Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Book of Power Gratis 2024

Ală cum se joacă Book of Power ca la aparate și dă drumul la cea mai tare distracție!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Relax Gaming

100% până la 1000 RON

100% până la 1000 RON
la prima depunere
depunere minimă 25 RON

Jocuri asemanatoare cu Book of Power Gratis 2024

DenumireBook of Power
RTP96,11%
ProducătorRelax Gaming
TipSloturi cu speciale
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată10

Dacă ești pasionat de filmele de aventură și de acțiune, cu siguranță îți va plăcea Book of Power slot. Acest joc Book of Power online de noroc este inspirat de povestea clasică a exploratorilor în căutarea unor comori ascunse, iar simbolurile sale sunt pline de mistere și enigme.

Seria de jocuri Book of Power aparate este inspirată din filmul de acțiune cu același nume, inspirat la rândul lui din filme precum Indiana Jones sau Mumia.

Slotul Book of Power online este creat de unul dintre cei mai populari furnizori de jocuri de noroc din industrie, și anume Relax Gaming. Book of Power joc a fost lansat în anul 2021 și oferă o experiență de joc Book of Power captivantă și plină de adrenalină.

Îți recomandăm și slot Winterberries online, joc 40 Lucky King gratis online, păcănele 5 Lions ca la aparate, jocuri 7 Sins online, slot Ancient Egypt gratis online sau Beauty and the Beast păcănele.

Cum se joacă păcănele Book of Power gratis 2024

Pentru a experimenta din plin aventura la Book of Power joc, atunci este necesar să cunoști modul de utilizare al interfeței jocului Book of Power ca la aparate. Acest joc Book of Power gratis implică utilizarea anumitor butoane care permit personalizarea modului de joc pentru fiecare rundă Book of Power gratis. 

 1. Butonul „Spin” – acesta este butonul principal de joc la Book of Power slot și îți permite să pornești rotațiile rolelor.
 2. Butonul „Autoplay” – acest buton îți permite să setezi jocul în modul automat, astfel încât rolele să se rotească fără intervenția ta continua la Book of Power online.
 3. Butonul „Bet” – îți permite să alegi valoarea pariului pe care dorești să o plasezi în cadrul oricărui joc din gama de jocuri Book of Power aparate.
 4. Butonul „Max Bet” – îți permite să plasezi un pariu maxim pe toate liniile de plată disponibile la jocuri Book of Power gratis.
 5. Butonul „Paytable” – îți deschide tabelul de plată, unde poți vedea valoarea simbolurilor și regulile pentru Book of Power păcănele.
 6. Butonul „Gamble” – îți permite să încerci să îți dublezi câștigurile după fiecare rundă Book of Power joc.
 7. Butonul „Collect” – îți permite să colectezi câștigurile tale și să închei jocul.

Îți recomandăm să încerci și Tiger Kingdom demo, Let’s get ready to Rumble demo, Hellcatraz demo, Beast Mode demo și Book of Power demo și descoperă distracția!

Simboluri la Book of Power păcănele 2024

Tematica inspirată din filmele de aventură denotă utilizarea unor simboluri specifice misterului, ale exploratorilor, dar și ale lumii cinematografice de acțiune și aventură, de unde este creat la bază și Book of Power slot. Simbolurile prezentate mai jos sunt regăsite în toate variantele de păcănele Book of Power, fie că vorbim de jocuri Book of Power obișnuite sau alte variante Book of Power gratis.

 1. Simbolul Wild – reprezentat de Cartea Puterii, este cel mai valoros simbol din joc și poate înlocui toate celelalte simboluri, exceptând Scatter-ul. De asemenea, acesta poate declanșa funcția de joc bonus.
 2. Simbolul Scatter – reprezentat de un artefact antic, acest simbol poate declanșa funcția de joc bonus Book of Power gratis și poate aduce câștiguri în bani.
 3. Simbolul Exploratorului – acest simbol este unul dintre cele mai valoroase simboluri din joc și poate aduce câștiguri mari la rundele Book of Power slot.
 4. Simbolul Cufărului misterios și al piramidei – sunt alte simboluri valoroase, care pot  aduce câștiguri considerabile în cadrul jocului Book of Power ca la aparate.
 5. Simbolurile cărților de joc – A, K, Q, J și 10 sunt simboluri mai puțin valoroase, dar care apar frecvent pe rolele de joc.

