Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lucky & Wild

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Lucky & Wild

Dacă îți plac sloturile retro dar în același timp te încântă detaliile moderne, atunci Lucky & Wild online este jocul perfect pentru tine. EGT oferă o experiență de neuitat prin acest joc pe 5 role și 20 de linii fixe de joc. Poți încerca Lucky & Wild gratis sau cu mize pe bani reali, decizia îți aparține. Indiferent de preferințele tale de joc, Lucky & Wild gratis te încântă cu o grafică spectaculoasă și animații 3D care te captivează complet. Mai mult de atât, Lucky & Wild online este perfect optimizat pentru varianta de mobil, așa că îl poți juca de oriunde și oricând. Descoperă-l la Maxbet, pe platforma online a cazinoului preferat și încearcă-ți și tu șansele la Lucky & Wild Maxbet

Simbolurile tradiționale sub formă de fructe prietenoase sunt și ele prezente pe tot parcursul de joc al Lucky & Wild gratis. Ele crează cele mai bune combinații pentru tine, alături de simbolurile obișnuite precum clopotul de aur, steaua sau cifra 7. Simbolurile care aduc și mai mult noroc sunt trifoiul cu 4 foi și potcoava – simbolul Wild. Potcoava de aur plătește 20x miza când apare în 3 poziții pe role. La un număr de patru apariții, acesta îți aduce un premiu de 200x miză și 1.000x la cinci simboluri pe role.

Specialele lui Lucky & Wild gratis

În schimb, Lucky & Wild gratis are steaua ca simbol Scatter, ceea ce te ajută să ajungi la premii impresionante în cel mai scurt timp. Ca orice alt slot făcut de EGT, acesta vine cu funcția Gamble, care-ți mărește considerabil câștigul dacă ghicești culoarea cărților la declanșarea opțiunii. În plus, Lucky & Wild gratis mai dispune și de runda Jackpot Cards, care promite șansa de câștig a unuia dintre cele patru jackpoturi. Descoperă și tu toate aceste detalii minunate ale slotului Lucky & Wild Maxbet și lasă norocul să dicteze succesul sesiunii tale de gambling.