Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Magic Portals

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Magic Portals

Magic Portals gratis este un joc slot produs de cei de la NetEnt și oferit în România de Netbet, care te poartă prin lumea magică a vrăjitoarelor și a prințeselor, prin intermediul unor pasaje secrete, ce te pot transporta cât ai clipi dintr-o dimensiune în alta. Simbolurile și grafica Magic Portals gratis creează o atmosferă bazată pe misticism și magie, care au atât rolul de a te relaxa, precum și de a-ți oferi șansa unor câștiguri substanțiale. Astfel, trebuie menționat încă din start faptul că jocul oferit de NetBet Romania este conceput pe 25 de role, iar jackpotul pus la bătaie poate urca și până la 65 de mii de monede. În plus, Magic Portals gratis este disponibil atât pe platforma NetEnt, precum și la partenerii de la NetBet Romania, fiind compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac, pentru dispozitivele de tip desktop sau laptop, dar și iOS sau Android, pentru telefoanele mobile sau tablete.

Nu rata jocuri White King gratis, păcănele Viking Mania online, slot Top Gun, jocuri aparate Sinbad’s Golden Voyage sau Secret Christmas online!

Joc de top la NetBet Romania

Câștigurile nu sunt greu de găsit pe jocul Magic Portals gratis, iar acestea se ascund în spatele unor baloane de gaz, de cristal sau de plasmă, după cum culorile vii, fosforescente, te vor duce spre o lume în care culorile vii, vibrante, îți induc atmosfera de joc fantasy, în care realul se împletește cu magia și invers. Simbolul cel mai norocos dintre toate este vrăjitorul roșu, urmat de vrăjitorul verde și cel albastru, care îți pot aduce câștiguri substanțiale atunci când le aliniezi pe linii sau coloane. De asemenea, printre simbolurile pe care trebuie să le urmărești sunt chiar portalurile magice, acestea având rol de simboluri Wild, care îți pot aduce multiplicarea câștigurilor și bonusuri în runde gratuite sau chiar în bani. Acestea îți vor apărea pe ecran sub forma un unor cercuri care se deschid, de obicei pe prima, pe ultima și pe rola din mijloc.

În acest joc unic al celor de la NetBet Romania, de fiecare dată când vei întâlni două simboluri identice in portalul magic, vei beneficia de runde gratuite. De asemenea, simbolurile prinse te tine se pot transforma ușor în simboluri Wild, care îți pot spori numărul combinațiilor câștigătoare. De asemenea, jocul Magic Portals gratis beneficiază de opțiunea Autoplay, prin care nu ai decât de selectat miza, după care poți sta liniștit în fotoliu, văzând cum acumulezi câștigurile.

Nu rata slot Rocky gratis online sau păcănele Penguin Vacation gratis!