Funcții speciale la joc Book of Power online 2024

Slotul Book of Power ca la aparate are câteva funcții speciale care pot îmbunătăți experiența de joc la orice variant de păcănele Book of Power  și pot aduce câștiguri semnificative. Iată care sunt acestea:

 1. Funcția Wild este reprezentată de Cartea Puterii care poate înlocui toate celelalte simboluri din joc Book of Power online, cu excepția Scatter-ului.
 2. Funcția Scatter este reprezentată de un artefact antic asemănător cu un sarcofag și poate declanșa funcția de joc Book of Power gratis bonus. Pentru a declanșa această funcție, trebuie să obții cel puțin trei simboluri Scatter pe rolele de joc la oricare din jocuri Book of Power aparate.
 3. Funcția Gamble poate fi activată după fiecare câștig și îți oferă o șansă de a-ți dubla câștigurile. 

Profită și de păcănele Lady Godiva online, jocuri Lotus Flower gratis online, slot 5 Great Star ca la aparate, joc Hot to Burn online sau Ultimate Hot păcănele!

Cât plătește un simbol la Book of Power gratis 2024

La Book of Power online, fiecare simbol are o valoare diferită și poate aduce câștiguri variate în funcție de numărul de simboluri identice de pe o linie de plată și de miza plasată înaintea pariului la oricare dintre jocuri Book of Power gratis. Iată o listă cu plățile pentru fiecare symbol de la păcănele Book of Power:

 1. Simbolul Wild sau Cartea Puterii – poate plăti între 10x și 5000x miza pe linie, în funcție de numărul de simboluri Wild identice pe linie de plată.
 2. Simbolul Scatter sau Artefactul Antic – poate plăti între 2x și 200x miza totală, în funcție de numărul de simboluri Scatter identice pe rolele de joc la Book of Power online.
 3. Simbolul Exploratorului – poate plăti între 5x și 500x miza pe linie de joc Book of Power gratis.
 4. Simbolul Sferei – poate plăti între 5x și 200x miza pe linie la Book of Power joc.
 5. Simbolul A – poate plăti între 5x și 150x miza pe linie.
 6. Simbolul K – poate plăti între 5x și 100x miza pe linie.
 7. Simbolul Q – poate plăti între 5x și 75x miza pe linie.
 8. Simbolul J – poate plăti între 5x și 50x miza pe linie.
 9. Simbolul 10 – poate plăti între 5x și 40x miza pe linie.

Este important să ții cont că aceste plăți sunt valabile pentru nivelul maxim de miză și că valoarea plății poate varia în funcție de nivelul de miză plasat de tine anterior rundelor de joc la orice slot Book of Power din portofoliul Relax Gaming de jocuri Book of Power gratis.

Jocul pe mobil Book of Power gratis 2024

Jocul Book of Power online este disponibil și pe dispozitive mobile, ceea ce înseamnă că poți juca acest slot Book of Power oriunde și oricând dorești, atât pe smartphone, cât și pe tabletă.

Versiunea mobilă a jocului Book of Power ca la aparate oferă aceleași funcții și caracteristici ca și versiunea desktop Book of Power joc, astfel încât vei putea beneficia de Wild-uri, Scatter-uri și funcția Gamble, precum și de funcția de joc bonus cu rotiri gratuite.

Avantaje și dezavantaje păcănele Book of Power 2024

Pentru o experiență autentică la Book of Power păcănele este necesar să reții și câteva avantaje și dezavantaje ale slotului pentru a te familiariza cu portofoliul de jocuri Book of Power aparate.

Avantaje Book of Power ca la aparate 2024

 • Book of Power joc are o temă interesantă și captivantă, care combină elemente de aventură și mister pentru a crea o experiență de joc unică și atractivă pentru utilizatori.
 • Book of Power are multiple funcții speciale, inclusiv simboluri Wild și Scatter, precum și o funcție Gamble și o funcție bonus cu rotiri gratuite, care îți pot aduce câștiguri mari.
 • Book of Power online oferă plăți mari, mai ales atunci când reușești să activezi funcțiile bonus și să obții rotiri gratuite, având valoarea RTP-ului de aproximativ 96,11%.
 • Jocul este disponibil în majoritatea cazinourilor online și poate fi jucat atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile, indiferent de tipul de păcănele Book of Power gratis sau obișnuite.

Dezavantaje Book of Power joc 2024

 • Jocul are o volatilitate mare, ceea ce înseamnă că câștigurile pot fi destul de rare, dar și foarte mari pe rundele Book of Power slot.

De asemenea, mai poți încerca și păcănele Shining King online, slot Flaming Hot Extreme online sau jocuri aparate Extremely Hot gratis!

Concluzie

Așadar, acum că ai toate detaliile legate de slotul Book of Power online, te poți bucura de aventură și mister la orice joc Book of Power gratis și poți fi și tu un personaj în propriul film de acțiune pentru a găsi comoara dorită cu ajutorul Book of Power gratis!