de pe telefonul mobil Android sau iOS. Verifici dacă cazinoul are o aplicație sau o platformă optimizată pentru mobil. Caută slotul Rise of Ra ca la aparate și deschide-l gratis sau pe bani reali la depunere. Cu versiunea mobilă joci Rise of Ra gratis când vrei, inclusiv pe această pagină, mai sus. 

Avantaje și dezavantaje Rise of Ra Gratis 2023

Dacă ai jucat de mult timp păcănele Rise of Ra ca la aparate, ai apreciat întotdeauna tematica jocului, specială și simbolul Wild. Apreciată este și funcția de jackpot progresiv pe 4 nivele, cu șanse egale să fie declanșat în orice moment. 

Ca dezavantaje jucătorii ar spune ca grafica este puțin învechită. Schimbarea mizei din meniul principal pare puțin mai complexă pentru începători, la fel și alte setări de tip rotire rapidă în Rise of Ra gratis. 

Concluzie 

Rise of Ra gratis este un joc pe care îl găsești des în meniul cu sloturi din săli. Poți să joci gratuit doar de antrenament sau cu bani reali la un cazino recomandat de jocuricazinouri.com. Jocul Rise of Ra păcănele gratis pune în prim plan tema egipteană, la fel cum o fac și alți dezvoltatori de jocuri de noroc clasici ca Novomatic.