Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Roulette European

Ruleta Europeană este unul dintre cele mai vechi jocuri de ruletă, cu reguli care nu s-au schimbat de sute de ani. În versiunea pusă la dispoziție de Unibet Romania, jocul vine cu o interfață prietenoasă, intimă și totodată intuitivă, oferind jucătorilor exact ceea ce au nevoie: adrenalină și câștiguri maxime.

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Păcănele OnlineRuletă

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON
DenumireRoulette European
ProducătorNetEnt
TipRuletă

Roulette European online 2024 este unul dintre cele mai vechi jocuri de ruletă, cu reguli care nu s-au schimbat de sute de ani. În versiunea Roulette European pusă la dispoziție de Unibet Romania, jocul vine cu o interfață prietenoasă, intimă și totodată intuitivă, oferind jucătorilor exact ceea ce au nevoie: adrenalină și câștiguri maxime. Joacă European Roulette online gratuit și distrează-te pe cinste!

Din punct de vedere grafic, European Roulette gratis 2024 vine cu o proiecție tridimensională a mesei de ruletă, în care ai impresia că te afli exact în interiorul unei săli de cazinou. Lumina ușor difuză pe margini lasă să se vadă doar ceea ce ne interesează: roata ruletei, cu numerele inscripționate pe aceasta și masa de joc Roulette European demo 2024. Dacă ești pregătit să încerci un joc de ruletă de la Netent, unul dintre cei mai buni producători, atunci șansa ta este chiar aici!

Joacă la American Poker 2, Lucky Lady Charm Deluxe, Dice and Roll și Shining Crown! Și la păcănele Pumpkin Smash sau Rambo ai parte de reușite fantastice!

Mizează pe simplitate la European Roulette gratis – cum se joacă?

În partea de jos avem jetoanele de joc, cu valori cuprinse între 1 și 25 de unități, iar în partea dreaptă a acestora avem opțiuni pentru dublarea mizei ori păstrarea acesteia, în scopul plasării unui nou pariu. De asemenea, în partea din dreapta sus avem o scurtă statistică a numerelor extrase anterior, astfel încât să ne putem face o idee asupra frecvenței acestora în momentul în care plasăm mizele.

Roulette European gratis online 2024 nu abundă de alte artificii de natură grafică, plusul verde închis și căsuțele colorate în roșu și negru dând întregului ansamblu imaginea unei săli clasice de cazinou, în care aștepți dintr-un moment într-altul ca un dealer să-și facă apariția. La Roulette European gratis 2024 însă, dealerul este unul virtual, astfel încât, în momentul în care ai apăsat butonul „Spin”, bila este plasată instantaneu pe marginea mantinelei, în sensul invers rotirii axului ruletei.

De asemenea, oprirea bilei de la European Roulette online 2024 gratuit se face cât se poate de realist, salturile acesteia peste căsuțele numerotate fiind reproduse fidel prin sunetul bilei de fildeș lovind marginile din aluminiu. Joacă European Roulette pentru cele mai tari câștiguri!

Cât privește regulile de jocului Roulette European gratis de pe Unibet Romania, acestea sunt extrem de simple. Jucătorii au la dispoziție posibilitatea de a paria pe unul, două sau mai multe numere, inclusiv pe cifra zero, care îți poate aduce un câștig echivalent cu de 35 de ori suma mizată. Nu în ultimul rând, la Roulette European gratis online 2024 poți plasa un pariu pe numerele pare sau impare, dar și pe cele din jumătatea inferioară ori superioară, în cazul în care vrei să riști puțin sau să-ți dublezi în acest fel banii.

Vezi în secțiunea următoare ce pariuri poți face și joacă European Roulette după bunul plac! Nu uita că la JocuriCazinouri poți să joci online gratis și Versailles Gold, Dolphin Pearl, Plenty on Twenty și Book of Ra!

Pariurile la Roulette European gratis online 2024

Așa cum am spus și mai sus, sunt mai multe tipuri de pariuri la European Roulette gratis 2024. Poți paria pe culori sau alte grupuri de numere. În cele ce urmează, vom vedea, punct cu punct, care sunt aceste pariuri de la Roulette European, cu denumirile lor în engleză și în română și cu cota aferentă fiecărui pariu. Descoperă Roulette European online 2024 și ce pariuri poți plasa!

