Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

King Kong

King Kong gratis a stârnit imaginația creatorilor de film și de jocuri încă de acum aproape un secol, de la prima ecranizare cu acest nume, în 1933. De atunci, gigantica gorilă a cunoscut o celebritate aparte, fiind întâlnită nu doar pe marile ecrane, ci și în sălile de jocuri de noroc. Astăzi, versiunea inovativă a celor de la Playtech este întâlnită și pe cazinourile online.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: NextGen Gaming

Bonus până la 2500 RON + 600 Free Spins

100% până la 1000 RON și 300 Rotiri Gratis
75% până la 500 RON și 100 Free Spins
75% până la 1000 RON și 100 Runde Gratis
100 Rotiri Gratuite la verificare
DenumireKing Kong
RTP95.50%
ProducătorNextgen Gaming
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată20

King Kong gratis 2023 a stârnit imaginația creatorilor de film și de jocuri încă de acum aproape un secol, de la prima ecranizare cu acest nume, în 1933. De atunci, gigantica gorilă a cunoscut o celebritate aparte, fiind întâlnită nu doar pe marile ecrane, ci și în sălile de jocuri de noroc. Astăzi, King Kong ca la aparate 2023, versiunea inovativă de sloturi cu speciale a celor de la NextGen Gaming este întâlnită și pe cazinourile online 2023.

Îți recomandăm și sloturile Sweet Bonanza, Dracula Family, Witches Charm și Golden Monkey online gratis la JocuriCazinouri! Joacă gratuit online și slotul Rambo, inspirat de personajul din seria de filme de acțiune!

Cum se joacă King Kong slot 2023

Versiunea slotului cu speciale King Kong gratis 2023 are la bază ultima ecranizare sub titlul „King Kong”, cea din 2005, care l-a avut drept regizor pe Peter Jackson, devenit ulterior cunoscut și pentru celebra ecranizare a trilogiei Lord of the Rings (Stăpânul Inelelor).

Astfel, dincolo de detaliile incitante desprinse de pe misterioasa Insulă Skull, King Kong gratis 2023, jocul pare a fi realizat în două dimensiuni – una care te introduce în fascinanta lume a junglei și a habitatului natural al giganticei gorile și o alta în care vei avea parte de lumina și strălucirea New York-ului, metropola americană care va fi terorizată de monstrul dezlănțuit, King Kong.

Este foarte simplu să joci păcănele King Kong 2023! Un slot King Kong are structura clasică de 5 role, 20 de linii de plată și un panou de control intuitiv. Pariul unui joc King Kong 2023 se setează din meniul Line Bet, din butoanele „+” și „-„. Mărimea maximă a pariului King Kong slot 2023 este de 20 de credite.

De asemenea, la King Kong păcănele 2023 poți modifica și numărul de linii active de plată, utilizând, ca și în cazul valorii pariului, butoanele „+” și „-„. La slot King Kong, rotirile se lansează apăsând butonul „Spin”, iar rotirile automate ale unui joc King Kong se activează din butonul „Autoplay”.

Distrează-te pe cinste și cu jocurile Game of Thrones, Great Adventure, 20 Super Hot și Hooks Heroes online gratuit!

Simboluri King Kong online 2023

Producătorul slotului și-a propus ca pentru King Kong ca la aparate 2023 să readucă la viață personajele consacrate ale peliculei: 

  • Ann Darrow este interpretată de Naomi Watts. Ea are o relație specială cu gorila King Kong. În King Kong gratis online 2023, ea reprezintă simbolul cel mai bine plătit;
  • Jack Driscoll, interpretat de Adrien Brody, este liderul grupului care capturează gorila. El îți va aduce, în King Kong gratis online 2023, 600 de credite;
  • Căpitanul Englehorn este ultimul personaj pe care îl prezentăm si care face parte din joc King Kong 2023. În King Kong ca la aparate, el îți aduce 300 de credite. 

King Kong joc 2023 aduce pe ecran și clasicele simboluri cu cărți. Ele se vor găsi de la 10 la A, astfel încât King Kong slot să îți capteze atenția. Cel mai bine plătit simbol la King Kong ca la aparate este A. Într-o combinație de 5, vei primi 150 de credite la slot King Kong 2023.

Pe site-ul nostru poți să testezi și Classic Blackjack, Joker Poker, Super Lady Luck și Spinning Stars, păcănele online de excepție!

