Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Păcănele 5 Great Star Gratis 2023

Intră în atmosfera 5 Great Star ca la aparate, gratuit pe JocuriCazinouri.com. Încearcă acest slot 5 Great Star de la producatorul remarcabil EGT și bucură-te de distracție!

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON

Jocuri asemanatoare cu Păcănele 5 Great Star Gratis 2023

Denumire5 Great Star
RTP95,96%
ProducătorEGT
TipSloturi cu speciale
Structură5 role
Linii de plată10

În articolul de astăzi îți vom vorbi despre 5 Great Star online, un slot creat de EGT unde suntem siguri că atmosfera clasică a acestuia este pe gustul tău. În timp ce joci 5 Great Star online, vei fi purtat într-o lume strălucitoare, plină de stele și culori vibrante ale fructelor.

Ai jucat vreodată sloturile Extremely Hot, Shining King, Ultimate Hot și Hot to Burn? La JocuriCazinouri le poți testa online gratuit!

Cum se joacă 5 Great Star gratis 2023?

Slot 5 Great Star online dispune de 5 role și 10 linii de plată de care să profiți la maxim atunci când alegi joc 5 Great Star. Interfața acestui slot 5 Great Star online este una extrem de simplă, iar setările pe care să le aplici fiecărei runde în parte sunt la vedere. 

Află acum toate detaliile necesare despre cum poți juca la slot 5 Great Star gratis online. În partea de sus a acestui articol este prezentă varianta de jocuri 5 Great Star gratis unde îți poți încerca norocul fără a scoate vreun ban din buzunar.

 • Butonul de Spin este prezent în partea dreaptă a ecranului de joc 5 Great Star online. De aici plasezi fiecare rundă. Dacă dorești ca rundele să fie plasate cu o rapiditate mai mare, tot ce ai de făcut este să menții apăsat butonul de Spin. Totul revine la normal în momentul în care iei degetul de pe butonul de Spin.
 • Deasupra butonului de Spin, se regăsește opțiunea de a plasa runde la slot 5 Great Star ca la aparate în mod automat, fără a fi nevoie să apeși de fiecare dată pe butonul de Spin. Poți seta 10, 20, 50 sau 100 de runde care să fie plasate în mod automat. Poți opri oricând această opțiune.
 • Din partea de jos a ecranului 5 Great Star joc setezi valoare rundelor. Ai la dispoziție valori cuprinse între 10 credite și 20 credite 5 Great Star gratis. Poți schimba valoarea rundelor pentru fiecare rotire în parte.
 • În partea dreaptă jos, se regăsește suma ultimei runde câștigătoare, iar în partea stângă sunt prezente creditele tale la 5 Great Star ca la aparate.
 • Mai dispui și de butonul Setări unde îți poți schimba linia de plată, miza pariului. Tot de aici poți afla și alte informații precum valoarea fiecărui simbol, funcțiile speciale și multe alte informații despre 5 Great Star ca la aparate.

Slot 5 Great Star ca la aparate este un joc clasic, iar interfața de joc este una des întâlnită la acest tip de 5 Great Star slot. Chiar dacă ești începător în industria de jocuri de noroc, suntem siguri că nu vor exista probleme cu privire la modul de desfășurare a acestui joc 5 Great Star ca la aparate.

Distrează-te pe cinste și cu păcănelele online gratis 5 Great Star, Lotus Flower, Lady Godiva și Book of Power! La JocuriCazinouri.com

Simboluri jocuri aparate 5 Great Star păcănele 2023

La 5 Great Star slot vei regăsi simboluri specifice ce te duc cu gândul la jocurile clasice de gambling. Dacă alegi să îți încerci norocul la jocuri aparate 5 Great Star, vei regăsi următoare simboluri:

 • Simboluri cu șeptari.
 • Simboluri cu fructe (prune, cireșe, pepeni, portocale, lămâi).
 • Simboluri cu clopoțel.
 • Simboluri cu stea – simbolul Scatter, care îți poate aduce câștiguri semnificative dacă apare de minim 3 ori pe oricare dintre rolele de joc 5 great Star.

Joacă gratuit online și sloturile de renume Beauty and The Beast, Ancient Egypt, 7 Sins și 5 Lions chiar pe JocuriCazinouri.com!

Funcții speciale 5 Great Star gratis 2023

La joc 5 Great Star gratis online dispui de 2 funcții speciale care să îți vină în ajutor pentru a aduna câștiguri semnificative la jocuri aparate 5 Great Star.

