Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Archangels: Salvation

Încearcă noul joc NetEnt în care un arhanghel și un demon se luptă să îți ofere cel mai mare câștig!

Rating:
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 6,350 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 15x
50 RON la verificarea contului

Jocuri asemanatoare cu Archangels: Salvation

Dincolo de tema jocului însă, nu chiar toate elementele sunt clasice pe jocul Hot & Cash. Astfel, jocul celor de la Netbet Online vine cu o serie de inovații și de surprize plăcute pentru jucători, care nu face decât să-i sporească atractivitatea.

Te distrezi și câștigi cu NetBet Online!

Deși pare desprins dintr-un univers complex, jocul pus la dispoziție de Netbet Online ne oferă o privire retrospectivă asupra jocurilor de tip slot din toate timpurile. Fundalul acestuia este conceput simplu, cu nuanțe strălucitoare de galben, fără detalii impresionante, care pun în valoare icoanele cu fructe care se regăsesc pe rolele jocului. În ciuda simplității, totul pare extrem de dinamic la Hot & Cash, începând de la culorile stridente care predomină jocul și până la efectele muzicale și de animație.

Pe de altă parte, jocul oferit de Netbet Online este mai ușor de jucat decât ți-ai imaginat vreodată. Jocul nu abundă de butoane și setări complicate, fiind extrem de ușor de accesat și de intuitiv. Acesta este conceput cu cinci role și 20 de linii de plată, care sunt fixe, fără a se modifica în momentul schimbării bet-ului, așa cum se întâmplă la alte jocuri de tip slot. O astfel de opțiune nu există, ceea ce nu vă oprește să setați însă valoarea mizei la 20, 40 sau chiar 200 și 400 de monede. Iar rolele vor începe să se învârtă imediat ce ați setat valoarea. În acest sens, butonul Autoplay, de culoare portocalie, situat în partea stângă a jocului oferit de Efortuna, vă permite să rulați câteva mize în serie. Pur și simplu, după ce ați setat miza, rolele se vor învârti până ce veți apăsa butonul de stop. De asemenea, puteți opta pentru rotirile una câte una, astfel încât jocul să fie mai ușor de gestionat. În ceea ce privește simbolurile, acestea sunt la fel de clasice, începând cu cireșe, portocale, prune, struguri și culminând cu norocoșii șeptari.