Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lotus Flower Gratis 2024

Încearcă și tu Lotus Flower gratis ca la aparate pe JocuriCazinouri.com și bucură-te de funcțiile speciale ce te vor distra pe cinste!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Novomatic

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Lotus Flower Gratis 2024

DenumireLotus Flower
RTP95,2%
ProducătorNovomatic
TipSloturi cu speciale
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată10

Novomatic ți-a pregătit un slot unde simbolurile specifice jocului Lotus Flower gratis te duc cu gândul la filmele asiatice. Tematica budistă și plățile avantajoase sunt principalele motive care îți vor stârni curiozitatea despre slot Lotus Flower gratis online.

Îți recomandăm să încerci gratuit online la JocuriCazinouri și Winterberries online, 40 Lucky King gratis, 5 Lions și 7 Sins gratuit online, pentru o experiență de joc inedită!

Cum se joacă păcănele Lotus Flower online?

Lotus Flower gratis online este un joc de cazino online care se joacă pe 5 role și 3 rânduri, având 10 de linii de plată. Interfața slotului Lotus Flower gratis este cât se poate de plăcută, având toate butoanele necesare la vedere. Mai jos îți prezentăm toate butoanele pe care le regăsești în fereastra de joc Lotus Flower online.

 • Butoanele necesare la slot Lotus Flower online sunt regăsite în partea de jos a ecranului de joc Lotus Flower gratis online. De aici îți poți efectua toate setările necesare despre modul în care dorești să decurgă slot Lotus Flower gratis.
 • În partea dreaptă, este regăsit butonul de Start care este încadrat într-un pătrat care include două săgeți sub formă de cerc. În momentul în care apeși pe acesta, pornești rundele la păcănele Lotus Flower online.
 • În partea stângă a butonului de Start/Spins, se regăsește opțiunea Auto prin care poți plasa rundele la Lotus Flower gratis online în mod automat, fără a mai fi nevoie să apeși de fiecare dată pe butonul de Spin/Start. Poți renunța oricând la această opțiune și să revii la procesul de a apăsa butonul de Spin pentru fiecare rundă de la păcănele Lotus Flower online în parte.
 • Următorul buton prezent pe ecranul de joc Lotus Flower gratis este intitulat Mixa Maximă. Cu ajutorul acestuia îți setezi miza maximă de 50 de monede.
 • Ai la dispoziție și butonul de unde îți poți alege valoarea fiecărei runde pe care alegi să o pariezi la Lotus Flower slot. Poți face acest lucru apăsând pe butonul Miză Totală unde ai la dispoziție mize începând de la 0,30 monede, până la 50 de monede. Ai posibilitatea de a stabili miza și de a o schimba ori de câte ori dorești în funcție de strategia ta de joc Lotus Flower gratis.
 • Mai ai la dispoziție la slot Lotus Flower și butonul Meniu de unde poți afla tabelul de plată , informații slot Lotus Flower slot, și ale setări ale acestui joc Lotus Flower.

Ai jucat până acum sloturile Ancient Egypt, Beauty and The Beast, Book of Power și Lady Godiva? Pe site-ul JocuriCazinouri.com le poți testa gratuit online!

Simboluri Lotus Flower slot

Lotus Flower slot este un joc de cazinou online care are ca temă principală florile de lotus, un simbol important în cultura asiatică.

 • Floarea de Lotus reprezintă simbolul principal al jocului Lotus Flower ca la aparate și poate aduce cele mai mari câștiguri. Acest simbol poate activa și funcția de rotiri gratuite la păcănele Lotus Flower dacă apare într-un număr suficient de mare.
 • Numărul norocos 10.
 • Literele clasice: J, K, Q și A.
 • Smaraldul verde.
 • Evantaiul cu specific Asiatic.
 • Păunul.
 • Lady Lotus.

Acestea sunt simbolurile pe care le vei regăsi în momentul în care decizi să îți încerci norocul la jocuri aparate Lotus Flower.

Credem că ai fi încântat să joci gratuit online și la păcănelele 5 Great Star, Hot to Burn, Ultimate Hot și Shining King! Profită de această ocazie și testează păcănelele favorite!

