Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Playboy Gratis 2023

Dă drumul la distracție cu slot Playboy Gratis și descoperă cele mai interesante funcții ale acestui joc Playboy ca la aparate!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Microgaming

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri
DenumirePlayboy
RTP97.80%
ProducătorMicrograming
Tippăcănele cu speciale
Structură5 role
Linii de plată243

Unul dintre cele mai cunoscute mărci ale vremurilor moderne este prezent și pe piața de gambling online cu jocul Playboy gratis online unde să descoperi rând pe rând toate trasăturile specifice acestuit slot Playboy gratis.

Încearcă jocuri aparate Playboy și profită din plin de cea mai tare aventură! Testează pe site-ul nostru și slotul Pumpkin Smash gratis online, pentru o experiență uimitoare!

Dacă vrei să ai parte de mai multă aventură, ți-am pregătit și slot Jurassic Park online, păcănele Age of Troy gratis, joc Avalon ca la aparate și Cats gratis online. În plus, și slotul Rambo gratis online te poate surprinde plăcut!

Cum se joacă Playboy gratis 2023?

Playboy online este un slot care se joacă extrem de ușor și este accesibil atât iubitorilor de sloturi, cât și începătorilor care sunt încă la început de drum.

Interfața plăcută a acestui joc Playboy gratis face ca jocul Playboy online să fie ușor jucat. Ai afișate butoanele necesare pentru ca jocul Playboy gratis să fie la îndemână și sunt ușor de utilizat prin instrucțiunile clar afișate încă de la început.

 • Butonul de Spin este în mijlocul celorlalte butoane și este reprezentat printr-o săgeată în centrul unui cerc. De aici poți plasa pariurile per rundă la Playboy online.
 • Ai posibilitatea de a accesa și opțiunea de joc Playboy online automat unde îți poți alege de la minim 10 rotiri până la maxim 100 de rotiri care să fie jucat automatla jocuri aparate Playboy, iar tu doar să te uiți și să numeri câștigurile acumulate. Simbolul de joc automat Playboy gratis este reprezentat prin 3 săgeți consecutive orientate pe direcția unui cerc.
 • Tot în interfața jocului Playboy gratis online mai ai reprezentat și simbolul unui fulger care odată activat face ca rotirile la Playboy online să se miște mult mai rapid.
 • Trei monede așezate una peste alta reprezintă setarea care îți permite să alegi miza pe care dorești să o plasezi pentru fiecare rotire în parte la Playboy ca la aparate. Ai la dispoziție miza minimă de 0,30 RON și poți urca până la miza maxim de 30 RON per rotiri. Banii sunt virtuali așa că poți plasa orice sumă dorești pentru a te pregăti pentru momentul în care decizi să pariezi banii tăi reali la slot Playboy.
 • Mai ai varianta de a alege, dacă dorești, ca în timpul jocului Playboy gratis online să funcționeze melodia specifică acestui Playboy slot. Prin accesarea celor 3 puncte din parte de sus a jocului Playboy ca la aparate poți opri sau porni muzica specifică joc Playboy.

Așa cum sigur ți-ai dat seama, Playboy gratis este un slot care se aseamănă cu setările oricărui slot pe care l-ai jucat până acum. Diferența la Playboy ca la aparate este reprezentată de grafica specifică acestui slot și tipurile de plată pe care urmează să le prezentăm în acest articol despre joc Playboy.

Simboluri Playboy gratis online 2023

În varianta jocului Playboy gratis vei regăsi aceleași simboluri precum și în varianta oficială a jocului Playboy gratis unde poți paria proprii tăi bani.

Playboy gratis are un total de 14 simboluri prezente în interfața jocului Playboy ca la aparate. Ai la dispoziție 12 simboluri standard, unul Wild și un Scatter care pot apărea și dubla câștigurile în timpul jocului Playboy gratis. 

Cunoscuta siglă Playboy reprezintă în timpul jocului simbolul Wild care îți vine în ajutor și îți înlocuiește un simbol pentru a avea câștiguri garantate la slot Playboy.

Simbolul Scatter este afișat prin diferite copii ale numerelor de revistă Playboy gratis. Pe lângă dublarea plăților acumulate la slot Playboy gratis, simbolul Scatter mai poate aduce și câștiguri uriașe în funcție de locul și numărul unde se plasează în timpul rotirii joc Playboy. 

Alte trei simboluri cu o valoare medie sunt reprezentate de personaje celebre de joc Playboy. Sunt reprezentate de cupluri în croazieră, cupluri care se plimbă pe motocicletă sau în mașină. Alte simboluri slot Playboy care au o plată mai scăzută sunt reprezentate de cărți precum regele, regina, as, joker și simbolul 10.

Nu rata nici slot Immortal Romance gratis, păcănele Jewels 4 All online sau chiar Jimi Hendrix ca la aparate!

