...
17

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Viking Mania

Rating

5/5

Producător

Playtech

200 rotiri gratuite cu depunere

  • 200 rotiri gratuite
  • depunere minimă 25 RON

Jocuri asemănătoare cu Viking Mania

JOACA ACUM
Blue Heart
Blue-Heart.jpg
JOACA ACUM
European Blackjack
blackjack online
JOACA ACUM
Dolphin Pearl
dolphin-pearl-small-slot
JOACA ACUM
Big Bass Splash Demo 2024
big bass splash demo
Vezi toate jocurile
5/5

Oferit în România de Maxbet Oferte Exclusive, jocul Viking Mania gratis este construit cu cinci role și 20 de linii de plată, beneficiind de un design atractiv și cât se poate de modern și cu o gamă largă de posibilități de câștig, incluzând aici bonusurile în runde gratuite, multiplicatorii sau bonusul „Viking Playtime”. 

Cu toții ne imaginăm vikingii ca niște luptători îndârjiți, care își apără teritoriile, însă nicăieri la școală ori în cărțile de istorie nu vei găsi că aceștia făceau și niște petreceri de pomină. Vei descoperi însă acest lucru în jocul Viking Mania gratis, creat de Playtech, unde vei întâlni personaje simpatice, precum luptători cu barbă roșie și coif din aur, servind băutură dintr-un corn de animal, dar și prințese în rochii lungi, de culoare roșie, care îți vor alunga din minte tot ce ai învățat până acum despre vajnicii vikingi. Deși de-a lungul istoriei vikingii și-au creat o reputație de oameni duri, căliți în apele Nordului înghețat, jocul celor de la Playtech ne oferă o altă față a acestor eroi scandinavi, mai umani și mai distractivi ca niciodată. 

Nu rata White King gratis online, joc Top Gun online, păcănele Sinbads Golden Voyage gratis sau jocuri aparate Secret Christmas!

Petrece alături de vikingi cu Viking Mania gratis

Sufletul petrecerii va fi dat însă de căpitanul vikingilor, un personaj cu păr blond, strălucitor, care va acționa precum un simbol Wild al jocului, înlocuind simbolurile adiacente și multiplicând astfel posibilitățile de câștig. De asemenea, Viking Mania gratis abundă de simboluri pe care le întâlnim la petrecerile scandinave, precum cornurile din argint, frumos decorate, ori diferite sortimente de mâncare.

Iar dacă tot am vorbit despre aspectul modern al jocului, putem spune că Viking Mania gratis beneficiază de elemente de grafică 3D, care fac din personajele acestuia niște adevărați super-eroi. Astfel, designerii jocului au făcut o treabă excelentă, reușind să transforme spiritul viking în niște personaje nostime și aducătoare de mari câștiguri. Iar odată ce ai apăsat butonul de start, te poți aștepta ca în orice moment pe role să îți apară simbolul „Viking Playtime” care îți poate aduce cel mai consistent bonus. Prin urmare, dacă ești pregătit de aventură, nu uita să iei cu tine și cornul pentru băuturi, cu ajutorul căruia vei sărbători câștigurile oferite.

Mai poți încerca și păcănele Rocky gratis online, joc Penguin Vacation ca la aparate și jocuri Magic Portals gratis!

Autor

Ioana Stanciu

Editor JocuriCazinouri.com