 • Funcția Jackpot păcănele 5 Great Star gratis este declanșată în mod aleatoriu și îți poate aduce cele mai mari premii în funcție de suita pe care ai ales-o din cele 12 cărți de joc care îți apar pe ecranul de joc 5 Great Star gratis. Această funcție poate fi declanșată oricând la 5 Great Star gratis, și îți poate aduce câștiguri extrem de mari. Așa că nu mai sta pe gânduri și alege să pariezi la 5 Great Star păcănele pentru a-ți crește șansele de a beneficia de marele Jackpot marca EGT.
 • Funcția Gamble la păcănele 5 Great Star gratis online îți oferă posibilitatea de a dubla fiecare câștig în parte. Lucrurile sunt foarte simple, după ce ai avut o rundă câștigătoare, trebuie să apeși pe butonul X2 și să ghicești culoare unei cărți ( roșie sau neagră). Dacă nu ai nimerit culoarea cărții, câștigurile adunate la acea rundă sunt pierdute.

Acestea sunt funcțiile speciale care îți vin în ajutor în momentul atunci alegi să pariezi la 5 Great Star păcănele.

Distrează-te pe cinste la 40 Luck King și Winterberries gratis online la JocuriCazinouri.com!

Cât plătește un simbol 5 Great Star gratis 2023?

Pentru fiecare simbol păcănele 5 Great Star gratis există mai multe principii de acordare a plății. Atunci când vorbim de suma pe care o plătește fiecare simbol 5 Great Star joc în parte, trebuie să ținem cont de faptul că valoarea fiecărui simbol este influențată de numărul de apariții, poziția acestora și multe aspect.

Mai jos îți vom prezenta cât plătește fiecare simbol la păcănele 5 Great Star gratis pentru situația în care apare de x5.

 • Șeptarii – 1500 EGT.
 • Simbolul Scatter ( Steaua) – 5000 EGT.
 • Clopoțelul – 500 EGT.
 • Prunele – 200 EGT.
 • Portocalele – 200 EGT.
 • Lămâile – 200 EGT.
 • Cireșele – 200 EGT.

După cum sigur poți observa, simbolul Scatter, reprezentat de stea îți poate genera cea mai mare sumă în situația în care este prezent pe rolele de joc 5 Great Star păcănele de maxim x5. Să nu uităm și de celelalte simboluri care au o frecvență mai mare atunci când vine vorba de apariții.

Distrează-te și cu sloturile Flaming Hot Extreme și 27 Wins online gratuit la JocuriCazinouri, pentru o experiență de joc inedită!

Jocul 5 Great Star slot pe mobil 2023

O veste extrem de importantă despre 5 Great Star slot este faptul că poți avea acces la acest joc de oriunde te-ai afla, chiar direct de pe telefonul mobil fără a fi nevoit să te afli în posesia unui calculator. Nu există nicio diferență între jocul pe mobil 5 Great Star joc și cel de pe calculator. Interfața 5 Great Star slot se adaptează extrem de bine pe orice dispozitiv ai folosi.

Avantaje și dezavantaje 5 Great Star gratis online 2023

 • Prin avantajele acestui joc 5 Great Star gratis online se numără funcțiile speciale care îți dublează câștigurile sau îți vin în ajutor și te ajută să acumulezi câștiguri semnificative în cele mai neașteptate momente.
 • Pe lângă funcțiile speciale la păcănele 5 Great Star gratis online, să nu uităm să menționăm și rata de plată în valoare de 95,96% care îți asigură o mare parte din câștiguri.
 • Tot la categoria avantaje jocuri 5 Great Star gratis, putem menționa și faptul că te poți bucura de jocuri 5 Great Star gratis de pe orice dispozitiv ai folosi, fără a fi limitat la unul singur.

La categoria dezavantaje jocuri aparate 5 Great Star, a fost remarcat faptul că jucătorii îți doresc ca 5 Great Star joc să dispună și de simbolul Wild. Totuși, aceștia spun că operatorul s-a revanșat prin posibilitatea de a beneficia de funcția Jackpot 5 Great Star joc care este la mare căutare.

Concluzie

Așadar, acum că ai reușit să afli toate informațiile despre joc 5 Great Star, tot ce îți mai rămâne de făcut este să accesezi acum varianta demo prezentă la începutul acestui articol și să testezi toate strategiile de joc pe care dorești să le abordezi atunci când ești decizi să pariezi cu bani reali la 5 Great Star păcănele.