Funcții speciale jocuri aparate Lotus Flower

La Lotus Flower păcănele beneficiezi și de funcții speciale care îți vin în ajutor pe parcursul jocului Lotus Flower ca la aparate. Poți primi rotiri gratuite prin intermediul simbolului Wild și îți poți dubla banii cu ajutorul funcției Gamble.

 • Simbolul Wild este reprezentat de floare de lotus și îți poate aduce până la 15 rotiri gratuite la jocuri Lotus Flower gratis. Acesta mai poate înlocui orice simbol de pe ecranul Lotus Flower joc dacă apare pe rolele de joc Lotus Flower 1, 3 și 5. După cum sigur ți-ai dat seama, simbolul Wild prezent la jocuri aparate Lotus Flower te poate ajuta la formarea de combinații câștigătoare.
 • Funcția specială Gamble este o funcție opțională care poate fi active de către jucător la sfârșitul fiecărei runde câștigătoare. Prin intermediul acestei funcții poți dubla banii câștigați dacă reușești să ghicești culoare unui cărți ( roșie sau neagră). În cazul în care ai ales culoarea greșită, banii câștigați în runda respectivă sunt pierduți.

Funcțiile speciale prezente la jocuri aparate Lotus Flower sunt unele dintre preferatele jucătorilor. Așa că nu mai sta pe gânduri și profită acum de posibilitatea de a câștiga rotiri gratuite la Lotus Flower păcănele.

Echipa noastră recomandă și sloturile Extremely Hot, Flaming Hot Extreme și 27 Wins, pe care îl poți juca online gratis chiar pe site-ul JocuriCazinouri.com! Ce mai aștepți? Joacă acum!

Cât plătește un simbol păcănele Lotus Flower?

La joc Lotus Flower păcănele, plățile pentru fiecare simbol variază în funcție de valoarea și frecvența apariției lor pe role. Iată o prezentare a plăților pentru fiecare simbol în parte la o apariție de x5 în joc Lotus Flower ca la aparate:

 • Lady Lotus – 50 de credite.
 • Evantaiul Asiatic -2,5 credite.
 • Păunul – 5 credite.
 • Smaraldul verde – 2,5 credite.
 • Literele A, K – 1,20 credite.
 • Literele Q și J -1 credit.

Simbolurile de mai sus plătesc și pentru apariții de x2, x3, și x4, iar suma de plată la Lotus Flower joc diferă în funcție de frecvența apariției acestora pe rolă.

Jocul Lotus Flower gratis pe mobil 2024

Pentru a fi cât mai accesibil, joc Lotus Flower gratis este disponibil și direct de pe telefonul mobil. Poți beneficia de Lotus Flower slot atât pe sistemul de operare iOS, cât și pe Android. Interfața de joc Lotus Flower păcănele se adaptează pe orice tip de ecran și nu există diferențe între jocul pe mobil și jocul pe calculator.

Avantaje și dezavantaje Lotus Flower gratis online

 • Un prim avantaj care se regăsește la slot Lotus Flower online gratis, este reprezentat de rata de plată în valoare de 95,2%. Un procent destul de mare, care să îți garanteze faptul că șansele de a aduna câștiguri la jocuri Lotus Flower ca la aparate sunt destul de mari.
 • Pe lângă rata de plată avantajoasă, mai beneficiezi și de simbolul Wild care îți poate aduce până la 15 rotiri gratuite și îți poate înlocui diferite simboluri pentru a obține câștiguri semnificative la Lotus Flower joc.
 • Pe lângă simbolul Wild, poți beneficia și de funcția Gamble cu care poți dubla sau tripla câștigurile la jocuri Lotus Flower gratis prin simplul faptă că alegi culoare corectă a cărții.

Un dezavantaj ar fi reprezentat de faptul că Lotus Flower ca la aparate nu dispune de simbolul Scatter care să îți vină în ajutor și să declanșeze câștiguri multiple.

Concluzie

Nu mai sta pe gânduri și profită acum de posibilitatea de a juca Lotus Flower joc gratis chiar pe site-ul JocuriCazinouri.com Nu rata posibilitatea de a câștiga 15 rotiri gratuite la joc Lotus Flower păcănele cu care poți aduna câștiguri în bani reali. Reține că ai posibilitatea de a alege strategia ta preferată pentru Lotus Flower joc fără a fi nevoie să scoți bani din propriul tău buzunar.