Funcții speciale King Kong gratis 2023 

Celebrul King Kong îți va putea multiplica de cinci până la 100 de ori suma câștigată la păcănele King Kong 2023, în cazul în care îl vei prinde sub forma unui simbol Wild, care îți va apărea sub forma unei animații înfricoșătoare, în care vei fi asurzit de urletul misterioasei gorile. În King Kong joc, simbolul poate înlocui orice altă pictogramă de pe ecran, cu excepția simbolului Scatter, pentru a asigura cel mai bun câștig când joci King Kong online. Dacă vei avea 5 simboluri cu celebra gorilă, vei câștiga 3000 de credite la King Kong păcănele 2023. 

King Kong gratis este un joc de care nu te vei putea dezlipi. King Kong online are 2 moduri de joc: Jungle Mode – clasic, se inițiază la primul spin King Kong gratis 2023, și Big City – se inițiază după activarea Skull Island Bonus. Joacă King Kong gratis pentru a le descoperi!

Ai jucat până acum Lucky Wild, Secrets of Alchemy, American Roulette și Pumpkin Smash? Dacă nu, atunci aici este locul potrivit! Nu uita nici de păcănele Pumpkin Smash, unele dintre cele mai bune din mediul online! Joacă-le gratuit online chiar pe acest site!

Cât plătește un simbol la păcănele King Kong 2023

Intră în atmosfera filmului fantastic cu King Kong gratis 2023!

Jocul King Kong gratis 2023, oferă și o mulțime de premii, iar bonusurile puse la bătaie sunt puțin diferite de alte sisteme. Când vei juca King Kong online 2023, vei întâlni simboluri cu personaje reale din film, interpretate de actori reali. Căpitanul Englehorn îți poate aduce până la 300 de monede gratuite într-un joc King Kong 2023. Vei primi 500 de monede la păcănele King Kong în cazul exploratorului Carl Denham (personaj interpretat de Jack Black), în vreme ce figura premiatului cu Oscar Adrien Brody și a partenerei sale din film, interpretată de celebra Naomi Watts, îți pot aduce 600, respectiv 1000 de monede la păcănele King Kong 2023.

În plus, dacă alegi să joci King Kong gratis 2023, va trebui să urmărești cu atenție pe ecran simbolul întruchipat de gorila gigantică King Kong, cea de-a opta minune a lumii, cum mai este denumită în joc, putându-ți aduce până la 3000 de monede gratuite, în cazul în care o vei alinia de cinci ori pe liniile de plată ale unui joc King Kong 2023. 

Ce spui despre jocurile Dazzle Me, Rambo, Roulette Advanced și Blue Heart? Credem că ți-ar plăcea să încerci versiunile demo la JocuriCaziniuri!

Jocul pe mobil King Kong gratis online 2023

Bineînțeles, King Kong gratis 2023 are și o versiune pentru mobil. Producătorul NextGen Gaming este la curent cu dorințele jucătorilor săi, așadar, King Kong slot 2023 este accesibil pentru toată lumea. 

Puteți juca King Kong slot de pe aproape orice telefon mobil, deoarece restricțiile cu privire la rezoluția sau dimensiunea ecranului au fost eliminate. Pe scurt, aveți acces la King Kong gratis online 2023 dacă aveți un smartphone și vă puteți bucura de toate caracteristicile unui slot King Kong. Pentru a juca King Kong păcănele, aveți nevoie doar de o conexiune bună la internet, pentru a nu risca să vă deconectați în timp ce jucați King Kong gratis online. 

Îți recomandăm și Wild Wild West, Victorious, Black Widow și 4 of a Kind, pentru cele mai tari experiențe de joc!

Avantaje și dezavantaje King Kong joc 2023

King Kong joc 2023 are o mulțime de avantaje ce așteaptă să fie descoperite. Volatilitatea unui slot King Kong este medie spre ridicată, ceea ce este o veste bună pentru jucători. Un alt bonus este faptul că puteți juca King Kong gratis, pentru a se crea o familiaritate cu funcțiile King Kong online 2023. 

RTP la King Kong gratis are valoarea 95,5%, asigurând un retur constant către jucători. Toate aceste avantaje confirmă popularitatea de care se bucură King Kong păcănele 2023. 

Pentru a fi complet obiectivi, vom prezenta și dezavantajele King Kong gratis 2023. Unul dintre ele este lipsa jocurilor de risc. De asemenea, la King Kong păcănele 2023, nu există nici jackpot progresiv. Cu toate acestea, avem încredere să spunem despre King Kong online că este un joc ce nu trebuie ratat!

Concluzie King Kong ca la aparate 2023

King Kong joc 2023 impresionează prin funcțiile sale speciale, iar cele două moduri de joc sunt impuls de care ai nevoie să alegi acest joc. Nu mai sta pe gânduri și joacă King Kong gratis 2023!