 • Straight (pariu simplu): atunci când pariezi pe un singur număr la European Roulette online gratuit. Pune jetonul pe numărul respectiv și pornește jocul. Cota 35:1;
 • Split (pariul pe două numere): pariul unde jetonul trebuie plasat pe o linie dintre două numere alăturate la Roulette European demo. Cota 17:1;
 • Three Line/Street (pariul pe trei numere): jetonul trebuie plasat pe muchia de jos a tabelului cu numere. Cota este de 11:1 la Roulette European gratis online;
 • Corner (pariul pe patru numere): plasează jetonul European Roulette gratis pe intersecția dintre patru numere pentru a pune pe toate. Cota este de 8:1;
 • Six Line (pariul linie): acesta este pariul care se pune pe șase numere la European Roulette online gratuit. Pune jetonul pe muchia de jos a tabelului cu numere, între două șiruri de câte trei. Cota la Roulette European demo este 5:1;
 • Dozen (duzină): pariul pe duzine al Roulette European online este pe grupuri de câte 12 numere. Plasează un jeton pe 1st – 12, 2nd – 12, 3rd – 12 pentru a pune pariul la joc European Roulette online gratuit pe grupul de numere de deasupra. Cota este 2:1;
 • Column (pariul pe coloană): pariezi tot pe 12 numere la European Roulette gratis, dar acestea sunt cele de pe fiecare coloană. Pune jetonul pe oricare dintre 2:1 din dreapta mesei. Cota este, bineînțeles, 2:1;
 • Red/Black (pariu pe culoare): pune jetonul pe roșu sau negru dacă dorești să pariezi pe culoare la Roulette European demo. Cota este 1:1;
 • Even/Odd (pariuri pe numere pare/impare): pariază pe numerele pare sau impare la Roulette European gratis online. Șansele sunt de 1:1;
 • 1-18/19-36: pune pariul pe numerele mici, de la 1 la 18 sau pe numerele mari, de la 19 la 36. Cota la Roulette European demo este tot de 1:1.

Mai sus, pariurile Roulette European 2024 sunt încadrate în două categorii. De la pariul simplu la pariul linie, sunt pariurile numite interioare, adică direct pe numere la European Roulette gratis. Restul pariurilor Roulette European gratis online sunt numite pariuri exterioare, puse pe mai multe numere grupate în diverse moduri.

Apasă pe butonul oval din stânga jos al Roulette European online 2024 pentru a paria și pe numerele așa cum apar ele, în ordinea de pe ruletă. Cu joc European Roulette demo 2024, poți paria până la 16 vecini ai unui număr și pe alte categorii: tiers, orphelins și voisins.

Descoperă ce funcții ai disponibile la joc European Roulette demo și cum poți să te bucuri de câștiguri unice! Îți recomadăm să încerci și Burning Hot, Frog Story, Just Jewels Deluxe și Pyramid Quest!

Funcții speciale la Roulette European Demo 2024

Mai mult decât atât, la joc European Roulette gratis 2024, poți pune pariuri pe numere calde sau reci. Numerele calde sunt cele care ies cel mai des, iar cele reci sunt cele care au cea mai mică frecvență. Acestea se află în partea din dreapta sus și sunt câte 4 din care poți alege.

Află și tu cum poți testa joc European Roulette demo 2024 direct pe telefonul tău mobil, de oriunde ai fi! Joacă și Shaolin Spin, Sweet Bonanza, Dracula Family și King Kong!

Joacă European Roulette pe mobil 2024

Roulette European 2024 este disponibil și pe smartphone sau tabletă. NetEnt, creatorul acestui European Roulette, este renumit pentru optimizarea sa excelentă a jocurilor sale de tip slot pentru toate dispozitivele. Funcțiile de joc ale European Roulette gratis sunt adaptate pentru touchscreen și dimensiuni mai mici, deci te bucuri de exact aceeași experiență optimă.

Vezi din secțiunea următoare ce avantaje și dezavantaje ai la Roulette European gratis online 2024! Cu Roulette European demo ai parte de o experiență de joc uimitoare! La JocuriCazinouri poți încerca și jocurile Golden Monkey, Great Adventure, 20 Super Hot și Hooks Heroes!

Avantaje și dezavantaje Roulette European demo 2024

Roulette European online are o sumedenie de avantaje pe care le vom menționa mai departe. Desigur, la Roulette European demo, există și câteva bile negre pe care trebuie să le iei în considerare.

Avantaje European Roulette gratis 2024

 • Plata la Roulette European online foarte bună, cu RTP de 97,3%.
 • European Roulette are interfață intuitivă, ușor de pariat.
 • Roulette European gratis online funcționează perfect și de pe mobil.

Dezavantaje European Roulette gratis 2024

 • Roulette European demo nu are mai multe funcții speciale.
 • Roulette European gratis online nu păstrează pariul de la o rundă la alta, deci trebuie să pariezi de fiecare dată.

Concluzie

Roulette European gratis online 2024 este un joc simplu de ruletă europeană, unde poți învăța ABC-ul ruletei. De asemenea, poți câștiga și sume frumoase dacă îl joci pe bani, având o rată de plată extrem de mare. Joacă European Roulette pe Jocuri Cazinouri și încearcă și alte jocuri de tip slot! Roulette European online 2024 este o alegere ideală, mai ales dacă vrei să te distrezi pe cinste! Joacă și tu Roulette European online!