Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Beauty and The Beast online 2023

Ești fan filmului Frumoasa si Bestia? Ai posibilitatea de intra și mai mult în pielea personajelor prin intermediul slot Beauty and The Beast gratis pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Yggdrasil

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Beauty and The Beast online 2023

DenumireBeauty and the Beast
RTP97%
ProducătorYggdrasil
TipSloturi cu speciale
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată20

În urma succesului său la box office, filmul Frumoasa si Bestia a devenit rapid un clasic modern al cinematografiei. Inspirat de celebrul basm francez, filmul Frumoasa si Bestia a captivat publicul de toate vârstele prin povestea sa emoționantă, personajele îndrăgite și coloana sonoră impresionantă.

În timp ce filmul Frumoasa si Bestia ne-a captivat prin grafica sa uimitoare și prin performanțele actorilor săi, slot Beauty and The Beast online oferă o experiență la fel de vizuală, dar și câștigătoare.

Beauty and the Beast slot prezintă o grafică impresionantă, cu personaje familiare din filmul Frumoasa si Bestia, cum ar fi Belle și Bestia, precum și simboluri tematice precum trandafiri, ceasuri și oglinzi fermecate.

Continuă să citești acest articol pentru a afla mai multe detalii despre gama de jocuri Beauty and The Beast aparate, despre ce simboluri sunt prezente pe rolele Beauty and The Beast joc și despre cum poți acumula câștiguri la păcănele Beauty and The Beast gratis.

Dacă vrei să ai parte de și mai multă distracție, îți recomandăm slot Winterberries online, păcănele 40 Lucky King, jocuri 5 Lions gratis online, păcănele 7 Sins ca la aparate sau Ancient Egypt păcănele online.

Cum se joacă Beauty and The Beast online 2023

Pentru a putea fi pregătit de experiența filmului celebru Frumoasa și Bestia, trebuie să cunoști specificațiile pentru joc Beauty and The Beast gratis, principalele butoane prezente pe fereastra de joc Beauty and The Beast online:

 1. Butoanele de selecție a nivelului pariului permit jucătorilor să aleagă nivelul pariului lor pentru păcănele Beauty and The Beast gratis.
 2. Butonul de selectare a valorii monedelor permit jucătorilor să aleagă valoarea monedelor lor.
 3. Butoanele de rotire declanșează rotirea rolelor. În general, există două butoane de rotire: „Spin” sau „Play”, care declanșează o singură rotire și „Autoplay” sau „Auto Spin”, care declanșează un număr prestabilit de rotiri automate prezente în funcție de gama de jocuri Beauty and The Beast aparate.
 4. Butonul de Info oferă informații despre tabelul de plăți, reguli, caracteristici și bonusuri ale jocului.
 5. Butoanele de ajustare a sunetului permit jucătorilor să ajusteze volumul sunetului sau să oprească sunetul complet pentru o experiență personalizată la Beauty and The Beast păcănele.
 6. Butoanele de pariere maximă permit jucătorilor să plaseze pariul maxim pe fiecare rotire. În general, aceste butoane sunt etichetate cu „Max Bet”.

Simboluri Beauty and The Beast joc 2023

La slot Beauty and the Beast gratis oferit de furnizorul Yggdrasil, simbolurile includ o varietate de personaje și obiecte specifice poveștii Frumoasa și Bestia. Aceste simboluri pentru gama de jocuri Beauty and The Beast aparate includ:

 1. Frumoasa (Belle): Ea este personajul principal al poveștii și simbolul cu cea mai mare valoare din joc. Ea poate apărea sub formă de simbol wild sau ca simbol regulat în cadrul rundelor la păcănele Beauty and The Beast gratis.
 2. Bestia: El este celălalt personaj principal și poate apărea sub formă de simbol wild sau ca simbol regulat Beauty and The Beast ca la aparate.
 3. Lumière sau sfeșnicul este și prieten al Frumoasei: El poate apărea sub formă de simbol regulat pe rolele Beauty and The Beast joc.
 4. Ceasul cuc sau Cogsworth: este un ceas fermecat și poate apărea sub formă de simbol regulat.
 5. Ceainicul sau Mrs. Potts: apare sub formă de symbol regulat la jocuri Beauty and The Beast gratis și este prietena și ajutorul lui Belle, chiar și în cadrul Beauty and The Beast joc.
 6. Pietrele nestemate sunt simboluri cu valori mai mici și sunt inspirate de pietre prețioase precum rubine, safire, smaralde și alte cristale magice și fermecătoare conform temei la Beauty and The Beast joc.

Funcții speciale la jocuri Beauty and The Beast aparate 2023

Beauty and the Beast ca la aparate are o serie de funcții speciale care îl fac mai atractiv pentru jucătorii interesați de păcănele Beauty and The Beast inspirate din Frumoasa si Bestia poveste.

