Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Joc 5 Lions Megaways Demo 2023

Fii rege cu slot 5 Lions Megaways demo online pe JocuriCazinouri.com și pregătește-te pentru momentul în care vei juca pe bani reali!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

100% bonus până la 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite

100% până la 1000 RON + 200 rotiri gratuite
75% până la 500 RON + 100 runde gratuite
75% până la 1000 RON + 100 free spins
100 rotiri gratuite la verificare

Jocuri asemanatoare cu Joc 5 Lions Megaways Demo 2023

Denumire5 Lions Megaways
RTP 96,50%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Linii de plată117649

Slot 5 Lions Megaways demo este unul dintre cele mai îndrăgite sloturi asiatice. Aici descoperi mai multe simboluri chinezești, iar grafica de la 5 Lions Megaways ca la aparate este de cel mai înalt nivel.

Doar jocul este creat de Pragmatic Play, deci acest lucru nu are cum să surprindă. Ghidul de astăzi îți arată tot ce trebuie să știi despre slot 5 Lions Megaways gratis online, de la modul de joc, la plăți și funcții speciale.

Alege sloturile Chicken Drop, Cleocatra, The Dog House Megaways și Fruit Party 2, dacă vrei să te distrezi fără a depune fonduri!

Cum joci 5 Lions Megaways păcănele 2023?

Dacă te-ai mai jucat alte sloturi, păcănele 5 Lions Megaways demo nu are cum să te pună în dificultate. Butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos a ecranului în versiunea de calculator. Dar în versiunea de mobil a jocului 5 Lions Megaways ca la aparate, ai la dispoziție aceleași funcții:

 • Setează pariul dorit la joc 5 Lions Megaways online cu butoanele + și -. Dacă apeși pe acestea, deschizi și o fereastră în care poți să-ți personalizezi pariul. Poți să stabilești nivelul mizei de la 1 la 10, valoarea fiselor și poți să setezi pariul total per runda 5 Lions Megaways demo.
 • Pornește o rundă la slot 5 Lions Megaways demo din butonul de spin ilustrat prin două săgeți circulare. Dacă apeși pe același buton în timpul rotirii, vei grăbi oprirea rolelor. Dacă apeși de mai multe ori la rând așa, îți va apărea o fereastră de unde poți să optezi pentru jocul rapid la păcănele 5 Lions Megaways demo. Totodată, în versiunea pe desktop, poți să joci tastele ENTER și SPACE.
 • Joacă automat cu butonul de autoplay. La această funcție, trebuie să setezi numărul de rotiri automate 5 Lions Megaways joc. Poți opri oricând seria din același buton.
 • Dă click pe credit/bet ca să schimbi afișarea din bani în fise și invers la 5 Lions Megaways păcănele.
 • Butonul „i” conține informații despre slot 5 Lions Megaways online, precum plăți și butoane de joc.
 • La butonul de setări din stânga, optezi pentru joc 5 Lions Megaways demo rapid, joc economic sau muzică.

Distrează-te cu sloturile Wild Booster, Treasure Wild, Buffalo King Megaways și Book of the Fallen gratis online pe JocuriCazinouri.com!

Simboluri 5 Lions Megaways slot 2023

Simbolurile de la 5 Lions Megaways demo sunt de două feluri principale: cele tematice, care ilustrează statuete ale unor animale și cele clasice, cu numere de cărți de joc. În categoria de simboluri tematice ale 5 Lions Megaways joc, găsești figuri de țestoase, pești, dragoni, broaște, pasăre phoenix și desigur, cap de leu. Simbolurile cărților de joc ale 5 Lions Megaways slot sunt A, K, Q, J și 10. 

Toate acestea se găsesc pe cele 6 role de la joc 5 Lions Megaways ca la aparate. Numărul simbolurilor de pe o rolă se schimbă de la o rundă la alta și variază de la 2 la 7.

Credem că te-ai distra de minune și cu sloturile Hot Safari, Big Bass Bonanza Megaways, Family Guy și The Hand of Midas. Pe toate acestea le poți testa online gratis pe JocuriCazinouri.com!

