...
strategii blackjack

Strategii de Blackjack Ușor de Înțeles

Blackjack-ul este considerat ca fiind unul dintre cel mai populare și aclamate jocuri de cazinou din întreaga lume. Chiar dacă blackjack-ul este catalogat ca fiind un joc de noroc, acesta se bazează extrem de mult pe concentrare, abilități psihologice și intuitive, astfel că utilizarea unor strategii de blackjack îți vor crește șansele de câștig. Învață cum să te joci cu dealerul în cel mai eficient mod și pregătește-te să combini norocul cu jocul strategic.

Strategie Blackjack Martingale

Martingale strategie blackjack

Considerată una dintre cele mai populare și cunoscute strategii blackjack online, metoda de pariere Martingale promite să ofere un avantaj considerabil, în cazul în care te decizi să o folosești. Procesul acestei renumite strategii blackjack este unul foarte simplu și ușor de înțeles, astfel că nu vei fi nevoit să faci calcule mult prea complexe.

Tot ce trebuie să faci e ca după fiecare pariu necâștigător, să dublezi miza folosită, iar în cazul în care pariul tău a fost unul norocos, să te întorci la miza inițială.

Astfel, dacă ai stabilit, de exemplu, o miză de 2 RON și ai pierdut, acest tip de strategie blackjack îți impune să mizezi 4 RON la următorul pariu. Dacă îl pierzi și pe acesta, mizezi 8 RON și tot așa, iar dacă norocul îți surâde, te întorci la miza inițială de 2 RON.

Ce să faci ca să folosești eficient acest tip de strategie blackjack

Dacă ești un începător al jocului de blackjack sau folosești pentru prima dată acest tip de strategii blackjack online, este indicat să ții cont de anumiți pași pentru ca efortul tău să îți aducă câștiguri pe măsură. Când vorbim de Martingale strategie blackjack, nu trebuie decât să urmezi 2 sfaturi esențiale:

 1. Joacă cu mize mici: alegând, pentru început, un joc de blackjack cu o miză cât mai mică, te vei simți mai sigur pe tine și mai confortabil, dar te vei putea obișnui și cu această blackjack online strategie fără să implici pierderi majore. Indiferent de bugetul stabilit, este indicat să începi cu mize mici, dacă te hotărăști să joci cu Martingale strategie blackjack;
 2. Dublează mizele cu responsabilitate: este cât se poate de necesar să îți stabilești dinainte un buget pe care să nu îl depășești orice s-ar întâmpla în jocul tău. În caz contrar, te vei simți tentat să continui, fără siguranța că-ți poți recupera sumele pierdute. Așa că nu-ți risca profitul și folosește acest tip de strategii blackjack cu precauție!

Avantaje strategia Martingale

Dacă respecți îndeaproape recomandările noastre, Martingale strategie blackjack online îți aduce multe avantaje:

Află mai multe despre Martingale strategie blackjack și despre cum poate fi strategia Martingale aliatul tău de nădejde la pariuri de succes!

Strategie Blackjack Fibonacci

Fibonacci strategie blackjack

Sistemul de pariere Fibonacci este cel mai vechi tip de strategii blackjack online, fiind inventată în anul 1202 de către însuși matematicianul Leonardo din Pisa, dovadă că jocul de blackjack și științele exacte sunt extrem de conectate.

Această blackjack online strategie presupune următorul proces: după fiecare mână necâștigătoare, vei efectua un nou pariu folosind o miză formată din totalul mizelor anterioare. Spre exemplu, dacă la primul pariu ai folosit o miză de 2 RON și ai pierdut, evident, vei folosi tot o miză de 2 RON pentru că nu ai ce adunare să faci. Dacă se întâmplă să mai pierzi încă o dată, următoarea miză va fi de 4 RON fiindcă vei aduna cele 2 mize de câte 2 RON folosite până atunci.

În ceea ce privește succesul unei runde, vei elimina ultimele 2 mize folosite și vei folosi miza care ți-a rămas în șir. În exemplu nostru, ai ajuns la miza de 4 RON, deci, dacă vei câștiga, vei tăia miza de 4 RON și cea de 2 RON anterioară, deci Fibonacci blackjack strategie online îți va impune să folosești miza de 2 RON, prima, de altfel.

