verificare bilet baumbet

Verificare bilet Baumbet 2023

Baumbet este o agenție de pariuri unde poți plasa bilete atât online, cât și în agenții. Platforma are undeva la 35 de sporturi și o sumedenie de competiții interesante, cu cote excelente. De aceea, ca să te distrezi așa cum trebuie, îți arătăm cum faci verificare bilet Baum Bet direct pe site. Discutăm despre ambele situații – atunci când pariezi pe platforma online și când pui bilete în agenții.

100% bonus până la 500 RON

Baumbet verificare bilet 2023 – cum se face?

Prin procesul de verificare bilet Baumbet, poți să vezi rapid și simplu dacă ai câștigat. Această platformă îți pune la dispoziție o secțiune în care poți să vizualizezi toate biletele tale plasate online. Desigur, ca să pui pariuri pe site, trebuie să ai deja un cont deschis în agenția online. Pentru pariurile puse într-o agenție stradală, nu este necesar un cont ca să faci verificare bilete Baum Bet. 

Totodată, biletele plasate online pot fi de două tipuri: premeci și live. Platforma are două secțiuni separate pentru cele două tipuri de pariuri, dar o verificare bilet Baumbet se face în același mod. Toate pariurile tale pe care le plasezi online intră în aceeași secțiune de istoric pariere.

Mai mult decât atât, operațiunea de Baum Bet verificare bilet plasate online se poate face de pe orice dispozitiv. Fie că intri de pe laptop sau desktop sau din telefon, pagina are aceleași funcții. Pagina web este optimizată și pentru mobil, deci nu vei întâmpina dificultăți dacă alegi să o accesezi în acest mod pentru Baumbet verificare bilet.

Există și o aplicație de mobil pe care o poți instala din pagina Baumbet. La momentul scrierii articolului, aplicația era disponibilă doar pentru Android. Aceasta facilitează o verificare bilet Baumbet fără vreun efort. Prin aplicație, poți să primești notificări pe telefon cu privire la statusul unui bilet.

Pași pentru verificare bilete Baum Bet 2023

Discutăm mai departe despre etapele de verificare bilet Baum Bet pentru pariuri online:

 • Deschide pagina Baumbet și loghează-te cu datele tale de cont Baumbet online.
 • În partea din dreapta, mergi la secțiunea „Pariurile mele”.
 • Vezi care sunt pariurile deschise. Apasă pe „Istoric complet de pariere” ca să vezi toate pariurile. Astfel, poți să efectuezi verificare bilete Baum Bet decise.
 • Alege secțiunea de pariuri stabilite. Ca să faci o verificare bilet Baum Bet cât mai exactă, poți să selectezi și un interval de timp.

Pentru Baumbet verificare bilet din agenții pașii sunt chiar și mai simpli:

 • Intră pe pagina Baumbet. Nu trebuie să te loghezi sau să ai un cont.
 • Introdu în câmpul dedicat id-ul pariului pe care îl găsești.
 • Vezi care este statusul biletului prin acest proces simplu de verificare bilet Baumbet.

Unde vezi rezultatele la verificare bilet Baum Bet 2023?

Baumbet are și o secțiune de rezultate, deci poți face direct pe site o Baumbet verificare bilet în acest mod. Totodată, există site-uri specializate precum Flashscore și Livescore, unde poți vedea desfășurarea evenimentului. Dacă este un meci important în România, atunci acesta poate fi urmărit și la televizor. 

Ca să intri în această secțiune, trebuie să selectezi „Agenții” din meniul paginii web. Apoi, alege secțiunea de rezultate. Aici vei vedea toate rezultatele evenimentelor pe care poți paria în această agenție. Este o metodă de verificare bilet Baum Bet mai indirectă. Totuși, aceasta are avantajul că poți să vezi detalii despre meci. Mai mult decât atât, tot în secțiunea de agenții, poți găsi statistici.

Acestea te ajută să faci pariuri cât mai bune, cu șanse mai mari de câștig. Îți recomandăm să le folosești și să nu pui pariuri la întâmplare, după cote. Într-adevăr, plasarea unui pariu va dura mai mult, dar în acest mod, te bucuri de o rată mai mare de succes.

