Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Buffalo King Megaways Demo 2024

Distrează-te pe cinste cu Buffalo King Megaways demo online pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Pragmatic Play

100% până la 1000 RON

100% până la 1000 RON
la prima depunere
depunere minimă 25 RON

Jocuri asemanatoare cu Buffalo King Megaways Demo 2024

DenumireBuffalo King Megaways
RTP 96,52%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură6 role
Linii de plată200704

Buffalo King Megaways demo îți oferă șansa să explorezi natura sălbatică și să te bucuri de premii consistente. Citește ghidul nostru de joc și află care sunt trăsăturile jocului de păcănele Buffalo King Megaways.

Discutăm despre funcțiile de joc, simboluri, plăți și speciale. Pe Jocuri Cazinouri, poți să încerci versiunea Buffalo King Megaways gratis online cu care testezi toate caracteristicile.

Ai jucat până acum Chicken Drop, Cleocatra, The Dog House Megaways sau Fruit Party 2? La JocuriCazinouri.com le poți încerca gratuit online pe fiecare!

Cum se joacă Buffalo King Megaways demo 2024?

Jocurile de la Pragmatic Play, precum Buffalo King Megaways online, au funcții de joc simple și intuitive. Toate butoanele de miză, pariere și setări se află în partea de jos a ecranului. Vezi mai jos cu mai pariezi și cum joci la Buffalo King Megaways păcănele:

 • Stabilește valoarea pariului la păcănele Buffalo King Megaways prin intermediul butoanelor – și +. Acestea deschid o fereastră prin care setezi miza în funcție de nivelul pariului de la 1 la 10, valoarea monedelor și pariul total al jocului Buffalo King Megaways demo.
 • După ce ți-ai personalizat miza, pornește o rundă la slot Buffalo King Megaways online. Apasă butonul cu două săgeți circulare sau pentru calculator, folosește tastele SPACE sau ENTER. 
 • La joc Buffalo King Megaways slot poți să joci și automat cu funcția autoplay. Setează numărul dorit de runde automate și lasă Buffalo King Megaways joc să ruleze.
 • Apasă butonul „i” din stânga jos și vezi mai multe informații despre slot Buffalo King Megaways demo.
 • Butonul de setări Buffalo King Megaways păcănele este reprezentat prin 3 linii paralele și conține mai multe opțiuni ce țin de experiența jocului. Poți să optezi pentru rotire rapidă, mod economic, muzică ambientală și altele.

Echipa noastră recomandă sloturile Wild Booster, Treasure Wild, Book of The Fallen și Hot Safari! Pe JocuriCazinouri.com le poți testa gratis online, fără a face depuneri!

Simbolurile joc Buffalo King Megaways gratis online 2024

Joc Buffalo King Megaways demo este un joc cu tema naturii. Găsești animale precum vulturi, lupi, elani, pume și desigur, bizoni. În afară de simbolurile tematice de Buffalo King Megaways slot, găsești și numerele cărților de joc: A, K, Q, J și 10.

Grafica jocului este excelentă, deci te bucuri din plin de simbolurile Buffalo King Megaways păcănele. Acestea apar pe cele 6 role verticale de 2-7 ori. La sloturile de tip Megaways, numărul de simboluri pe o rolă variază. De asemenea, poți vedea și rola orizontală numită top tracker. Pe aceasta, găsești în permanență 4 simboluri de păcănele Buffalo King Megaways demo. Adaugă în permanență câte un simbol rolelor 2, 3, 4 și 5 de la Buffalo King Megaways joc.

Distrează-te cu sloturile Big Bass Bonanza Megaways, Family Guy, 5 Lions Megaways și The Hand of Midas gratis online pe JocuriCazinouri.com!