Cum să joci profitabil cu această strategie blackjack online

În ceea ce urmează, îți vom oferi câteva indicații pentru a profita așa cum se cuvine de acest tip de strategii blackjack online:

 1. Organizează-ți bugetul: pornește în cursa câștigurilor cu un plan stabilit dinainte și analizat cu mare concentrare, astfel încât să nu ajungi în punctul în care ai mai multe pierderi, decât profit. Succesul acestei strategii blackjack online nu depinde doar de procesul în sine, ci și de atitudinea ta față de joc. Nu trebuie să cazi pradă tentației de a sări peste bugetul propus;
 2. Caută mize cât mai mici: un joc de blackjack cu mize mici este oportunitatea ideală să-ți exersezi noua strategie blackjack învățată fără să riști prea tare. Este în regulă să fii îndrăzneț și optimist cu privire la câștigurile pe care le vei avea, dar nu este recomandat să te arunci prea tare, pentru că s-ar putea să pierzi mult prea mult.
 3. Ține evidența calculelor: nu te sfii să pari învechit folosind un caiet și un pix, sunt banii tăi în joc și trebuie să-i organizezi așa cum trebuie. Notându-ți constant rezultatele, vei avea o imagine mult mai clară asupra a ceea ce se întâmplă în jocul tău și cât de bine funcționează Fibonacci blackjack strategie online.

Avantaje strategia Fibonacci

Nu doar că vei avea un ajutor considerabil la jocul de blackjack, dar vei avea parte și de alte avantaje, precum:

Citește mai multe despre Finobacci strategie blackjack și despre strategia Fibonacci, care îți poate aduce pariuri câștigătoare în doar câțiva pași!

Strategie Blackjack Labouchere

Labouchere strategie blackjack

Această strategie blackjack online este atribuită politicianului Henry Labouchere, după care a fost denumită, dar este cunoscută și sub alte denumiri, ca Labby, Crossout, Cancellation sau Split Martingale. Scopul ei de bază este să te ajute să recuperezi pierderile acumulate, fără o succesiune specifică de care trebuie să ții cont.

Să vedem, așadar, ce înseamnă acest lucru. Ei bine, nefiind vorba de o succesiune obligatorie, tu ești cel care o stabilește, aceasta putând fi una progresivă, de tipul 1, 2, 3, 4, 5 sau una aleatorie, de tipul 1, 1, 2, 3, 3, 4, 5, 5 sau alte variații. Dacă luăm, ca exemplu, succesiunea aleatorie propusă, va trebui în primă fază să aduni capetele, adică 1 + 5 = 6.

Apoi stabilești miza cu care vrei să joci, să presupunem că e de 10 RON, asta înseamnă că vei paria 60 RON. Câștigi, elimini din succesiune cele două capete adunate și le aduni pe cele noi, adică 1 + 5 = 6, deci pariezi tot 60 RON.

Pierzi, adaugi acest număr ce ilustrează miza pariul necâștigător la secvența ta, astfel că vei aduna 1 + 6 = 7, deci un pariu de 70 RON. Acest tip de strategii blackjack presupune să repeți procesul până rămâi fără niciun număr și să o iei de la început.

Cum îți garantezi câștigul cu această blackjack strategie online

Pentru un plus de avantaj în folosirea acestui tip de strategii blackjack, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi pe care te îndrumăm să le ai în vedere:

 1. Nu te grăbi: este normal să îți dorești ca profitul tău să apară cât mai rapid, dar dacă vrei ca acesta să fie unul pe măsură, trebuie să acorzi timp învățării, înțelegerii și exersării acestui tip de strategii blackjack online. Nu trata rezultale superficial, ci analizează modul în care îți este influențat jocul de către sistemul de pariere și fă calculele corespunzătoare;
 2. Stabilește-ți limitele: dacă te simți încrezător fiindcă ai un buget suficient, nu înseamnă că trebuie să riști continuând să pariezi după ce ai pierdut mult prea mulți bani. Cel mai bun sfat, dacă intenționezi să-ți încerci norocul cu această blackjack strategie online, este să urmezi planul pe care ți l-ai făcut la începutul jocului, fără excepție. Mai ales fiindcă vorbim de sistemul Labouchere, una dintre acele strategii blackjack online folosită de obicei de cei care pun la bătaie sume destul de mari de bani. Te îndrumăm să joci pe mize cât mai mici, pentru a evita pierderile semnificative;
 3. Ia notițe: pe tot parcursul jocului, îți recomandăm să-ți notezi undeva toate pierderile, câștigurile și mizele folosite pentru o analiză mai atentă asupra jocului tău. Îți va fi mult mai confortabil să faci calculele necesare și să urmărești starea bugetului.

