Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Shining King Gratis online 2023

Testează slot Shining King ca la aparate, simplu și gratuit pe JocuriCazinouri.com!

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Shining King Gratis online 2023

DenumireShining King
RTP96,11%
ProducătoriSoftBet
TipSloturi cu fructe
Structură6 role
Linii de plată117.649

Shining King gratis este un joc de tip slot cu fructe, care îmbină elemente clasice cu grafică modernă și caracteristici atractive. Creat de compania iSoftBet, acest joc Shining King gratis oferă oportunități excelente de câștig, având un procent ridicat de restituire a banilor.

Echipa noastră recomandă sloturile 27 Wins, Flaming Hot Extreme, Extremely Hot și Ultimate Hot, pe care le poți juca gratuit online pe JocuriCazinouri.com! Profită chiar acum!

Cum se joacă Shining King gratis 2023?

Chiar dacă structura acestui slot Shining King este puțin mai complexă, nu necesită să fii un veteran al jocurilor de noroc pentru a înțelege și a te bucura de acest slot.

 • Butoanele de reglare a mizei și de pornire a rundei sunt plasate în partea dreaptă a ecranului de joc Shining King slot. Miza totală este exprimată în monede sau în bani bonus, fiind setată implicit la 20 de monede. Cu toate acestea, jucătorii pot ajusta valoarea mizei la joc Shining King gratis în funcție de preferințele lor, având la dispoziție mai multe opțiuni, între 0,01 și 1 credit.
 • Tot la slot Shining King gratis, ai posibilitatea de a juca manual sau în modul automat. Pentru modul automat, este necesar să se selecteze numărul de runde care dorești să fie jucate în mod automat la păcănele Shining King slot. 
 • Poți stabili între 5 și 1.00 runde care să fie jucate în mod automat. 
 • Pe lângă asta, mai dispui și de anumite setări prin care stabilești limite de pierdere și limite de câștig care opresc jocul în momentul în care a fost atins câștigul stabilit la jocuri aparate Shining King. Poți opri oricând setarea de joc automat!
 • În partea stângă a interfeței de joc Shining King gratis regăsești 3 pictograme specifice acestui slot Shining King. Ai prezent butonul de volum care îți permite să oprești/pornești sunetul de pe fundal. Butonul este prezent lângă butonul de volum și îți oferă toate informațiile necesare despre aceste jocuri Shining King gratis.
 • Imediat după butonul de informații, se regăsește butonul Speed, sub forma unui fulger care odată selectat, mărește viteza de joc Shining King.
 • Butonul „Cumpără specială” se află în partea stângă a ecranului de joc Shining King ca la aparate și îți permite să cumperi 10 rotiri Shining King gratis online cu specială.
 • Structura acestui slot Shining King ca la aparate este una interesantă și inovatoare. Shining King gratis online are un total de 6 role verticale și o rolă orizontală. Numărul de simboluri de pe rolele verticale variază de la 2 la 7 simboluri Shining King , ceea ce oferă jucătorilor un număr mare de combinații posibile. 
 • Rolul orizontal, cunoscut și sub numele de „trackerul” sau „top trackerul”, conține 4 simboluri și adaugă câte un simbol la rolele 2, 3, 4 și 5. Acest lucru poate duce la obținerea de combinații câștigătoare suplimentare. Slot Shining King are un coeficient RTP de 96,11%, ceea ce face ca acesta să fie o alegere populară pentru jucătorii care caută o șansă bună de câștig.

Ai jucat până acum păcănelele Hot to Burn, 5 Great Stars, Lotus Flower și Lady Godiva? Dacă nu, acum este momentul! Pe site-ul JocuriCazinouri.com

Simboluri Shining King joc 2023

La jocuri ca la aparate Shining King slot vei întâlni o varietate de simboluri cu o grafică impecabilă. În Shining King joc, vei întâlni unele dintre cele mai populare simboluri ale sloturilor cu tematică de fructe, cum ar fi cireșe, lămâi, portocale, struguri, pepene verde, clopoțel, ștruguri, stele, prune.

Tot la Shining King slot vei putea profita de simbolul Wild și simbolul Scatter sub forma unei coroane și simbolul Myster.

Distrează-te cu sloturile online gratuite Book of Power, Beauty and The Beast, Ancient Egypt și 7 Sins, chiar pe site-ul JocuriCazinouri.com!

