Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Archangels: Salvation

Încearcă noul joc NetEnt în care un arhanghel și un demon se luptă să îți ofere cel mai mare câștig!

Rating:
3.9/5 - (18 votes)
Producator: Netent

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Jocuri asemanatoare cu Archangels: Salvation

Archangels: Salvation arată lupta crâncenă dintre un arhanghel și un demon. Spre deosebire de luptele biblice, totuși, de această dată învingător iese cel care reușește să îți acorde cel mai mare câștig la acest joc. Prin urmare, nu trebuie să alegi de partea cui să lupți, tot ce trebuie să faci ca să câștigi este să joci! Jocul este dezvoltat de NetEnt și are 6 coloane, 12 rânduri și 100 linii de câștig de diferite forme și plasamente pe tabla de joc. Poți paria valori între 0.01 și 0.5 unități iar jackpotul este de 150.

Pe lângă câștigul la apariția a 6 simboluri identice pe una din liniile de câștig, jocul Archangels: Salvation gratis mai oferă și beneficii bonus cu ajutorul simbolurilor wild și scatter. La fel ca majoritatea păcănelelor online, acest joc în care binele și răul concurează pentru a-ți umple buzunarele are și funcție de autoplay, dar și premii cu rotiri gratuite!

La 6 simboluri de același fel, de exemplu, un jucător poate câștiga de 150 de ori valoarea pariată pe linie.

Simbolurile Wild in Jocul Archangels: Salvation Gratis

În acest joc, primele și ultimele 2 linii reprezintă Raiul și Iadul, puncte de mare interes pentru jucătorii care vor să beneficieze de câștiguri bonus. Dacă un simbol wild (care ocupă 4 celule) ajunge în oricare dintre cele 2 zone, vei avea parte de următoarele beneficii:

  • Simbol Wild în Rai: primești încă 4 serii de simboluri Wild pe tabela de joc dacă simbolul wild este în întregime în primele 2 rânduri și doar 2 dacă se regăsește doar parțial în primele 2 rânduri.
  • Simbol Wild în Iad: primești 16 simboluri wild individuale dacă simbolul wild inițial se află în întregime în ultimele 2 rânduri ale tabelei și 8 simboluri individuale dacă simbolul inițial se regăsește doar parț

Simbolurile Scatter în Archangels: Salvation Gratis

Dacă, în schimb, nimerești 2, 3, 5 sau 6 simboluri scatter, vei câștiga 10, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite, respectiv. Archangels: Salvation se remarcă în primul rând prin tematica deosebită, lupta dintre bine și rău, dar și prin faptul că este primul joc cu 100 de linii de plată dezvoltat de NetEnt. Indiferent de ce te atrage la acest joc, nu uita niciodată de sfaturile noastre pentru joc responsabil la Maxbet!