Avantaje strategia Labouchere

Printre cele mai semnificative avantaje oferite de acest tip de strategii blackjack online, menționăm:

Descoperă mai multe informații în cadrul articolelor despre Labouchere strategie blackjack și despre cum strategia Labouchere te ajută să pariezi inteligent și avantajos!

Strategie Blackjack Paroli

Paroli strategie blackjack

Considerată cea mai simplă și accesibilă metodă de pariere, Paroli strategie blackjack online a fost inventată în Franța de către celebrul matematician Blaise Pascal și are ca obiectiv final obținerea a 3 mâini câștigătoare consecutiv, moment în care majoritatea jucătorilor se opresc și reiau jocul.

Să facem lucrurile și mai simple și să dăm un exemplu concret al acestei strategii blackjack: dacă pariezi 3 RON și câștigi, îți vei dubla miza, deci vei paria 6 RON. Un nou câștig te va face să pariezi 12 RON și tot așa. În cazul în care pierzi, revii la miza inițială de 3 RON și repeți procesul la fiecare pariu necâștigător.

Cum să ai profit cu una dintre cele mai folosite strategii blackjack

Iar ca această strategie blackjack să fie și mai eficientă, citește în continuare îndrumările noastre:

 1. Pariază inteligent: în mare parte, un pariu inteligent se bazează tot pe alegerea unor mize accesibile. Iar dacă stai să te gândești, este destul de logic. În acest fel, Paroli strategie blackjack online nu are cum să îți cauzeze pierderi prea mari, fiindcă joci mult mai sigur;
 2. Joacă cu precauție: așa cum am tot menționat pe parcursul articolului, eficiența acestor strategii blackjack online depinde foarte tare de cât de responsabil vei juca. Și în cazul sistemului de pariere Paroli lucrurile stau în mare parte la fel. Cu un buget rezonabil pe care promiți să îl respecți, nu vei investi mult prea tare și vei pleca cu un profit foarte atractiv.

Avantaje strategia Paroli

Iată ce avantaje poți avea dacă te decizi să folosești acest această blackjack strategie online:

Citește pe larg despre Paroli strategie blackjack și despre strategia Paroli pentru pariuri norocoase și calculate!

Strategie Blackjack 2-1-2 (Manhattan)

Manhattan strategie blackjack

Această strategie blackjack online  este o încă alegere de top pentru cei ce vor să joace profitabil, fiind vorba de un sistem de pariere care are ca scop principal reducerea riscului prin crearea treptată a pariurilor.

Indiferent de miza cu care vrei să începi jocul de blackjack, de exemplu, 5 RON, dacă vei câștiga, vei scade 1 RON la următoarea miză folosită, deci vei paria 4 RON, dacă câștigi din nou, mărești miza cu încă 2 RON, deci 6 RON, apoi cu încă 1 RON, adică 7 RON, apoi cu încă 2 RON, adică 9 și tot așa, dar numai dacă ai parte de pariuri norocoase. Conform acestei strategii blackajack, dacă pierzi, te întorci la miza inițială, în exemplu nostru fiind 5 RON.