Funcții speciale Playboy gratis 2023

Dacă te numeri printre norocoșii care adună până la minim 3 simboluri Scatter, ți se asigură intrarea în Playboy Club a acestui joc Playboy unde ai până la 4 jocuri Playboy care să îți genereze rotiri gratuite. Cele 4 jocuri Playboy se împart după cum urmează:

 • Joc Playboy Kimi se acordă la primele tale 3 vizite și îți aduce 10 rotiri gratuite care vin la pachet cu un multiplicator de x5 pentru toate câștigurile pe care le aduni. În cazul în care aduci minim 3 simboluri Scatter poți reactiva această funcție Playboy gratis.
 • Playboy Joc Sofia care este activat la minim 5 vizite la Playboy slot. Sofia Playboy gratis îți aduce 15 rotiri gratuite joc Playboy care vin la pachet cu mecanismul Running Wilds care pe fiecare rolă de joc Playboy crește cu un Wild la fiecare rotire. Cu mecanismul Running Wild îți cresc șansele la câștiguri semnificative. Joc Playboy Sofia nu poate fi reactivat precum în cazul de mai sus, așa că profită la maxim de beneficiile pe care Sofia din cadrul Playboy slot ți le aduce.
 • Playboy joc rotiri gratuite oferite de Ashley este disponibil la minim 10 vizite în clubul Playboy din cadrul Playboy slot. Ashley îți aduce 20 de rotiri gratuite care au un mecanism Rolling Reels care în momentul în care este o combinație câștigătoare, acestea explodează și sunt multiplicate de x5. Joc Playboy a lui Ashley nu poate fi reactiva.
 • Ultimul joc Playboy ca la aparate este generat de către Jillian și este disponibil  după minim 15 accesări a clubului Playboy păcănele. Joc Playboy – Jillian îți aduce 25 de rotiri unde funcția specială apare sub formă de Wild pe un întreg tambur după minim 15 accesări a clubului Playboy păcănele.

Bucură-te acum de jocuri Playboy gratis și profită de toate rotirile și funcțiile speciale pe care fiecare personalitate a acestui joc Playboy o aduce.

Cât plătește un simbol jocuri Playboy gratis 2023?

Fiecare simbol al acestui Playboy joc îți poate aduce câștiguri semnificative în funcție de numărul și modul în care aceste simboluri Playboy joc sunt afișate pe ecranul de joc.

 • Scatter – plătește suma totală de 200 de ori pentru 5 același fel.
 • Wild – plătește x33.3 suma totală pentru 5 de același fel.
 • Jillian – plătește suma totală de 16,6 ori pentru 5 de același fel.
 • Ashley – plătește miza totală de 15 ori pentru 5 de același fel.
 • Sofia – plătește 13,3x miza totală pentru 5 de același tip.
 • Kimi – plătește miza totală de 11,6 ori pentru 5 de același tip.
 • Cuplu pe iacht – plătește 10x miza totală pentru 5 de același fel.
 • Cuplu în mașină– plătește 8,3x miza totală pentru 5 de același tip.
 • Cuplu pe motocicletă – plătește 6,6x miza totală pentru 5 de același tip.
 • As –  oferă de 5 ori miza totală pentru 5 de același tip.
 • Regele – plătește de 5 ori miza totală pentru 5 de același tip.
 • Queen & Jack – plătește miza totală de 4,1 ori pentru 5 de același tip.
 • 10 –plătește 4,1x suma totală pentru 5 de același tip.

După cum sigur poți observa, simbolurile Scatter și Wild plătesc cel mai bine în acest Playboy joc, iar restul simbolurilor de la păcănele Playboy au și ele o rată destul de mare pentru fiecare simbol în parte care se repetă de minim 5 ori la jocuri Playboy gratis.

Jocul Playboy slot pe mobil 2023

Pentru a fi cât mai aproape de tine, ai la dispoziție posibilitatea de a juca jocuri Playboy gratis de oriunde te-ai afla prin intermediul telefonului tău mobil fără a fi nevoie să te afli în fața unui calculator. Poți testa jocuri aparate gratis prin intermediul variantei Demo unde pariezi bani bonus pentru a te acomoda atât cu interfața jocului Playboy păcănele, cât și cu strategia de joc pe care dorești să o aplici în momentul în care decizi să profiți de păcănele Playboy, plasând pariuri cu bani reali care să-ți aducă câștiguri de care să te poți bucura.

Avantaje păcănele Playboy 2023

 • Simbolul Wild îți poate dubla orice câștig în care înlocuiește un alt simbol.
 • Primești 4 jocuri Playboy gratis cu rotiri gratuite oferite treptat.
 • O interfață plăcută care oferă o atmosferă plăcută de joc la Playboy păcănele.
 • Rata mare de plată în valoare de 97,80%

 Dezavantaje păcănele Playboy 2023

Din rândul jucătorilor am adunat un singur dezavantaj în legătură cu păcănele Playboy și anume faptul că deblocarea tuturor funcțiilor bonus necesită timp.

Nu rata nici păcănele Mythic Maiden gratis, slot Thunderstruck 2 online sau Twin Spin ca la aparate! De asemenea, am adăgat și Dazzle me gratis online în portofoliul nostru de păcănele.

Concluzie

Testează acum jocuri aparate Playboy și bucură-te de câștiguri și strategii de câștig care să îți aducă premii la jocuri aparate Playboy în bani reali în momentul în care decizi să pariezi proprii tăi bani. Te bucuri de o interfață prietenoasă și de diferite funcții la Playboy păcănele care să îți genereze câștiguri semnificative.