Funcții speciale păcănele 5 Lions Megaways online 2023

Slot 5 Lions Megaways demo are runde gratuite, multiplicatori de câștig și simboluri Wild. De asemenea, jocul de păcănele 5 Lions Megaways are plăți în cascadă. Hai să vedem detalii despre fiecare trăsătură specială de la joc 5 Lions Megaways gratis online:

 • Simbolul Wild: este ilustrat prin leu și substituie toate simbolurile, mai puțin Yin&Yang. Apare pe rolele 2, 3, 4 și 5. 
 • Multiplicatori de câștig: atunci când un simbol Wild participă la o combinație câștigătoare în jocul de bază, poate avea un multiplicator de la 1x la 40x.
 • Simbolul Scatter: la 5 Lions Megaways păcănele este reprezentat de simbolul Yin&Yang și la minim 3, declanșează secvența de runde gratuite. Aduce plăți de până la 100 x pariul total.
 • Runde gratuite: înainte de începerea secvenței 5 Lions Megaways slot, poți alege una dintre cele 7 variante puse la dispoziție. La acestea, variază numărul de rotiri gratuite și valoarea multiplicatorilor de câștig ai simbolului Wild. Cu cât numărul de rotiri gratuite este mai mic, cu atât cei trei multiplicatori garantați la 5 Lions Megaways joc sunt mai mari. Dar chiar și versiunea cu 25 de runde (cele mai multe) are cel mai mic multiplicator de 2x. De asemenea, o versiune este misterioasă, deci selectează aleatoriu numărul de runde și valoarea celor trei multiplicatori.
 • Plăți în cascadă: combinațiile câștigătoare de la slot 5 Lions Megaways demo dispar și în locul lor apar alte simboluri, care la rândul lor pot genera câștiguri.
 • Cumpără jocul bonus: la prețul de 100 x miza, poți cumpăra secvența specială de la 5 Lions Megaways ca la aparate.
 • Șansă dublă: activează modul de joc șansă dublă la joc 5 Lions Megaways online. Aceasta adaugă 25% la pariu și dublează șansele declanșării secvenței bonus 5 Lions Megaways demo.

Cât plătesc simbolurile la slot 5 Lions Megaways demo 2023?

Simbolurile de la 5 Lions Megaways ca la aparate plătesc foarte bine, în special cele tematice. De aceea, coeficientul RTP este peste medie, adică 96,5%. Jocul plătește pe cel mult 117.649 direcții de câștig. Plata maximă la 5 Lions Megaways online este de 5.000 x pariul pus. Volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că 5 Lions Megaways gratis online plătește rar, dar o face de multe ori cu sume mari. Simbolurile generează următoarele plăți:

 • 6x Dragon = 25x miza;
 • 6x Pasăre Phoenix = 5x miza;
 • 6x Broască = 5x miza;
 • 6x Pește = 2,5x miza;
 • 6x Țestoasă = 2,5x miza;
 • 6x A = 1,25x miza;
 • 6x K = 1,25x miza;
 • 6x Q = 1x miza;
 • 6x J = 1x miza;
 • 6x 10 = 1x miza.

Joc 5 Lions Megaways pe mobil 2023

Slot 5 Lions Megaways demo este optimizat pentru mobil și tabletă, deci butoanele de joc se adaptează noilor dimensiuni de ecran. Așadar, la păcănele 5 Lions Megaways gratis online, te bucuri de aceeași experiență de calitate de pe orice dispozitiv.

Avantaje și dezavantaje 5 Lions Megaways gratis online 2023

 • 5 Lions Megaways demo oferă plăți foarte bune.
 • Modul de joc al 5 Lions Megaways păcănele este simplu și intuitiv.
 • Tema 5 Lions Megawayseste captivantă.
 • Secvența de rotiri gratuite este spectaculoasă.

Dezavantaje 5 Lions Megaways demo:

 • 5 Lions Megaways joc are volatilitate ridicată.

Concluzie

Slot 5 Lions Megaways demo este un joc distractiv, unde poți să-ți personalizezi secvența bonus. Optimizarea pentru mobil este excelentă, deci poți să te delectezi cu 5 Lions Megaways slot de oriunde și oricând. Joacă acum 5 Lions Megaways păcănele pe JocuriCazinouri și vezi ce-ți oferă jocul!