Sfaturi ca să joci cu strategia Manhattan Blackjack

Pentru ca orice strategie blackjack online să îți aducă profitul pe care îl aștepți, trebuie să ții cont și de anumite recomandări, care nu vor face decât să te îți reducă riscurile atunci când vrei să joci:

 1. Cunoaște când să te oprești: indiferent de cât de profitabile pot fi acest tip de strategii blackjack online, abuzând de reguli, nu vei face decât să pierzi. De aceea, este important să știi când trebuie să-i pui stop, fiindcă tu ești singurul care manipulează pariurile.  Stabilește un plan, urmează-l cu exactitate și nu cheltui mai mult decât ți-ai propus;
 2. Joacă la sigur: cel mai sigur mod de a exersa și de evita pierderile majore atunci când vrei să joci cu această blackjack strategie online este să îți alegi mize care te avantajează în funcție de bugetul tău. După ce te vei obișnui cu metoda de pariere, poți îndrăzni să mărești mizele, dar să continui să joci responsabil.

Avantaje strategia Manhattan

Strategie Blackjack Oscar’s Grind

Oscar strategie blackjack

Această blackjack strategie online se remarcă prin accesibilitatea pe care o pune la dispoziție jucătorilor cu un buget mai redus, astfel că se concentrează pe câștiguri mici, obținute treptat, reducând, așadar, pierderile majore.

Să presupunem că ți-ai rezervat suma de 100 RON pentru a juca online cu această strategie blackjack și că miza pe care o folosești pentru a efectua primul pariu este de 1 RON. Dacă pierzi, continui cu miza de 1 RON până câștigi, moment în care mărești miza cu 1 RON, deci mizezi 2 RON. Pierzi, continui cu miza de 2  RON până câștigi și ajungi la miza de 3 RON și tot așa. În momentul în care atingi limita bugetului tău de 100 RON din nou, reiei întreg procesul, deci mizezi cu 1 RON.

Sfaturi ca să joci cu strategia Oscar’ s Grind Blackjack

Nu e necesar doar să înțelegi tipul de strategie blackjack online, ci și să o aplici corect, astfel că există și anumite aspecte de care ar trebui să ții cont pentru a avea parte de succesul mult dorit:

 1. Ai răbdare: este evident că sistemul Oscar Grind’s nu este tocmai una din acele strategii blackjack care să îți ofere câștiguri generoase într-un interval foarte scurt de timp, ba dimpotrivă, oferă câștiguri mici, treptat. Așadar, trebuie să fii conștient de acest lucru și să nu te abați de la procesul de bază fiindcă nici strategia nu va mai aduce aceeași reușită;
 2. Nu pregăti un buget prea mare: poate pare că această blackjack strategie online nu are cum să-ți creeze prea multe pierderi, deci pregătești un buget generos, însă nu este o mișcare avantajoasă. Ajungi astfel să lucrezi împotriva sistemului de pariere. S-ar putea să rămâi surprins și dezamăgit de pierderile pe care le poți întâmpina, dacă te ambiționezi prea tare și nu gândești responsabil.

Avantaje strategia Oscar’ s Grind

Strategie Blackjack Parlay

Parlai strategie blackjack

Se spune că această strategie blackjack online a luat naștere cândva în secolul 16, fiind folosit pentru prima dată în Italia de membrii clasei superioare la un joc de cărți numit basset. În prezent, Parlay blackjack strategie online mai este cunoscută sub denumirile de „Let it Ride” (Mergi mai departe) sau „Pyramid Betting System” (Sistem de pariuri piramidale), fiind una dintre cele mai populare strategii blackjack de acest tip.

De asemenea, este una dintre cele mai vechi strategii blackjack online inventate, derivând din conceptele de care băncile se foloseau pentru a compune dobânzile.

Procesul de pariere sună cam așa: dacă folosești o miză de 10 RON pentru primul pariu și pierzi, vei continua cu această miză până vei câștiga, iar de fiecare dată când pierzi pe parcursul jocului, te întorci la miza inițială de 10 RON. Dacă pariul tău este câștigător, dublezi miza, astfel că vei paria 20 RON.

Însă mai există o metodă de a juca cu sistemul de pariere Parlay: presupunând că folosești aceeași miză de 10 RON și câștigi, vei câștiga practic 15 RON, iar următoarea ta miză ar trebui să valoreze cât totalul rezultat în urma adunării mizei folosite și a câștigului, adică 25 RON.

