Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

The king

Hai pe JocuriCazinouri.com și joacă-te The King gratis de la NetBet. Simte-te împăratul lumii și câștigă premii împăratești, chiar acum!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: iSoftBet

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu The king

The King gratis este un slot video de 10 linii de plată care rulează pe platforma software Endorphina. Designul acestui slot cu speciale de la isoftBet evocă vremurile medievale, în timp ce cele mai importante simboluri sunt cartea sălbatică sub forma unei coroane, care dublează victorii, iar scatterul, prezentat de un simbol leu. Jucătorii pot încerca slotul de pe această pagină gratuit sau pot vizita oricare dintre cazinourile Endorphina găsite în listele pentru a juca jocul cu bani reali.

The King gratis la NetBet

Pentru a începe călătoria lor în Evul Mediu, jucătorii trebuie să-și regleze pariul. Valoarea monedei, variind de la 0,01 la 1, este ajustată prin împingerea butonului în formă de monedă în colțul din stânga sus. În plus, jucătorii își pot schimba pariul total prin apăsarea săgeților în sus și în jos din colțul din stânga jos. Butonul „Spin” inițiază jocul, în timp ce butonul „Auto” permite jucătorilor să joace jocul de mai multe ori fără nicio întrerupere.

Pentru a spori câștigurile, jucătorii pot face clic pe butonul „Ia risc”. Pe măsură ce dealer-ul își dezvăluie cartea, jucătorul alege una din cele 4 cărți cu fața în jos. Dacă cardul jucătorului este mai mare decât cel al dealerului, suma este mărită. Dacă este mai mică, suma se pierde și caracteristica jocului de noroc sa încheiat. Runda poate fi terminată în orice moment selectând butonul „Ia câștig”, salvând astfel câștigurile.

Dacă pe rolă apar 3 sau mai multe împrăștieri, vor fi declanșate 15 jocuri gratuite. În timpul jocurilor gratuite, premiile se înmulțesc cu 3. Jocurile gratis pot fi re-declanșate. 5 simboluri Crown vor debloca Jackpot-ul de 9000 de monede.

Reguli de joc
Butonul de monede: Reglați valoarea monedei.
Spin: Joacă la pariul ales.
Auto: rotiți rola de mai multe ori succesiv.
Sus / jos: ajustați pariul total ales.
Numere / Linii: Alegeți numărul de linii de plată.
Riscul: începeți runda de pariere.
Luați Win: Salvați câștigurile.

Distrează-te acum pe pagina de Jocuri Gratis de la NetBet și vei simți adrenalina în sânge!