Funcțiile speciale Buffalo King Megaways slot 2024

Aceste funcții speciale de la joc Buffalo King Megaways online sunt motivul care face ca slotul să fie extrem de atractiv. Are runde gratuite, mod colapsabil, multiplicatori și simbol Wild. Vezi mai jos detaliile specialelor la slot Buffalo King Megaways demo:

 • Simbolul Wild: la joc Buffalo King Megaways gratis online, simbolul Wild apare pe rolele 2, 3, 4 și 5. Substituie toate simbolurile, mai puțin simbolul Bonus, care declanșează secvența de rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: se declanșează cu minim 4 simboluri Bonus. Aceste simboluri Buffalo King Megaways păcănele apar pe toate rolele. La 4 Bonus, primești 12 rotiri, la 5 simboluri – 17 runde, iar la 6 simboluri, primești 22 de rotiri. În timpul secvenței, simbolurile Wild au un multiplicator de câștig aleatoriu de 2x, 3x sau 5x. De fiecare dată când un Wild este implicat într-o combinație câștigătoare, multiplicatorul său se cumulează într-un contor. Multiplicatorii rezultați se aplică câștigurilor din funcția cascadă. La minim 3 simboluri Bonus, jocul de păcănele Buffalo King Megaways demo mai acordă 5 rotiri gratuite suplimentare.
 • Funcția cascadă: toate combinațiile câștigătoare din jocul de bază și din secvența bonus de la joc Buffalo King Megaways demo dispar. Locul lor este luat de simbolurile de deasupra, care la rândul lor pot forma alte combinații de simboluri câștigătoare. Cascada se oprește atunci când nu mai sunt alte câștiguri.
 • Cumpără speciala: poți cumpăra o rundă care garantează minim 4 simboluri Bonus. Prețul acestei runde este de 100 x pariul rundei Buffalo King Megaways gratis online.
 • Șansă dublă la funcția specială: dacă adaugi 25% pariului de joc Buffalo King Megaways păcănele, vei avea de două ori mai multe șanse la declanșarea secvenței de spinuri bonus. Dacă ai această funcție activată, nu poți cumpăra secvența bonus.

Plăți Buffalo King Megaways online 2024

Coeficientul RTP Buffalo King Megaways demo este de 96,52% și are maxim 200.704 de direcții de plată. Numărul variază de la o rundă la alta pentru că numărul de simboluri este schimbător. Volatilitatea Buffalo King Megaways slot este ridicată, deci plătește mai rar, dar plățile sunt mari. Aceste plăți mari sunt aduse de obicei de secvența bonus, dar nu este o regulă. Și simbolurile pot aduce câștiguri frumoase în jocul de bază al Buffalo King Megaways demo. Vezi mai jos plățile pentru 6 simboluri de un fel pe o direcție de câștig:

 • 6x Bizon = 20x miza;
 • 6x Vultur = 6,25x miza;
 • 6x Pumă = 3,75x miza;
 • 6x Lup = 1,5x miza;
 • 6x Elan = 1,5x miza;
 • 6x A = 1x miza;
 • 6x K = 1x miza;
 • 6x Q = 0,75x miza;
 • 6x J = 0,6x miza;
 • 6x 10 = 0,6x miza.

Simbolurile de la slot Buffalo King Megaways demo plătesc numai de la stânga la dreapta, pe role vecine.

Joc Buffalo King Megaways pe mobil 2024

Buffalo King Megaways demo este optimizat și pentru smartphone, la fel ca toate celelalte jocuri de la Pragmatic Play. Butoanele au o altă aranjare, dar le găsești ușor și ai la dispoziție toate funcțiile pentru Buffalo King Megaways joc.

Avantaje și dezavantaje păcănele Buffalo King Megaways demo 2024

 • Slot Buffalo King Megaways are plăți mari.
 • Secvența specială spectaculoasă, cu multe rotiri și multiplicatori.
 • La Buffalo King Megaways slot, joci ușor de pe orice dispozitiv.
 • Buffalo King Megaways online are grafică la cel mai înalt nivel.

Dezavantaje:

 • Volatilitatea Buffalo King Megaways joc este ridicată.

Concluzie

Buffalo King Megaways demo este unul dintre cele mai tari jocuri de la Pragmatic Play datorită temei sale. Aici te vei simți ca într-o aventură în lumea bizonilor și a altor animale sălbatice. Dacă joci pe bani reali, poți să câștigi foarte bine, chiar și de 5.000 x pariul plasat. Încearcă și tu Buffalo King Megaways gratis online pe JocuriCazinouri și delectează-te cu un slot palpitant!