Funcții speciale Shining King joc 2023

Shining King gratis online dispune și de funcții speciale de care poți beneficia și prin intermediul cărora poți acumula câștiguri pe măsură. Iată lista cu funcțiile speciale pe care le poți întâlni la Shining King online:

 • Simbolul Wild – acesta poate înlocui toate celelalte simboluri cu excepția simbolului Scatter. Simbolul Wild te ajută să formezi combinații câștigătoare și apare doar pe orizontal la jocuri Shining King gratis.
 • Simbolul Scatter – este reprezentat de o coroană cu o stea în centrul ei. Acesta poate declanșa runde bonus de joc gratuit dacă obții patru simboluri Scatter pe rolele jocului Shining King gratis online.
 • Simbolul Mystery se transformă în aceleași simboluri aflate la vedere și îți generează câștiguri semnificative la Shining King păcănele.
 • Funcția Cumpără Specială îți permite să achiziționezi 12 free spins Shining King păcănele. Pentru a cumărapa acestă special trebuie să plătești de x75 suma pariului tău la păcănele Shining King ca la aparate.
 • Simboluri în cascadă reprezintă o altă funcție specială la păcănele Shining King joc unde orice câștig poate declanșa o serie de câștiguri precum o cascadă. Acesta este o funcție special Shining King slot extrem de avantajoasă care îți poate aduce câștiguri semnificative.

După cum poți observa, la jocuri Shining King gratis, întâlnești o listă largă de funcții speciale care ți se pot active în timpul acestui joc Shining King online și îți pot genera câștiguri semnificative în orice moment al jocului Shining King slot.

Vezi ce funcții speciale au sloturile 5 Lions, 40 Lucky King și Winterberries, pe care le poți juca gratuit online pe JocuriCazinouri.com!

Cât plătește un simbol Shining King gratis 2023?

Valoarea plății pentru fiecare simbol în Shining King ca la aparate poate varia în funcție de cât pariezi și de câte simboluri identice apar pe linii de plată jocuri Shining King online. În continuare îți vom prezenta plata fiecărui simbol Shining King păcănele dacă apare de x5.

 • Șeptarii -10 RON.
 • Dolarul – 1.50 RON.
 • Steaua, clopoțelul – 0. 40 RON.
 • Pepenele, strugurii – 0.35 RON.
 • Prunele, portocalele – 0.20 RON.
 • Lămâile – 0.18 RON.
 • Cireșele – 0.15 RON.

Plata fiecărui simbol diferă în funcție de miza pe care o pariezi și în principal de numărul de apariții. La Shining King slot, simbolurile încep să plătească dacă apar de minim 3 ori pe ecranul de joc Shining King gratis.

Joc Shining King gratis pe mobil 2023

Păcănele Shining King online este disponibil și pe dispozitive mobile, astfel încât poți să joci oriunde și oricând dorești. Interfața de joc este adaptată pentru dimensiunile ecranelor mobile, iar butoanele de joc sunt amplasate strategic pentru a fi ușor de utilizat pe dispozitivele touchscreen.

Shining King online se încarcă rapid și fără probleme pe dispozitive mobile, iar grafica și sunetul sunt la fel de bune precum și pe desktop. Deci, indiferent dacă ești acasă sau în mișcare, poți să te bucuri de experiența Shining King gratis online și să câștigi bani reali pe dispozitivul tău mobil.

Avantaje și dezavantaje Shining King slot 2023

 • Shining King gratis are multe avantaje pentru jucători, inclusiv o temă clasică și familiară, care îi va aduce aminte de jocurile tradiționale cu fructe. 
 • Jocul oferă, de asemenea, funcții speciale interesante, precum simbolul Wild, simbolul Scatter care îți vin în ajutor pentru a crea combinații câștigătoare mai ușor. 
 • Shining King păcănele este disponibil și pe dispozitive mobile, astfel încât jucătorii pot să se bucure de joc oriunde și oricând doresc. 
 • Un alt avantaj la păcănele Shining King joc este reprezentat de rata de plată în valoare de 96,11%.
 • Shining King slot are, de asemenea, o versiune Megaways, care oferă până la 117.649 de linii de plată, ceea ce crește considerabil șansele de câștig.

În cea ce privește dezavantajele Shining King slot, până la acest moment, nu au fost înregistrate dezavantaje în rândul jucătorilor care au ales să pariezi la Shining King.

Concluzie

Acum că ai aflat toate informațiile necesare despre simboluri, plăți, funcții speciale la păcănele Shining King, tot ce îți mai rămâne de făcut este să încerci acum varianta Shining King gratis chiar aici, pe site-ul JocuriCazinouri.com. După ce ți-ai făcut o strategie de joc, poți paria cu bani reali la jocuri aparate Shining King la orice casino.