Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Dolphin Pearl

O aventură acvatică îi așteaptă pe cei care vor să se distreze la Dolphi Pearl gratis. Este un slot online atrăgător de la Novomatic, care se alătură unui număr de alte jocuri cu tematică marină, pe care le-am încercat în trecut. Dacă vrei să joci jocuri de acest slot, hai pe site chiar acum!

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Dolphin Pearl

Cum se joacă Dolphin Pearl online 2022?

Dolphin Pearl 2022 este un joc în care vei descoperi cât de ușor este să te joci la sloturi. Din acest punct de vedere, versiunea gratis prezentată de noi nu diferă cu nimic față de versiunea pe bani reali. Butoanele de la păcănele Dolphin Pearl 2022 se află sub cele 5 role:

 • Apasă butonul de miză totală și selectează valoarea cu care vrei să pariezi. Cea mai mică este de 0,10, iar cea mai mare este de 50 de fise;
 • Poți folosi butoanele „-” și „+” pentru scăderea și creșterea graduală a mizei sau poți folosi butonul de miză maximă pentru a pune direct cea mai mare miză;
 • Stabilește numărul de linii de plată cu care vrei să pariezi la Dolphin Pearl joc 2022, de la 1 la 10;
 • Apasă butonul de start pentru a începe o rundă la Dolphin Pearl slot 2022, iar dacă dorești un joc mai rapid, mai apasă o dată pe același buton;
 • În cazul unei runde câștigătoare, ai opțiunea de încasare sau de joc Gamble;
 • La Dolphin Pearl gratis 2022, poți juca și modul automat, cu butonul ”auto” pe care îl găsești în stânga celui de start;
 • Deschide meniul pentru a consulta secțiunea de ajutor, unde găsești mai multe informații despre Dolphin Pearl 2022. Accesează tabela de plăți pentru a vedea cât plătesc simbolurile. De la setări, poți dezactiva și activa funcția Gamble.

Simboluri Dolphin Pearl păcănele 2022

Dolphin Pearl gratis 2022 este un slot cu speciale cu cinci role și zece linii de plată, iar cei familiarizați cu jocurile Novomatic vor recunoaște configurația. Tambururile sunt plasate pe un fundal suficient de plăcut pentru un pat de mare acoperit cu plante colorate, în timp ce lumina soarelui curge de la suprafața oceanului deasupra.

Simbolurile standard ale cărților de joc din 9, 10, J, Q, K și A constituie valorile mai mici, în timp ce valorile mai mari reprezintă o gamă de creaturi submarine, inclusiv pești tropicali, căluți de mare, plătici și homari. În mod tipic celor de la Novomatic, toate sunt foarte frumos redate și includ simbolurile bonus care sunt un delfin sălbatic și o perlă într-o dispersie de stridii.

Caracteristicile bonusului la Dolphin Pearl gratis 2022

Rotirile gratuite de tip scatter sunt disponibile la Dolphin Pearl gratis 2022. Acestea apar dacă vei reuși să aterizezi trei sau mai multe simboluri de stridii / perle scatter oriunde pe role. Odată ce ai declanșat bonusul, trebuie doar să dați click pe butonul „Spin”.

Dacă doriți să puteți juca jocuri de noroc, altfel utilizați butonul „Autoplay”, pentru a vă juca neîntrerupt. Toate câștigurile sunt dublate și este posibil să declanșați din nou caracteristica prin aterizarea mai multor scuturi.

Dacă doriți să pariați cu cea mai recentă victorie, trebuie doar să apăsați butonul „Gamble” de sub tambure. Acum veți avea șansa de a anticipa dacă următoarea carte este roșie sau neagră pentru a vă dubla banii. Pierde la mini-joc și vei pierde toată suma pariată.

Cât plătesc simbolurile Dolphin Pearl slot 2022?

Hai să vedem, în acest capitol, cât de bine plătesc simbolurile Dolphin Pearl 2022 pe cele maxim 10 linii de plată. Înainte de a intra în subiect, trebuie să mai menționăm și că Dolphin Pearl online 2022 are un coeficient RTP decent, de 95,13%.

 • 5x delfini = 900x miza. Este și un simbol Wild care substituie alte simboluri la Dolphin Pearl păcănele 2022;
 • 5x scoici cu perle = 500x miza. Este un simbol Scatter care plătește oriunde și oferă 15 rotiri gratuite la Dolphin Pearl online;
 • 5x raci și pisici de mare: 75x miza;
 • 5x căluți de mare = 40x miza;
 • 5x pești = 25x miza;
 • 5x A și K = 12,5x miza;
 • 5x Q, J, 10 și 9 = 10x miza.

Ai nevoie de minim 3 simboluri pe role adiacente de la stânga la dreapta pentru a genera un câștig la Dolphin Pearl gratis online 2022. Pisicile de mare, racii și 9 plătesc și la 2 simboluri adiacente.

Jocul pe mobil la Dolphin Pearl păcănele 2022

Dolphin Pearl gratis online 2022 este un joc creat de Novomatic, așa cum am menționat și la începutul articolului. Acest lucru aduce cu sine optimizare excelentă pentru modul mobil. Butoanele și dimensiunile sunt adaptate pentru ecranele mai mici ale acestor dispozitive. Joacă Dolphin Pearl gratis 2022 de pe telefon sau tabletă pentru a te convinge de avantajele acestui mod!

Butoanele se vor afla tot în partea de jos a ecranului, dar își schimbă puțin așezarea. Pentru cea mai bună experiență la jocuri Dolphin Pearl 2022, îți recomandăm să intri în modul landscape. Butonul de spin se va muta în dreapta, iar rolele Dolphin Pearl 2022 se vor vedea mai bine.

Avantaje și dezavantaje Dolphin Pearl gratis online 2022

La jocuri Dolphin Pearl 2022, ai parte de multă distracție, deci de multe avantaje. Totuși, vom menționa și cele câteva dezavantaje pe care le găsești la Dolphin Pearl păcănele 2022.

Avantaje Dolphin Pearl gratis 2022

 • Dolphin Pearl joc 2022 are o grafică excelentă și optimizare foarte bună pentru jocul pe mobil;
 • Dolphin Pearl online 2022 este simplu de jucat, chiar și pentru începători;
 • La păcănele Dolphin Pearl 2022, poți modifica numărul de linii de plată.

Dezavantaje Dolphin Pearl online 2022

 • Funcțiile speciale de la Dolphin Pearl online 2022 nu aduc vreun mod de joc inedit;
 • Coeficientul RTP al Dolphin Pearl păcănele 2022 este sub media industriei de 96%.

Concluzie Dolphin Pearl gratis online 2022

Noi te încurajăm să dai start joc, la cel mai tare slot subacvatic, anume Dolphin Pearl 2022, propus de Maxbet! Distracția și câștigurile te așteaptă, doar aici! Dar înainte, joacă Dolphin Pearl gratis 2022 pe JocuriCazinouri pentru a te familiariza cât mai bine cu funcțiile jocului! Pornește Dolphin Pearl gratis online 2022 și pe telefon pentru o experiență optimă, oriunde și oricând.