Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Game of Thrones Gratis

Game of Thrones e serialul care a cucerit întreaga lumea. Lasă-te și tu cucerit de slotul Game of Thrones gratis.

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: Microgaming
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Game of Thrones Gratis

Chiar dacă serialul tău preferat a ajuns la final după opt sezoane, Game of Thrones continua în mediul online. Pe lângă poveștile și scenariile pe care le citești pe internet, e timpul să încerci și slotul game of Thrones gratis de la Microgaming, unul dintre furnizorii de top din industrie. Jocul nu este neapărat foarte nou, fiind lansat în 2014, dar a prins din ce în ce mai mult la un public extrem de numeros.

Dacă ne referim la structura de construcție a jocului, observăm o abordare ce combină clasicul și curajul. Clasicul se manifestă prin cele cinci role și cele trei rânduri, în timp ce curajul vine din cele nu mai puțin de 243 de linii de plată pe care Micrograming le-a prevăzut pentru Game of Thrones gratis. Personajele tale preferate își dau întâlnire în Urzeala Sloturilor perfecte. Te poți relaxa cu acest joc atât de pe calculator sau laptop, dar și utilizând telefonul mobil sau talbeta cu sistem de operare Android sau iOS. Jocul poate fi testat gratuit în secțiunea noastră și pe bani la Maxbet Casino.

Specialele din Game of Thrones gratis

Un criteriu important prin care putem evalua dacă un joc ne place sau nu sunt desigur rundele speciale cu care vine. Și ce poate fi mai interesant decât să vorbim despre free spins sau despre rotirile gratuite Fiecare dintre protagoniștii serialului Game of Thrones fac parte din spectacolul acestor avantaje la jocul de sloturi cu speciale. Fiecare familie importantă din Game of Thrones este reprezentată în slotul celor de la Microgaming. Care sunt favoriții acum când serialul s-a încheiat? Nu mai există riscul unor spoilere care să îi supere pe prietenii tăi. Ține cont că e vorba de un slot cu un Return to Player Rate de 95%, ceea ce este încă un motiv să ne bucurăm de acest video-slot. Iată cum sunt distribuite rundele în Game of Thrones gratis.

  • Casa Stark (cea care a obținut toți laurii la finalul serialului) îți aduce 14 free spins, un multiplicator cu trei și cinci simboluri stacked.
  • Casa Lannister (adevărații villaini) îți pune la dispoziție zece runde gratis, un multiplicator cu patru și patru simboluri stacked. Li te vei alătura?
  • Casa Baratheon îți oferă opt rotiri gratis, un multiplicator cu cinci și trei simboluri stacked. Nici varianta lor nu sună rău!
  • În final, Casa Targaryen te premiază cu 18 rotiri gratuite, cu un multiplicator cu doi și cu șase simboluri stacked.

Succes la învârtit rolele în Game of Thrones gratis!