De asemenea, pentru Baumbet verificare bilet live, poți urmări desfășurarea evenimentului direct de pe site-ul agenției. Astfel, biletele pe care le plasezi în secțiunea live nu necesită vreo verificare. Totuși, dacă nu stai cu ochii pe meci, biletul plasat pe un eveniment live intră și el în aceeași secțiune de verificare bilete Baum Bet despre care am amintit în capitolul de sus. De amintit și că imediat după terminarea meciului, rezultatul este afișat în pagina de rezultate.

Baum Bet verificare bilet 2023 – bonusuri pariuri sportive

Secțiunea de pariuri sportive de la Baumbet are multe promoții, care mai de care mai avantajoase. Ai la dispoziție pariuri gratuite săptămânale, cote mărite, cash out, cote cu marjă de 0% și nu în ultimul rând bonusul de bun venit. Mai departe, îți prezentăm câteva dintre cele mai importante bonusuri. Îți recomandăm să explorezi și tu secțiunea de promoții ca să afli toate detaliile despre ofertele agenției.

Baumbet Bonus de bun venit cu depunere 2023

Bonusul de bun venit îți acordă până la 650 de lei la primele 3 depuneri de minim 20 de lei. Cu acesta, plasezi mai multe pariuri, deci te vei folosi mai mult de Baum Bet verificare bilet. Vezi mai jos ce primești la fiecare depozit: 

 • La prima depunere: primești 100% bonus până la 500 de lei. Acest bonus este sub forma unui pariu gratuit și nu are cerințe de rulaj. Așadar, este unul dintre cele mai atractive promoții de pe piața din România!
 • La a doua depunere: primești 50% bonus până la 100 de lei. Și acest bonus este sub forma unui pariu gratuit, dar are o cerință de rulaj de 1x. Astfel, va trebui să rulezi valoarea bonusului minim o dată.
 • La a treia depunere: primești 100% bonus până la 50 de lei, sub formă de pariu gratuit. La fel ca cel de sus, și acesta are factorul de rulaj de 1x.

Baumbet Pariu gratuit săptămânal de până la 500 RON 2023

100% bonus până la 500 RON

Ca să beneficiezi de această ofertă bonus Baumbet pariuri sportive, trebuie să plasezi bilete. Nu contează rezultatul biletului, deci pot fi și bilete necâștigătoare. Poți să primești un pariu gratuit cuprins între 10 și 500 de lei, dacă depui numărul de bilete aferent, în fiecare săptămână, după cum vezi mai jos. Miza minimă per bilet trebuie să fie de 25 de lei, iar cota minimă per eveniment trebuie să fie de 1.40.

 • 10-19 bilete: 10 lei;
 • 20-29 bilete: 25 lei;
 • 30-39 bilete: 50 lei;
 • 40-49 bilete: 100 lei;
 • 50-99 bilete: 250 lei;
 • 100+ bilete: 500 lei.

Cashback de până la 10x miza 2023

Bonus Cashback 10x miza

O altă promoție foarte interesantă este cea în care poți să primești de până la 10 ori miza pe un bilet. De obicei, la alte agenții, cashback-ul este un procent destul de mic de 10-15%. Aici însă, poți să și câștigi. Iată cum funcționează: dacă una dintre selecțiile tale de pe bilet este necâștigătoare, primești banii înapoi.

Așadar, acesta este încă un motiv să faci Baum Bet verificare bilet cu atenție. În funcție de numărul de selecții, suma pe care o primești crește. Trebuie să mai ai în vedere și că miza minimă trebuie să fie de 1.50 per selecție.

 • 5-10 selecții: se returnează întreaga miză;
 • 11-15 selecții: de 2 ori miza înapoi;
 • 16-20 selecții: de 5 ori miza înapoi;
 • 21+ selecții: de 10 ori miza înapoi.

Concluzie

Procesul de verificare bilete Baum Bet este extrem de util oricărui parior. La această agenție, operațiunea se face extrem de simplu și rapid. Totodată, ți-am descris succint și câteva bonusuri. Astfel, ai multe motive să-ți deschizi și tu un cont pe această platformă. Plasează pariurile tale preferate pe cele peste 30 de sporturi și efectuează rapid și simplu Baum Bet verificare bilet!