...
17

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Joc 5 Lions Megaways Demo 2024

Fii rege cu slot 5 Lions Megaways demo online pe JocuriCazinouri.com și pregătește-te pentru momentul în care vei juca pe bani reali!

Rating

Rate this jocuri

Producător

Pragmatic Play

600 Rotiri Gratuite

  • free spins cu depunere
  • disponibile la bonus de bun venit
  • la primele 3 etape bonus

Jocuri asemănătoare cu Joc 5 Lions Megaways Demo 2024

JOACA ACUM
Captain’s Treasure
captains treasure slot
JOACA ACUM
Viking go Wild
Vikings-go-Wild
JOACA ACUM
Extra Juicy Demo
extra juicy demo
JOACA ACUM
American Roulette Demo 2024
American Roulette gratis
Vezi toate jocurile
Rate this jocuri
Denumire5 Lions Megaways
RTP 96,50%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Linii de plată117649

Slot 5 Lions Megaways demo este unul dintre cele mai îndrăgite sloturi asiatice. Aici descoperi mai multe simboluri chinezești, iar grafica de la 5 Lions Megaways ca la aparate este de cel mai înalt nivel.

Doar jocul este creat de Pragmatic Play, deci acest lucru nu are cum să surprindă. Ghidul de astăzi îți arată tot ce trebuie să știi despre slot 5 Lions Megaways gratis online, de la modul de joc, la plăți și funcții speciale.

Alege sloturile Chicken Drop, Cleocatra, The Dog House Megaways și Fruit Party 2, dacă vrei să te distrezi fără a depune fonduri!

Cum joci 5 Lions Megaways păcănele 2024?

Dacă te-ai mai jucat alte sloturi, păcănele 5 Lions Megaways demo nu are cum să te pună în dificultate. Butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos a ecranului în versiunea de calculator. Dar în versiunea de mobil a jocului 5 Lions Megaways ca la aparate, ai la dispoziție aceleași funcții:

Distrează-te cu sloturile Wild Booster, Treasure Wild, Buffalo King Megaways și Book of the Fallen gratis online pe JocuriCazinouri.com!

Simboluri 5 Lions Megaways slot 2024

Simbolurile de la 5 Lions Megaways demo sunt de două feluri principale: cele tematice, care ilustrează statuete ale unor animale și cele clasice, cu numere de cărți de joc. În categoria de simboluri tematice ale 5 Lions Megaways joc, găsești figuri de țestoase, pești, dragoni, broaște, pasăre phoenix și desigur, cap de leu. Simbolurile cărților de joc ale 5 Lions Megaways slot sunt A, K, Q, J și 10. 

Toate acestea se găsesc pe cele 6 role de la joc 5 Lions Megaways ca la aparate. Numărul simbolurilor de pe o rolă se schimbă de la o rundă la alta și variază de la 2 la 7.

Credem că te-ai distra de minune și cu sloturile Hot Safari, Big Bass Bonanza Megaways, Family Guy și The Hand of Midas. Pe toate acestea le poți testa online gratis pe JocuriCazinouri.com!

Funcții speciale păcănele 5 Lions Megaways online 2024

Slot 5 Lions Megaways demo are runde gratuite, multiplicatori de câștig și simboluri Wild. De asemenea, jocul de păcănele 5 Lions Megaways are plăți în cascadă. Hai să vedem detalii despre fiecare trăsătură specială de la joc 5 Lions Megaways gratis online:

Cât plătesc simbolurile la slot 5 Lions Megaways demo 2024?

Simbolurile de la 5 Lions Megaways ca la aparate plătesc foarte bine, în special cele tematice. De aceea, coeficientul RTP este peste medie, adică 96,5%. Jocul plătește pe cel mult 117.649 direcții de câștig. Plata maximă la 5 Lions Megaways online este de 5.000 x pariul pus. Volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că 5 Lions Megaways gratis online plătește rar, dar o face de multe ori cu sume mari. Simbolurile generează următoarele plăți:

Joc 5 Lions Megaways pe mobil 2024

Slot 5 Lions Megaways demo este optimizat pentru mobil și tabletă, deci butoanele de joc se adaptează noilor dimensiuni de ecran. Așadar, la păcănele 5 Lions Megaways gratis online, te bucuri de aceeași experiență de calitate de pe orice dispozitiv.

Avantaje și dezavantaje 5 Lions Megaways gratis online 2024

Dezavantaje 5 Lions Megaways demo:

Concluzie

Slot 5 Lions Megaways demo este un joc distractiv, unde poți să-ți personalizezi secvența bonus. Optimizarea pentru mobil este excelentă, deci poți să te delectezi cu 5 Lions Megaways slot de oriunde și oricând. Joacă acum 5 Lions Megaways păcănele pe JocuriCazinouri și vezi ce-ți oferă jocul! 

Autor

Ioana Stanciu

Content Manager