 1. Simboluri Wild sunt simboluri care pot înlocui orice alt simbol Beauty and The Beast slot, cu excepția simbolurilor bonus, pentru a forma combinații câștigătoare la gama de jocuri Beauty and The Beast gratis.
 2. Runde gratuite sunt runde de joc Beauty and The Beast gratis în care jucătorii pot obține runde suplimentare fără a plăti.

Toate aceste funcții speciale contribuie la popularitatea jocului Beauty and The Beast slot, care vine în numeroase variante de jocuri Beauty and The beast aparate, Yggdrasil creând astfel varianta demo Beauty and The Beast gratis, dar și altă variantă obișnuită, Beauty and The Beast online, toate acestea având disponibile funcții speciale identice.

Nu rata nici slot Book of Power online, joc Lady Godiva ca la aparate, păcănele Lotus Flower online, jocuri 5 Great Star online sau păcănele Hot to Burn online!

Cât plătește un simbol la Beauty and The Beast ca la aparate 2023

În funcție de tipul de joc Beauty and The beast online ales de către fiecare jucător, atât simbolurile prezente pe rolele de joc de la Beauty and The Beast păcănele, dar și plățile acestora sunt asemănătoare.

Pentru ca tu să te poți familiariza mai ușor cu interfața jocului și modul de joc la Beauty and The Beast slot, atunci te invităm să citești lista cu simboluri și plăți pentru gama de jocuri Beauty and The Beast aparate:

 1. Simbolul Belle – poate plăti între 20 și 500 de credite pentru 3 la 5 simboluri identice.
 2. Simbolul Bestia – poate plăti între 20 și 400 de credite pentru 3 la 5 simboluri identice.
 3. Simbolul Lumière – poate plăti între 10 și 250 de credite pentru 3 la 5 simboluri identice.
 4. Simbolul Ceasul cuc – poate plăti între 10 și 200 de credite pentru 3 la 5 simboluri identice.
 5. Simbolul Ceainicului – poate plăti între 5 și 150 de credite pentru 3 la 5 simboluri identice.
 6. Simbolurile cu pietre nestemate – pot plăti între 5 și 100 de credite pentru 3 la 5 simboluri identice.

Jocul pe mobil slot Beauty and The Beast gratis 2023

Jocul pe mobil slot Beauty and the Beast ca la aparate oferă aceeași experiență de joc plină de distracție și de recompense ca și Beauty and The Beast online de pe desktop, permițând jucătorilor să câștige premii și experiență de oriunde s-ar afla.

Interfața Beauty and The Beast joc a fost adaptată pentru a fi utilizată pe un ecran mai mic, astfel încât jucătorii pot accesa toate butoanele și funcțiile de joc cu ușurință. De asemenea, variantele de jocuri Beauty and The Beast aparate pot fi jucate în modul portret sau peisaj, în funcție de preferințele jucătorilor.

Avantaje și dezavantaje Beauty and The Beast păcănele 2023

Pentru ca tu să ai o experiență autentică în cadrul portofoliului de jocuri Beauty and The Beast gratis, oferit de furnizorul Yggdrasil am pregătit special o listă cu principalele avantaje și dezavantaje care te vor ajuta să decizi dacă Beauty and The Beast online este jocul pe care îl cauți!

Avantaje Beauty and The Beast păcănele 2023

 • Grafica de înaltă calitate și efectele sonore deosebite, care contribuie la o experiență de joc Beauty and The Beast gratis mai captivantă.
 • Caracteristicile speciale, cum ar fi simbolurile Wild și Scatter, precum și funcția de Rotiri Gratuite, care oferă mai multe șanse de câștig în cadrul rundelor Beauty and The Beast ca la aparate.
 • Jocul  Beauty and The Beast slot este disponibil și pe dispozitivele mobile, astfel încât jucătorii pot juca în mișcare oriunde și oricând și se pot bucura de experiența Beauty and The Beast ca la aparate, fără a se afla fizic într-o agenție.
 • Variația RTP-ului este în general destul de mare, ceea ce înseamnă că jucătorii au șanse bune de a obține câștiguri, valoarea acestuia fiind de 97%. 

Dezavantaje Beauty and The Beast online 2023

 • Plățile pot fi mai mici decât la alte jocuri Beauty and The Beast gratis similare, iar câștigurile pot fi rare în anumite cazuri.
 • Interfața jocului Beauty and The Beast gratis poate părea complexă și poate fi dificil de înțeles pentru unii jucători.

De asemenea, încearcă și slot Ultimate Hot ca la aparate, păcănele Flaming Hot Extreme gratis, joc Shining King gratis online sau slot Extremely Hot ca la aparate!

Concluzie

Dacă ești un fan înrăit al basmului și filmului Frumoasa și Bestia, atunci te invit să dai o șansă jocului de tip slot Beauty and The Beast și devino chiar tu un personaj din cea mai cunoscută poveste de dragoste animată din toate timpurile. Încearcă acum Beauty and the Beast gratis și creează-ți modalitatea de joc perfectă!