Sfaturi ca să joci cu strategia Parlay Blackjack

Deși procesul strategiei nu sună deloc complicat, mai câteva detalii semnificative după care trebuie să te ghidezi atunci când vrei să o testezi cu un joc de blackjack și să ai parte de un succes garantat:

 1. Stabilește o limită de câștig: dacă te hotărăști să folosești acest tip de strategii blackjack online, stabilește o limită de câștig, moment în care trebuie să te oprești pentru a retrage profiturile. Altfel, s-ar putea să ai parte de pierderi, fiindcă vei continua să reduci profiturile. Limita se stabilește în funcție de preferințe, dar și în mod realist. Stabilind limite, câștigi constant și nu pierzi prea mult. Dacă vei utiliza o metodă eficientă de gestionare a banilor și vei aplica corect sistemul Parlay, atunci jocul de blackjack îți poate aduce multe satisfacții;
 2. Stabilește o limită de pierdere și de pariuri: ar trebui să ie în calcul și setarea unei limite de pierdere și de pariuri efectuate, dacă vrei să foloșești această strategie blackjack utilizați Parlay. Aceasta se realizează în funcție de bugetul tău. Referitor la implementarea corectă a strategiei Parlay, îți recomandăm să alegi o masă de blackjack cu limite de pariere accesibile, pentru a-ți crea șanse realiste de câștig. Trebuie să știi când să te oprești și când să o iei de la capăt cu miza primului pariu. Experții în strategii blackjack online sfătuiesc jucătorii să foloseasză acest sistem de pariuri pentru maxim 3 sesiuni.

Avantaje strategia Parlay Blackjack

Strategie Blackjack d’Alembert

strategie blackjack

Sistemul de pariere d’Alembert este văzut de jucători ca fiind una dintre cele mai de încredere și sigure strategii blackjack online, adresându-se în special celor care nu vor să parieze sume mult mai mari de bani.

Strategia a preluat numele celui ce a inventat-o în secolul 18, și anume matematicianul și fizicianul Jean le Rond D’Alembert, care a notat la acea vreme că această metodă de pariere este ideală pentru a echilibra câștigurile și pierderile pe termen lung.

Iată ce impune acest tip de strategie blackjack online: presupunând că folosești o miză de 4 RON la primul tău pariu și pierzi, va trebui să dublezi miza și să pariezi 8 lei, iar dacă vei pierde iar, vei tripla miza inițială, adică vei mai aduna miza inițială la cea precedentă, deci vei paria 12 RON.

În cazul în care câștigi, scazi miza inițială din cea cu care ai pariat, deci, în cazul în care ai ajuns la miza de 12 RON și ai câștigat, scazi miza inițială din această sumă, adică vei paria 8 RON.

Sfaturi ca să joci cu strategia d’ Alembert Blackjack

Înainte să începi un joc de blackjack folosind acest sistem de pariere, iată ce anume trebuie să ai în vedere, pentru ca procesul să fie unul cât mai simplu și eficient:

 1. Înțelege scopul strategiei: un jucător are șanse mai mari de câștig după ce a suferit o pierde și o șansă mai mare de a pierde după ce a înregistrat un câștig. Așadar, vorbim despre un interval mai mare de timp, deci procesul trebuie tratat cu răbdare și responsabilitate. Nu vei obține câștiguri extrem de mari instant, ci profituri mici și stabile în mod progresiv.
 2. Determină mărimea potrivită a pariului: să joci responsabil și să ai un plan realist este cheia spre câștigurile dorite. Pentru asta, trebuie să setezi limitele în ceea ce privește bugetul total, mizele folosite și numărul de pariuri plasate. Ia-ți timpul și concentrarea necesară dacă vrei ca strategia ta să dea roade, fiindcă finalul jocului depinde doar de alegerile pe care le faci.

Avantaje strategia d’Alembert Blackjack

Concluzie

Utilizarea unei strategii de blackjack se poate dovedi ca fiind una dintre cele mai avantajoase modalități prin care poți înregistra câștiguri impresionante la unul dintre cele mai atractive jocuri de noroc din lume. Dacă combini o strategie blackjack și un bonus de bun venit atractiv, atunci șansele tale de câștig se măresc considerabil. Fie că vei folosi strategia Martingale, Fibonacci sau oricare altă strategie blackjack, noi îți urăm mult succes la joc!