Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Dolphin Pearl

O aventură acvatică îi așteaptă pe cei care vor să se distreze la Dolphi Pearl gratis. Este un slot online atrăgător de la Novomatic, care se alătură unui număr de alte jocuri cu tematică marină, pe care le-am încercat în trecut. Dacă vrei să joci jocuri de acest slot, hai pe site chiar acum!

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Dolphin Pearl

4.3/5 - (3 votes)

Ace Ventura

4.5/5 - (6 votes)

20 Super Hot

5/5 - (3 votes)

Family guy

Dolphin’s Pearl gratis este un slot cu speciale cu cinci role și zece linii de plată, iar cei familiarizați cu jocurile Novomatic vor recunoaște configurația. Tambururile sunt plasate pe un fundal suficient de plăcut pentru un pat de mare acoperit cu plante colorate, în timp ce lumina soarelui curge de la suprafața oceanului deasupra.

Simbolurile standard ale cărților de joc din 9, 10, J, Q, K și A constituie valorile mai mici, în timp ce valorile mai mari reprezintă o gamă de creaturi submarine, inclusiv pești tropicali, căluți de mare, plătici și homari. În mod tipic celor de la Novomatic, toate sunt foarte frumos redate și includ simbolurile bonus care sunt un delfin sălbatic și o perlă într-o dispersie de stridii.

Caracteristicile bonusului la Dolphin’s Pearl gratis

Rotiri gratuite de tip scatter sunt disponibile la Dolphin’s Pearl gratis. Acestea apare dacă vei reuși să aterizezi trei sau mai multe simboluri de stridii / perle scatter oriunde pe role. Odată ce ați declanșat bonusul, trebuie doar să dați click pe butonul „Spin” dacă doriți să puteți juca jocuri de noroc, altfel utilizați butonul „Autoplay”, pentru a vă juca neîntrerupt. Toate câștigurile sunt dublate și este posibil să declanșați din nou caracteristica prin aterizarea mai multor scuturi. Dacă doriți să pariați cu cea mai recentă victorie, trebuie doar să apăsați butonul „Gamble” de sub tambure. Acum veți avea șansa de a anticipa dacă următoarea carte este roșie sau neagră pentru a vă dubla banii. Pierde și vei pierde totul.

Dolphin’s Pearl gratis online

Verdict – Novomatic are, cu siguranță, clienți loiali, iar jocurile sunt create, de obicei, foarte frumos, dar uneori ne-ar plăcea puțin mai multă creativitate, mai ales în ceea ce privește caracteristicile bonusurilor. Totuși, acestea sunt detalii. Noi te încurajăm să dai start joc, la cel mai tare slot subacvatic, propus de Maxbet! Distracția și căștigurile te așteaptă, doar aici!